Dárek pro manžela Vánoce 2020, máte nějaké tipy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
951
10.11.20 12:13

Letos mám pro manžela novou mikropájku, knihu, koženou peněženku, mikinu a ponožky se vzorem plošného spoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
10.11.20 12:13

Kožená peněženka s vyraženým monogramem, nové CD od Olympiců a šála. To je zatím vše. Uvidím, co mě ještě napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
10.11.20 12:15

Sonický kartáček 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.11.20 12:36

Dej mu se sex a máš klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
10.11.20 12:39

@Janullaida kupuju koženou peněženku od Bagind a jinak si dáme jeden velký společný dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.11.20 12:41

Manžel bude chtít k Vánocům asi nový monitor k PC. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.20 12:48

To koukam, kolik vas uz ma nakoupeno na vanoce, nebo aspon vymysleno, co koupit. Manzel ma narozeniny 3 tydny pred vanocema, takze to musim vymyslet dvojmo (ale on taky, ja mam narozky necele dva tydny po vanocich). Na narozeniny mam hodinky, tricko, kosmetiku. Na vanoce jeste nevim, asi nejake obleceni, kosmetiku, hrnek, nic ‘velkeho’ me nenapada (kor kdyz uz kupuju hodinky na narozeniny), spis si davame vice mensich darku.

• Citovat
  • Upravit
1405
10.11.20 13:16

Mě přijde, že pro chlapy něco kupovat je takové na sílu, co tu čtu tak min polovinu věci jsou úplně zbytečnosti a možná to ani nikdy nepoužijí. Jako neříkám nic nekupovat, ale je to fakt těžké kor s těma co nemají ještě ani žádný koníček nebo všechno si koupí sami. :think: já jsem minule koupila poukaz na střelnici, ale do toho Corona tak to pak už bylo na sílu před koncem, aby to nepropadlo a úplně top to prý nebylo (nekritizoval dárek, ale tu střelnici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
10.11.20 13:18

Pravděpodobně teď tu novou dvanactku IPhone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
10.11.20 14:16

@Helou18 Jednou za rok… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.11.20 14:24

Jsem rozhodnuta, ze na 90% koupim pro oba velky a spolecny darek, tj. bezecky pas. Jen si vybrat, ktery koupit.
Pak spis drobnosti tricka, mikinu, kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
12.11.20 13:01

Tak to já vůbec ale vůbec holky nevím můj muž je přesně jak psala Zakladatelka z práce domů hraje si se synem pak společné leharo u televize večeře a to je tak vše… V práci vše co potřebuje má nebo si to sám pořídí nějaký picifuky jsou pro něj vyhození peněz elektroniku máme maximálně pro děti není to žádný herní typ nebo že by seděl na tabletu mobilu nejraději si zahraje max na kytaru ale tak k té má taky všecko nějaké šperky náramky hodinky to vůbec nenosí respektive ani do práce to nechce… Alkoholu neholduje prostě jsem naprosto bezradna co potřebujeme domu to prostě koupíme jediné co je že se nám do konce měsíce narodí miminko tak mu ho dám asi pod ten stromeček :lol: a v lednu ještě má narozeniny no to je prostě fakt na nic :roll: je takový že radši dárky dává než dostává a ještě dodal já už dárek pro tebe mám heehehe fakt prostě nevím ještě obchody zavřený a pak budu lítat s mimcem a skoro dvouletakem po obchodech tak to si ani nedokážu představit ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
12.11.20 17:04

@Paliska a co takovou tu klasiku, kozeny pasek, kozenou penezenku,… Tasku ci Batoh, krasne maji Bagind
Tady maji ted akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.20 00:06

Co treba kvalitni termopradlo nebo holiny, kdyz rad dela venku? Nebo nejake meteo vychytavky - meric srazek (existuji i takove propojitelne s chytrym mobilem), teplomer zaznamenavajici i minimalni a maximalni denni teploty? Bluetooth reproduktor, aby mohl poslouchat nahlas muziku z mobilu? Ptaci krmitko a atlas ptaku (prip dalekohled)?
Jinak u mne frci noze, hodinky a kozene doplnky. A jako klasika pradlo, kosmetika, dobre jidlo a piti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.11.20 00:19

Já loni dávala humidor na doutníky. Před tím poukaz na letecký simulátor, poukaz na degustaci rumů, na masáže, peněženku, Triko a ponožky s letadly :mrgreen: (je fanda a dřív lítal), kávovar do kanceláře, různý knížky, trička s hláškama z oblíbených filmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný