Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baras85 A ma ten typek vejsku? Nebo aspon stredni? A jeste si nam nenapsala, jak vypada? Je to urostly fesak vikingskeho typu?…to je muj typ ![]()
@baras85 píše:
Jinak pohlavní nemoci jsem s ním taky řešila a spíš byl opatrnej abych já něco neměla Až mi to bylo směšný ale já to riskla a nic jsem od něho nedostala
Jenom to co jsem chtěla A jsem zato moooc štastná
Takze jste si predlozili vysetreni nebo jste si nekde jako rekli per huba ze jste ok? No fuuuj…
@pikola píše:
Takze jste si predlozili vysetreni nebo jste si nekde jako rekli per huba ze jste ok? No fuuuj…
Per huba byla předehra ![]()
No chtěli jzme jít na testy (navrhoval to, že je to jistota pro oba dva ) ale nakonec jsem si řekla, že když si najdu kluka po testech s ním lítat určitě nebudu Navíc lítání po doktorech je fakt šílený Ale byl hošan solventní a já mu věřila a nakonec se ukázalo, že je to dobře a odbyli jsme si to celkem rychle
Navíc říkal že pokud to neklapne poprve máme ještě 2× šanci kterou si už neučtuje
Chci se jen podělit o muj zážitek a prosím vás ty narážky by jste si mohli taky odpustit Myslím si, že sou tu snad lidi co dokážou občas nějakou tu hrubku odpustit ne holky?
Co ti na to řekl přítel? Jo v pohodě, bež si za… jinam, v klídku a klidně to pro jistotu opakujte?
Á, tak když byl solventní, tak byl určitě zdravej, léky stojej prachy ![]()
@baras85 píše:
No chtěli jzme jít na testy (navrhoval to, že je to jistota pro oba dva ) ale nakonec jsem si řekla, že když si najdu kluka po testech s ním lítat určitě nebudu Navíc lítání po doktorech je fakt šílený Ale byl hošan solventní a já mu věřila a nakonec se ukázalo, že je to dobře a odbyli jsme si to celkem rychle
Navíc říkal že pokud to neklapne poprve máme ještě 2× šanci kterou si už neučtuje
Chci se jen podělit o muj zážitek a prosím vás ty narážky by jste si mohli taky odpustit Myslím si, že sou tu snad lidi co dokážou občas nějakou tu hrubku odpustit ne holky?
Nj, ale kdyz si najdu kluka, tak nepredpokladam, ze se zivi rozsevanim sveho spermatu neznamym zenam, kde je riziko pohlavnich nemoci obrovske!
Hlavně že je solventní
![]()
tak to ale mělo být zadara ne??? když on má peněz dost ![]()
Mě to spíš připadne tak, že autorem je majitel mejlu a hledá si tady výdělek. Osobně mi to přijde přinejmenším nechutný. Možná si pán rád vrzne a proč na tom nevydělat a ještě si neužít. A i kdyby opravdu byla autorkou žena, tak nechápu nejmenší důvod proč se tím chlubit. Styděla bych se sama za sebe a seděla doma a držela hu.bu. ![]()
@Petra Z píše:
Hlavně že je solventní![]()
tak to ale mělo být zadara ne??? když on má peněz dost
Ale tak ty prachy ma asi z toho plozeni, mozna to je jeho hlavni zdroj obzivy a zadara to nemuze dat ani sympaticke, pac by deformoval trzni cenu ![]()
@Gorlami Zajímalo by mě kolik by si byl schopný říct..Je tak blbej až to není normální ![]()
Taky bych ale chtěla vidět fotky hotových produktů ( dětí! Ty, co pomyslely na loužičku, si dají preventivně pohlavek
), ať vím, jestli budu platit za kvalitu