Dárek k prvním narozeninám a Vánoce

407
26.10.20 06:09

Dárek k prvním narozeninám a Vánoce

Ahoj všem,

Mate nějaký dobrý typ co k narozeninám a na Vánoce ročnímu klukovi?
Líbí se mi hračky od Fisher price (tahací telefon, knížka říkanek). Případně bych chtěla i nějaké dřevěné hračky, třeba zatloukaci kolíky. Doma mu chceme vyrobit activity board, tak jestli někdo doma dělal, nebo kupoval doporučte co na ní dát.
Dávali jste dětem i něco jiného než hračky? Třeba jídelní potřeby, oblečení?
Předpokládám, že stejně bude mít největší úspěch asi trhání balicího papíru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
26.10.20 06:15

@Kiwijeta
Ano, papír byl nelepší dárek. A pak sklápěčka, na které se vozil. A ano, od příbuzných dostal sadu porcelánového nádobí. Bylo mu to tak nějak šumák, navíc slaví narozeniny v prosinci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
26.10.20 06:17

@Russet Děkuji, tatrovku už má 😀 Syn má 20.11. Narozeniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
26.10.20 06:19

Malý dostane zvukostrom, vkládacku, magformes, oblečení, jídelní sadu, knížku od svojtky, volant na kočárek a albi tužku (bere ji sestře a ta já vztekla).Jinak si hraje s beatbo od FP, piano a ostatní hračky co jsou starší segry jooo a ještě jsem uvažovala o strkacim choditku.
Narozeniny má v lednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.10.20 06:23
@Kiwijeta píše:
@Russet Děkuji, tatrovku už má 😀 Syn má 20.11. Narozeniny :)

Tak to je vůbec skoro najednou. Pak určitě dostal kostky na stavění na sebe a takovou tabulku s knoflíky, kde byly zvuky zvířat. Bavila ho leporela, mašinka a o zatoulaném kuřeti. Ale dost často jen krámoval věci ze šuplíků. Už běhal, takže to bylo náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.10.20 06:24

Ahoj, mám sice dceru, ale snad nevadi :D rok ji bude 2.12. Takže necelý měsíc před vánocemi, no uměla si to holka vybrat. K narozeninám i k vánocům dostane hracky od fisher price, všechno hraci. Máme rikanky, mluviciho pejska, mluvící pyramidu z kostek, lamu, soba a lenochoda, pak úplně obyčejnou vkladacku.Jen ji to musím nějak rozumně rozdělit. Po starších dětech zdědila lego duplo, takže kdyby jsme ho neměli, koupila bych nějaké se zviratky a pak leporelo nebo nějakou knížku z tvrdých desek, baví ji prohlížení. Obleceni až bude starší a to asi budou nějaké šaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24376
26.10.20 06:33

Klidně Duplo - hlavně stavebnice kde jsou zvířátka a auta, vláček ;) a pak knížky od Svojtky. Vkládačky, chodítko aktivní jsou taky fajn ;) telefon od fp u nás moc velký úspěch neměl. Tahací hračky ho baví až od toho roku a půl a spíše dřevěné. Zvukové hračky super- má traktor z Dráčiku se zvířátky, jede, svítí a hraje - fakt oblíbená hračka už rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85447
26.10.20 06:36

Rocni mel narozeniny ted a papir ho vubec nezajimal.
Dostal bazen s balonky, dve knizky se zvuky zviratek a auticko.
Na Vanoce asi dostane klouzacku k tomu bazenku, pak navlekaci hru na snurku, knizky, auticka.
Hodne hracek mame po starsi. Miluje vkladacky a navlekani krouzku na tyc, zatloukacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
26.10.20 07:20

@Kiwijeta u toho ročního je to takové ještě o ničem, mu je to fuk :lol:.
Ale jednoznačně u nás frčely zatloukačky.. :lol:, jak mohl do čehokoli bouchat, byl klid.
No a motorka. ( myslím odrážedlo).

Prcek je skorovánoční, takže to má taky složité :lol:. Takže u nás frčí Vánocní dort a dárek prostě Vánoční :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
26.10.20 08:55

Moje děti jsou nar 17.12. a 30.11. :lol: :zed: nejvíc je bavilo něco co hraje, hýbe se, navlékání kroužku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
26.10.20 11:41

Dcera má nároky v prosinci. K narozkam dostane malinke odrazedlo, a k Vánocům psa od FP jak zpívá mluví atd…, hadry, boby, a tatru od babičky. Moc bych to neřešila, stejně mají nejradši papír. Takže si spíš dej záležet z balením :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
26.10.20 12:02

Kluk má narozeniny v prosinci a svátek krátce před tím. Co si vybavuju, tak dostal: župan, jídelní sadu, stan s míčky a tunelem, Duplo, houpacího psa, mluvící hrnec, vodolepky, dřevěné kostky, krtka na tyči na vodění

• Citovat
  • Upravit
577
26.10.20 12:46

My slavili rok zrovna včera a dostal spoustu kostek, ale to bude spíš do budoucna. Jinak jsem si řekla o jídelní sadu bambusovou, odrážedlo a oblečení. U nás je to těžký, já hračky kupuju průběžně z druhé ruky.

Přikládám fotku věcí, který ted u nás nejvíc frčí (hrací stolek, traktor, koule - ta se dá rozložit a zase navlékat, dráha s kuličkama a xylofon). A u babičky má houpací křeslo ještě po mně a to si teď taky oblíbil, vydrží sedět sice chvilku, ale než do něj naleze, tak se dost zabaví. A jinak knizecky se zvířátkama.

Jo a před měsícem mu manžel udělal domeček z kartonů a ten si taky oblíbil, zavíráním a otevíráním okýnka se dokáže bavit i 20 minut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
10.11.20 11:58

Ahoj, dnes mi vyšel deníček na téma TIPY na DÁRKY , tak sdílím a třeba někoho inspiruji a ulehčím mu práci :kytka: :mavam:

Nezapomínejte, že nejdůležitější je zdraví a ne žádné drahé dárky :srdce: :hug:
Přeji vám všem krásné svátky, v rodinném kruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí