Dárek pro šéfa od asistentky - prosím chlapské názory
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mě teda iphone od šéfa jako vánoční dárek nepřijde divnej
sakra asi bych si měl pohlídat manželku jelikož ona loni mobil jako vánoční firemní dárek dostala
ale taky si myslím, že opačně se nějakej drahej dárek nečeká, spíš pozornost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Dedoles mají vesele ponožky na téma piva, sýra, vína a dalších…dá se to zkombinovat se skutečným pivem, sýrem, vínem a dalším. Nápadité a přesto ne příliš osobní. Podle mě šéf vydělává mnohem víc penez a tak si muže drahé dárky dovolit, od zaměstnanců to dle mě neočekává. Možná tam je jedna nula omylem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DruhaStrana píše:
Mě teda iphone od šéfa jako vánoční dárek nepřijde divnejsakra asi bych si měl pohlídat manželku jelikož ona loni mobil jako vánoční firemní dárek dostala
ale taky si myslím, že opačně se nějakej drahej dárek nečeká, spíš pozornost
No jestli má manželka i hodně nových šperků, tak rozhodně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je-li tvůj šéf ještě ze staré školy a občas podepisuje nějaké smlouvy či papíry, můžeš mu dát trochu luxusnější propisku, například Caran d'ache nebo Mont Blanc. Ty hezké stojí kolem 3 tisíc a třeba Caran d'ache píše fakt o dost líp, než běžná plastová šidítka.
Dárek za 6 litrů je opravdu trochu moc. Já bych se styděl, kdyby mi moje podřízená dala něco tak drahého. A taky bych pak třeba měl obavu, že za to bude čekat nějaké výhody v práci, nebo že mne dokonce chce sbalit.
Na druhou stranu, jestli mu pravidelně každý rok dárek za šestku dáváš, tak už je to jedno a klidně v tom můžeš pokračovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřijde mi normální, aby asistentka dávala svému nadřízenému dárek za 6 000 Kč.
Tedy za předpokladu, že se stále cítí být jen tou asistentkou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dakujem za rady…rozhodla som sa len pre decentnu darcekovu krabicu s drahsim alkoholom a pochutinami, nic specialne, uprimne sa mi nechcelo zhanat…A teraz nieco z kategorie tazko uveritelne - dnes som prave dostala ako darcek obalku. Bolo v nej 50 000Kc. Len tak do ruky…sef je zaroven majitel…Nevedela som co je v nej, veselo podakovala a sla domov. Teraz neviem, co to ma znamenat. A ci to prijat. Fakt
ja chapem, ze podavam dobre vykony, som za ne platena. Toto sa mi zda cez ciaru. Ja neviem.
Upravujem: obalku som otvorila az doma, cakala som poukaz alebo tak
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dakujem za rady…rozhodla som sa len pre decentnu darcekovu krabicu s drahsim alkoholom a pochutinami, nic specialne, uprimne sa mi nechcelo zhanat…A teraz nieco z kategorie tazko uveritelne - dnes som prave dostala ako darcek obalku. Bolo v nej 50 000Kc. Len tak do ruky…sef je zaroven majitel…Nevedela som co je v nej, veselo podakovala a sla domov. Teraz neviem, co to ma znamenat. A ci to prijat. Fakt![]()
![]()
ja chapem, ze podavam dobre vykony, som za ne platena. Toto sa mi zda cez ciaru. Ja neviem.Upravujem: obalku som otvorila az doma, cakala som poukaz alebo tak
U nás jsou takové odměny bezne a jestli se mu i v této době daří tak proč ne.
- Citovat
- Upravit