Dárek pro roční holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1492
4.1.13 08:24

@Anabellka naši malou taky odrážedlo nezajímalo ale stejně ho k 1.narozeninám dostala, Chicco lokomotivu, ze začátku si dovnitř schovávala hračky a za půl roku už na něm drandila jak šílená :D aji malej v zari jak bude slavit rok tak mu koupim odrazedlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.1.13 09:29

@Anabellka Není, malá má malý golfky a panenku a nepustí je z ruky! Dostala je před vánocema, už jí byl rok.. Chodí taky dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
4.1.13 10:00

Gabi tak to je super. Tak ja jdu do panenky a kočárku. Díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.1.13 10:43
@helickav píše:
Ahoj, malé byl rok na Silvestra. Dostala kočárek chodítko a panenku a k vánocům kolébku a zajímá se o to. Panenku mazlíkuje, dává pít, hloupe v kolébce. Ještě nechodí, tak kočárek tlačí vkleče.

tak to je šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
6.6.13 14:14

Dobrý den, rozhoduji se, mezi dvěma dárky pro naši holčičku k narozeninám první je Medvídek Pů český mluvící a zpívajícíhttp://interaktivni-hracky.heureka.cz/medvidek-pu-cesky-mluvici-a-zpivajici/ a druhý je Mluvící pejsek od fisher price http://interaktivni-hracky.heureka.cz/…isher-price/ …co myslíte vy? Máte něco z toho doma a jak jste spokojeni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
6.6.13 14:22

Mame Pejska, je opravdu super, dcera ho ma rada a libi se i navstevam

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
6.6.13 14:23

Viděla jsem toho psa, a nelibi se mi že mluvi anglicky i česky :zed: Ta angličtina je pro mě nepochopitelná

Příspěvek upraven 06.06.13 v 14:25

• Citovat
  • Upravit
862
6.6.13 14:24

No a ten pejsek mluví anglicky, když se tam něco přepne? Nebo řekne něco česky a pak anglicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.6.13 14:25

@Elisenika řekle třba „ruka, hand“ nebo „červené srdce, red hearth“ hned za sebou. kouknu po videu

• Citovat
  • Upravit
862
6.6.13 14:26

@nikol.ondrášovka ahá, to jsem nevěděla…myslela jsem, že se to dá nějak přepnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
6.6.13 14:29

My máme od FP notebook a ten je pořád v kurzu :-) má ho už od vánoc a teď mu byl rok :-) a pořád ho to nepřestalo bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
6.6.13 14:53

Mame od vanoc pejska a jede doted, obecne FP hracky strasne zaujaly. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.6.14 14:39

Ahoj holky, řešíme zrovna tento problém, vymýšlím co pro dcerku k prvním narozkám. Našla jsem tohle: https://www.malypomocnik.cz/…201110662%5D#…
co si o tom myslíte? Ona má takový krásný houpací křesílko od Fisher-Price a krásně se naučila na něm houpat, tak mě napadlo něco takovýho. A že se z toho dá udělat odrážedlo, asi jedině dobře…? Jen se všude mluví o houpacích konících a tak až od dvou let. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný