Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
lámu si hlavu nad narozeninovým dárkem pro synovce. Většinou jsme vždycky něco vymysleli, ale čím víc jsou v kategorii puberťák, tím míň vím. ![]()
Dávali jsme jim různý sportovní vybavení, přeplatný ABC, knížky, vstupenku do lanovýho centra atd. a letos fakt vůbec nevím.
Jediný co vím stopro, že je baví jsou PC hry. Napadlo mě předpaltné nějakého časopisu o hrách, našla jsem akorát časopis Score, nicméně jak se v tomto vůbec neorientuju, tak nevím, zda to není moc hardcore a spíš pro starší, prý je to celkem kontroverzní časopis.
Přemýšlela jsem i o deskové hře, ale prý je vůbec nehrají, jen PC. ![]()
Co potěší vaše teenagery?
Baví je ještě youtubeři, ale to už taky dostali jakousi knížku a opět jsem úplně mimo, takže nevím koho třeba mají rádi nebo tak…
Díky. ![]()
Co trička s jejich oblíbenými youtubery? Jen musíš zjistit jaké mají nejraději ![]()
Ahojky, my si teď lámali hlavu s něčím podobným. Taky je zajímalo jen pc, nic jiného. (nebyli dvojčata, ale bráškové blízko narození, tak že slavili spolu 13,15 let), tak že jsme jim koupili herní myš, každému jednu, a byli totálně k neutržení, šťastní a na to kolik jim je, skákali metr vysoko ![]()
(jejich rodičové jim koupili, jak si psala i ty, předplatné na nějakém stormu, či jak se to jmenuje, mohli si koupit hry), za pár kaček, mají tam různé výprodeje, tak že trošku starší hry za super ceny.
@Prdolinka86 asi myslíš službu Steam: https://cs.wikipedia.org/wiki/Steam
To je dobré, jestli hrajou hry, tak tam mají určitě konto a nějaké peníze na něj by se jim hodily
No ono je ještě problém, že švagr je ajťák, takže předpokládám, že různé PC vybavení a pod. to jim koupí a vybere spíš on líp než my resp. že všechno vlastně mají.
Ještě pozjišťuju asi od druhého švagra, ten je zas velkej hráč, třeba by dal tipy v tomto ohledu.
Ty jo tričko a s youtuberama asi ne, na to oni takhle nejsou, že by se veřejně hlásili jako fanoušci. Ale dík. Spíš mě te'd díky tobě napadlo, že možná by se jim šikla poukázka do nějakýho kšeftu, kde by si vybrali oblečení, to zas asi už na to dbají víc než dřív, hlavně ten jeden.
@SlečnaVeStínu píše:
@Prdolinka86 asi myslíš službu Steam: https://cs.wikipedia.org/wiki/SteamTo je dobré, jestli hrajou hry, tak tam mají určitě konto a nějaké peníze na něj by se jim hodily
Hmm to musím zjistit teda jak to mají, to jsou právě věci, co jsou úplně mimo mě. ![]()
Lístky do kina jsou super nápad, score nekupuj, vždy jsem měla ráda raději level. Je to totiž dost věc názoru a nemusela by ses trefit. Taky se zeptej jejich otce, co by oni rádi konkrétně.
@dalmati píše:
Lístky do kina jsou super nápad, score nekupuj, vždy jsem měla ráda raději level. Je to totiž dost věc názoru a nemusela by ses trefit. Taky se zeptej jejich otce, co by oni rádi konkrétně.
Supr, dobrej příspěvek. ![]()
A co jim koupit nějakou pc hru? Nebo dnes jsou moderní poukazy, tak jim dát každému poukaz na nákup zboží v nějakém obchodě za tolik a tolik
Už jsou velcí, takže by si sami vybrali…
Ještě mě napadlo, brácha hraje jakousi online hru a k narozeninám si přál něco ve hře zaplatit, ale tedy nevím jakou hrají kluci hru, tak neporadím ![]()
Já tedy pc hry a podobné nesmysly neuznávám, děti vedeme ke sportu, ne k sezení na zadku. Vím, že v dnešní době téměř všechna děcka sedí u pc, já bych to však nedovolila. Děcka neumí skákat přes švihadlo, udělat kotoul, je to hrůza.
A je to vina rodičů.
Takže za mě nějaké sportovní náčiní.
Hele moje deti to nejsou a deti si vychovavaji rodice.
Normalne s listkama do kina me predbehla druha teta, a ja uz mela takovou radost
, tak jsme nakonec vybralo casopis Pevnost - je nejen o hrach, ale i knizkach, filmech.