Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Klovasa píše:
No tak narozeniny proběhli asi tak, všechno jídlo bylo hnus, tchýně neumí prej vařit, všechno pos..e na co sahne, takové debílní dárky si máme stčit někam,že o kraviny nikoho neprosil…jediné tak co mu udělalo radost byl karton cigaret a metaxa…takže s tchánem končim a příště na něj hážu bobek…on mi taky nepřeje,tak co…nějak me jeho reakce nepřekvapila,ale tohle bylo už fakt moc…sám děla a umí hovno a jen kritizuje, držkuje a všechno by on udělal nejlíp…
Aha, takže mu příště naděl, že mu nic nenadělíš a bude to.
Jura007 píše:
Já bych navrhoval poukaz na týdenní pobyt v Severní Koreji, když je podle něj všechno špatně… Na závěr setkání s Kim Čong Ilem. Tchán se vrátí (…?) a bude rád, že vás má.....
Haha,do KLDR bych jela sama
o víkendu jsem dočetla knížku Ve službách diktátora
a byla to síla.Ale líbila se mi.
Jurooo,ty trička z rezavé vrtule asi mít do Vánoc nebudou-moc by se mi pro tchána líbily ty s motivem technika.Jaká by byla nějaká pěkná-podobná alternativa?
Momi, mrkni na stránky www.eduard.cz - občas ke svým modelům mají nějaké doplňky. Jako třeba odznaky odlité z epoxidu nebo bílého kovu - nebo právě nějaké to triko. Ale dlouho (2 měsíce
) jsem s nikým z firmy nebyl v kontaktu, tak nevím, co se zrovna chystá… ![]()
Ještě upozornění - ačkoliv firma sídlí na okraji Mostu, tak komplet stránky jsou v angličtině. Holt je to mezinárodní modelářská řeč.
Momi, ještě jsem zapomněl - pokud bys to hldala jako příbal k modelu, tak hledej v kategorii „Royal Class“. To už je všechno ![]()