Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Anonymni píše:
lulje divím se že ty tvoje příspěvky ještě někdo „baští“. A už vůbec nechápu proč je sem píšeš? Vždyť je tolik věcí a činností které se dají dělat a mají smysl. Ach jo.
Je mi líto, anonymní, že se stydíš podepsat. Asi si myslíš, že ti tak budou ostatní tvé příspěvky baštit, co? Co je divného na tom, že mi manžel nedal nic k Vánocům? On je pravoslavný a slaví Vánoce jindy, tak jsem si to vysvětlovala tím, ale on mi nakonec nedal nic anii o těch jejich Vánocích. A jestli narážíš na jinou diskusi, kde jsem dnes psala o tom, jak jsme se s manželem milovali, bylo to proto, že se ta údajná „nevěra“, o které jsem psala v pátek, včera vysvětlila… Takže náš vztah nabral na obrátkách. Jen pořád ale nevím, jestli to něco změní na tom, zda letos k Vánocům něco dostanu ![]()
A omlouvám se všem, které pohoršil můj příspěvek v této diskusi. Jen jsem prostě měla potřebu to sem napsat. Jak jiní chlapi řeší, co dát ženě k Vánocům a jiní jí nedají nic. Ale u nás to nakonec vysvětluju tím jiným náboženstvím a původem (manžel není Čech).
Stále přemýšlím, co bylo na tom příspěvku tak strašného, že to „anonymní“ tak pobouřilo. Ona skutečnost je někdy fakt k neuvěření. Bohužel.
Dobrý den, dámy, rád bych se zeptal jestli je tu mezi vámi někdo, kdo má zkušenost s rozvozem květin? Jde mi primárně o spolehlivost a o to, aby byly květiny krásné a čertstvé.
@RomanNoam Za sebe ti můžu doporučit floreu. Mají krásné a čerstvé květiny, takže nedoručí žádné koště, tak jako to praktikují jinde a mají teda i velmi příjemné ceny.
lulje divím se že ty tvoje příspěvky ještě někdo „baští“. A už vůbec nechápu proč je sem píšeš? Vždyť je tolik věcí a činností které se dají dělat a mají smysl. Ach jo.