Dárek pro šéfa od asistentky - prosím chlapské názory

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
13.12.20 19:55

A co domácí cukroví? Tím neurazíš a ušetříš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
13.12.20 19:57

Mě teda iphone od šéfa jako vánoční dárek nepřijde divnej 8o sakra asi bych si měl pohlídat manželku jelikož ona loni mobil jako vánoční firemní dárek dostala :lol: ale taky si myslím, že opačně se nějakej drahej dárek nečeká, spíš pozornost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.12.20 20:09

Na Dedoles mají vesele ponožky na téma piva, sýra, vína a dalších…dá se to zkombinovat se skutečným pivem, sýrem, vínem a dalším. Nápadité a přesto ne příliš osobní. Podle mě šéf vydělává mnohem víc penez a tak si muže drahé dárky dovolit, od zaměstnanců to dle mě neočekává. Možná tam je jedna nula omylem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
13.12.20 20:14
@DruhaStrana píše:
Mě teda iphone od šéfa jako vánoční dárek nepřijde divnej 8o sakra asi bych si měl pohlídat manželku jelikož ona loni mobil jako vánoční firemní dárek dostala :lol: ale taky si myslím, že opačně se nějakej drahej dárek nečeká, spíš pozornost

No jestli má manželka i hodně nových šperků, tak rozhodně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
13.12.20 20:29

Je-li tvůj šéf ještě ze staré školy a občas podepisuje nějaké smlouvy či papíry, můžeš mu dát trochu luxusnější propisku, například Caran d'ache nebo Mont Blanc. Ty hezké stojí kolem 3 tisíc a třeba Caran d'ache píše fakt o dost líp, než běžná plastová šidítka.

Dárek za 6 litrů je opravdu trochu moc. Já bych se styděl, kdyby mi moje podřízená dala něco tak drahého. A taky bych pak třeba měl obavu, že za to bude čekat nějaké výhody v práci, nebo že mne dokonce chce sbalit.

Na druhou stranu, jestli mu pravidelně každý rok dárek za šestku dáváš, tak už je to jedno a klidně v tom můžeš pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.12.20 09:02

Nepřijde mi normální, aby asistentka dávala svému nadřízenému dárek za 6 000 Kč.
Tedy za předpokladu, že se stále cítí být jen tou asistentkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.20 19:30

Dakujem za rady…rozhodla som sa len pre decentnu darcekovu krabicu s drahsim alkoholom a pochutinami, nic specialne, uprimne sa mi nechcelo zhanat…A teraz nieco z kategorie tazko uveritelne - dnes som prave dostala ako darcek obalku. Bolo v nej 50 000Kc. Len tak do ruky…sef je zaroven majitel…Nevedela som co je v nej, veselo podakovala a sla domov. Teraz neviem, co to ma znamenat. A ci to prijat. Fakt :oops: :oops: :oops: ja chapem, ze podavam dobre vykony, som za ne platena. Toto sa mi zda cez ciaru. Ja neviem.

Upravujem: obalku som otvorila az doma, cakala som poukaz alebo tak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.12.20 23:10
@Anonymní píše:
Dakujem za rady…rozhodla som sa len pre decentnu darcekovu krabicu s drahsim alkoholom a pochutinami, nic specialne, uprimne sa mi nechcelo zhanat…A teraz nieco z kategorie tazko uveritelne - dnes som prave dostala ako darcek obalku. Bolo v nej 50 000Kc. Len tak do ruky…sef je zaroven majitel…Nevedela som co je v nej, veselo podakovala a sla domov. Teraz neviem, co to ma znamenat. A ci to prijat. Fakt :oops: :oops: :oops: ja chapem, ze podavam dobre vykony, som za ne platena. Toto sa mi zda cez ciaru. Ja neviem.Upravujem: obalku som otvorila az doma, cakala som poukaz alebo tak

U nás jsou takové odměny bezne a jestli se mu i v této době daří tak proč ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat