Dárek pro přítele k 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
321
12.8.15 20:30

@berynka1 Taky mě to napadlo… Jenže jsme v situaci, kdy všechny peníze jdou na opravu domu nebo na zařízení.. tohle je sice super zážitek, ale na pár minut a na který nemá nic než vzpomínku a bývá to docela drahý špás… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
12.8.15 20:31

Já manželovi kupovala tandemový seskok. Do baráku to moc není, ale zážitek jó. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
12.8.15 20:44

Já se nechala pro manžela nafotit „v negližé“ nebo jak to nazvat, takové to „oblečená-neoblečená“ a udělala mu z toho fotokalendář. Může si ho pověsit do domečku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
12.8.15 20:59

Taky má přítel v říjnu 30 :) Dárek asi dostane ale až o mesíc dýl, až porodim :D
Ne, jinak uvažuju spíš taky o nějakém zážitku a nebo něco s jeho milovanym golfem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
12.8.15 21:10

Ja davala manzelovi k tricetinam let balonem, byl nadseny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.8.15 21:26

Ja davala ty noviny z roku a data jeho narozeni, dort s jeho nejoblibenejsim motivem, tanky na dalkove ovladani ( mesic jsme se museli doma bitkovat :roll: ), listy na koncert no a s kamaradama dostal dohromady 30 darecku. Mam, ale dojem, ze jsem mu davala neco vetsiho… Nemuzu si zaboha vzpomenout co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
12.8.15 21:38

Já dala střílení z luku, střílení z 12 druhů pistolí. A ze 40 stokorun jsem udělala šipky od vchodových dveří až k ložnici a jak do ní otevřel dveře tak já ležela v posteli v sexy prádle s lahví vína a čokoládou a pár stovek ve výstrihu korzetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.8.15 21:46
@xstrasilka píše:
Já se nechala pro manžela nafotit „v negližé“ nebo jak to nazvat, takové to „oblečená-neoblečená“ a udělala mu z toho fotokalendář. Může si ho pověsit do domečku ;-)

A neocenil by víc, kdyby sis na něm oblečená neoblečená zaskákala? :think:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
12.8.15 21:47

Zakladatelko, určitě bych se víc držela toho, z čeho by měl radost, než toho, co aktuálně potřebuje na stavbu domu nebo zahrady ;)

• Citovat
  • Upravit
1049
12.8.15 21:50

Ja manželovi vyrobila ke 40 knížku, kam jsem vlepila fotky od začátku vztahu az do ted, tzn.cca 11 let, plus jsem tam vypsala par společných příhod a tak..delala jsem to asi 2 měsíce i s ruznyma obrazkama, vystrizkama a tak. Sklidilo to úspěch, přidala jsem par drobnosti, rekonstruujeme, lahev sampana a info, ze bude tatinek:) Ale to v planu nebylo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
13.8.15 20:22

@RadkaCh Jenže jak ho znám, tak pak ještě dostanu sprda, že šetříme každou korunu a já vymýšlím blbosti… tak to chci nějak skloubit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.8.15 20:41

@zdipi Tak to běž fakt tou cestou, co by se vám hodilo k domku nebo zahradě, ale nekoupíte si to, protože to není zas tak nutný. Nemyslím, že tím bys něco zkazila.

• Citovat
  • Upravit
1
25.8.15 19:04

Ahoj holky, narazila jsem na tenhle obchůdek (www.forgents.cz) je to zaměřené jen na dárky pro chlapy a myslím že tam mají moc hezké věci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.15 13:49

@zdipi
já příteli na 30iny dala krabici, kde bylo 30. dárků (v hodnotě desetikoruny i tisícovky)…

krabice byla nazvaná: 30 věcí, které by neměly chybět supermodernímu muži, aby… 1)… aby byl vždy jak rybička a nezkolila ho první rýmička (dárkem byly kapesníky, hepčík do nosu, paralen, teploměr atd) 2)… aby si uměl vybrat stylové a kvalitní produkty (dárkem bylo tričko s jeho oblíbeným znakem)
3… aby byl klasik nejen po ránu (dárkem bylo kvalitní kafe)
4… aby měl po ruce vždy záležní plán (dárkem byly kvalitní boxerky)
5… aby byl v klidu a měl nohy v teple (dárkem byly kvalitní ponožky)
6… aby neumřel hlady i když žena nebude zrovna po ruce (dárkem byla kuchařka pro chlapa)
7… aby se nemusel nikdy omezovat (dárkem byly čokoládové penízky)
8… aby byl vždy neodolatelný a svěží (dárkem byl parfém)
9… aby mohl konstruktivně řešit svoje problémy (dárkem bylo lepší šáňo)
10… aby se nikdy nenudil a byl hravý (dárkem bylo pexoso s oblíbenou filmovou postavičkou)
11… aby nikdy neztratil jiskru (dárkem byl speciální zapalovač)
12… aby věděl, že život je sladký (dárkem byla velká oblíbená čokoláda)
13… aby věděl, že život může být ještě sladší (dárkem byla velká Nutella)
14… aby věděl, že štěstí může potkat kohokoli (dárek byl stírací los)
15… aby byl vždy originální (dárkem byl balíček s retro věcma - Lidl se mi zrovna trefil do noty - Pedro, bombony Slávie, Odol pasta, retro Pepsi, kulaté žvýkačky, Jesenka atd)…

vypsala jsem jen pár věcí, určitě na další přijdeš, pokud se nápad bude líbit…

musím říct, že dárky mě vyšly na cca 3000, ale radost byla obrovská :hug:. hlavně jak vždy vytáhl dárek a přečetl si nápovědu. hádal, co se tam bude ukrývat. myslím, že i dobrý nápad na zabavení na party :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
6.9.15 19:04

@cic-cicmunda to je boží.. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie