Dárek pro 5letého kluka

970
9.6.17 11:42

Záleží jak je zaměřený, jaké má záliby.
Ale já myslím že třeba knížkou nic nezkazíš (obrázkové čtení, kde obrázek nahrazuje slovo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9947
9.6.17 11:46

Knížka, nebo takové ty gelové barvy na sklo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.6.17 11:52

Syn má ted pět..po rodině jsem rozeslala..kvalitní vodní pistolku, termoláhev, větší batůžek - se školkou začínají jezdit na výlety, tak nějaký kvalitní, pastelky velké trojhranné, doplňovací knížky.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
9.6.17 11:53

Jinak nauční magic pen..nad tím jsem tak uvažovala..nebo soubor - moje první hry ( deskové )

• Citovat
  • Upravit
31291
9.6.17 13:03

ZáLEŽÍ, co ho baví.
Náš malej by nutně potřeboval :mrgreen:
triko s pokemony nebo digimony, fidget spiner, deskovou hru (typově jako člověče nezlob se), doplňovačky (sešity s „úkoly“).
Užil by např. rukavice na kolo, pokud bys chtěla jít směrem funkčních, ale drobných dárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
9.6.17 13:49

Ted pred letem bych koupila vodni pistoli. To ny nas vyuzil nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.6.17 13:50

Barvičky na sklo, hra DOBBLE, stavebnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.6.17 14:12

Náš kluk miluje traktory, hasiče atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.6.17 14:13

Náš kluk miluje traktory, hasiče atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.6.17 14:23

Tak u nás letí superhrdinové všech tvarů a velikostí, naposledy dárek lego Batman a nadšení obrovské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
9.6.17 14:37

Co treba 3D puzzle…byvaji mimoni apod…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
9.6.17 14:47

Syn mel 5 minuly tyden.
U nas vedou dinosauri a sopky.
Dostal malovane tricko se sopkou a dinosaurem, to bylo stesti velike, potom sadu na odlevani sadrovych dinosauru a pak ruzne ty pracovni sesity, kde jsou ukoly a samolepky,. To ho docela bavi. Jinak rad vyrabi, takze nejake barvy, razitka atd. by take sly.
Jo a jeste mega-bublifuk, to melo tez uspech.
Jinak nejvic se mu ale libil fotak. Dostal obycejny stary, co mame doma a nepouzivame ho. S tim uz chodi tyden a foti a foti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
26.2.20 19:50

Hledám inspiraci. Je to čím dál tím horsi. Ještě jsem jakžtakž zvládla Vánoce a dovycerpala jsem všechny tipy. Teď mě čekají narozeniny 5leteho a svátek. Prosím o tip na dárek. Z této diskuze jsem nic nenašla. Jelikož mám ještě starší dítě, tak všechno už máme. Aut máme tolik, že bychom mohli rozdávat. Oblečení taky nepotřebuje žádné. Všechno již dostal. Brusle teď kupovat už nebudu, to nemá cenu. To je jediné, co si přeje příští rok od Ježíška. Tak budu ráda za jakékoliv tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
26.2.20 19:55

Má rád tlapkovou patrolu a požárníka sama. Ale zatím jsem nevymyslela nic. Přál si jedno auto, ale bohužel jsem ho už nenašla v nabídce Pompa (máme starší leták).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
26.2.20 19:58

Tohle měli v Pompu. Nenašla jsem to. Prodavačka nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný