Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych babičce nakoupila nějaké dobroty co má ráda a sama si je nedopřeje. A nejvíc jí dáš, když jí budeš navštěvovat.
@Anonymní píše: Více
Nekupovala bych nic, vždyť babička tam bude bydlet dál ne? Možná toho budeš jednou litovat.
Bude to 13 let, co tu bydlíme, je fakt, že babička ráda do všeho kecá a člověk se ji ničím moc nezavděčí. Její kamarádka, která synovi darovala pozemek, aby mohl stavět, přišel s pugetem a nějakým dárkem. (To mi řekla babička)
Tudíž jsem si říkala, že jako poděkování bych mohla také něco koupit. I když největší dík patří babičky rodičům, kteří dům koupili,
tak kup taky ten pugét, když to tak nadnesla, a něco dobrého na zub.
Babičky rodiče žijí a museli ji dát souhlas s tím, abys ti babička dům darovala?
Vzala bych ji někde na společnou dámskou jízdu do wellness. Dát si spolu oběd nebo večeři. Mojí babi pravidelně kupuji orchidej, ať je má na parapetu.
@Vada píše: Více
Ne babičky rodiče už nežijí, babička dostala dům od rodičů a teď ho babička zase dala mě
@Vada píše: Více
Proc by rodice nekoho, kdo je plnolety, museli davat souhlas s darovanim?
Nechala bych ji udělat koš dobrot, co má ráda a k tomu puget.
Takový danajský dají, to už bude potřeba rekonstrukce, ne? Jinak pár dní v lázních bys na Slevomatu sehnala dobře…a jak je to dlouho po darování
@Tarena píše: Více
Nevím, proto se ptám. Odpověď od tebe je?
Dobrý den, omlouvám se za anonym, ale mám k tomu své důvody.
Chtěla bych se zeptat, babička mi darovala dům, ve kterém má samozřejmě věcné břemeno dožití.
Chtěla bych ji za to koupit nějaký dárek, ale nějak mě nic moc nenapadá, aby ji koupila například týdenní pobyt v lázních, tak na to bohužel nemám.
Ještě mě napadl zlatý řetízek.
Co jste kupovali vy, kteří jste obdarování.
Děkuji