Dárek sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15259
19.12.24 17:00

@BananovaSusenka Ja si kupuju pořád něco, nepotrebuju k tomu vánoce :D Dárky sama sobě pod stromek nedávám, u manžela jsem si objednala knihu a kabelku, ale prý ma pro me šest dárků, tak jsem zvědavá co to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
19.12.24 17:02

Ja jsem sama s dcerou, tak jsem si koupila parfem, kosmetiku a mam darecky od klientu. Dceri jsem koupila Dyson airwrap, tak se tesim, az si budem vecer slechtit vlasy😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24831
19.12.24 17:03

A mně to neva
za 18let s cholerem jsem byla zvyklá, že si to radši mám nadělit sama
ale JO - měli jsme společný účet, byly to i jeho prachy…
není to štěstí, ale najdeš tam, co chceš ;)
svému aktuálnímu miláčkovi jsem linky poslala už v září a co pořídí, to pořídí, co nepořídí, nevadí..¨

a v listopadu jsem našla ve Varech značku Purity Vision a zamilovala jsem se, takže jsem si dnes jen sama pro sebe koupila vyšší řadu z jejich růžové sady a celkem dost si myslím, že se potěším - sama sebe- pod stromkem ještě víc než tím, na co jsem si rozposílala linky Ježíškovi..
a i kdyby ne, hlavně že jsme spolu a v klidu… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.12.24 17:14

Nestresuji se. Není důvod.
A můj šampion dárek je letos veslovací trenažér. Včera kámoš přišel. Odkládala jsem doručení, aby dorazil, jak nejpozději to půjde. On je to dárek pro nás všechny. Nebudu ho využívat sama. Ale primárně jsem po něm toužila já. Od léta jsem ležela v recenzích, zkoumala, který vzít. Nikdo jiný doma neví, že bude. Na krabici je sice psané sport. Můj muž přebíral zásilku, tak se pak vyptával, co to je. Překvapení. Víc neví. A nefinanční dárek jsem dostala několik týdnů zpět. Vyšel asi na 500,– (nový kabel na televizi, internet). Nejvíc jsem si totiž letos přála k Vánocům, ať otočíme celý obývák. Že mi nevyhovovalo, jak byl otočený. Jinak si sama sobě dárky nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
19.12.24 17:18

Radost si dělám celoročně, nepotrebuju k tomu vanoce :mrgreen:
Teda Ježíškovi píšeme cela rodina a napsala jsem si o pár věcí, které mě teď zrovna napadly, ale když jéža nevyjde, koupím si to sama.

• Citovat
  • Upravit
8302
19.12.24 17:19
@BananovaSusenka píše: Více

Sobě 8o? :nevim: dárky kupují přece ostatní, stejně tak jako kupuješ ostatním ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.12.24 17:23

A koupila jsem vlastně novou žehličku na vlasy a fén. Budeme ji mít zas s dcerami společně. Protože stará žehlička přestává být výkonná. Ale zas jsem po ni primárně sama toužila. Oboje byla spíš náhoda v elektru. Chlap tam šel pro baterky do různých světel, které teď máme doma. Než si vyřešil baterky, už jsem řešila žehličku na vlasy a fén na druhé straně elektra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21614
19.12.24 17:55

Tak já jsem si koupila koženou peněženku a kabelku a zrovna včera nádherný set sukně a topu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
19.12.24 18:12

Bojkotuju Vánoce a odletěli jsme do Dubaje.
Vloni jsem se přizpůsobila dětem, chtěly být doma. Navíc jsem měla i dost práce. Letos bylo po mém plus mám hrozně volna a je to super. Sice tu hrajou koledy, na recepci je Santa a spoustu ozdob a stromečků, ale do Vánoc to má sakra daleko. A to je pro mě ten největší a nejlepší dárek, který jsem si mohla dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
19.12.24 18:56

No, vzhledem k tomu, že nikdo nevěděl co mi má dát, tak jsem jim vyloženě řekla, takže mamka mi dá legíny na běh, zaváží na cvičení a příteli jsem poslala odkaz na smoothe ( pardon, nevím přesně jak se to píše) mixér a zbytek pokud budou chtít jsem nechala na nich. (platili všechno oni, já pouze vybrala). Jinak sama sobě pod strom jsem si koupila nákrčník a ledvinku na běh, ale to jsou položky za pár korun, tak jsem si to zabalila abych si to tam jako mohla dát no :mrgreen: Jinak v řijnu jsem si koupila běžecký boty za 4 litry, takže to jsem si udělala potřebnou radost ted hodně dopředu, ale taky si je dám pod strom. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
19.12.24 20:36
@Tajemnadama píše: Více

Kolik tě ta oprava stála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
19.12.24 20:40
@Serpentini píše: Více

Celkem 5.100 Kč. Byla jsem ráda že jsem to před Vánoci polepila. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.12.24 20:45

Ne přímo k Vánocům, ale kupuju si pro sebe hodně věcí. K svátku jsem si dala dovču na Rhodosu, k Vánocům jsem si koupila kosmetiku na vlasy asi za 2 tisíce. Plus nějaký další věci, měla jsem narozeniny. Ale koupila bych si to, i kdybych nic neslavila. Nekupuju si to na úkor někoho, dostala jsem bonusy, na dovolený jsem si vyčistila hlavu, nemám děti, partnera, tak dopřávám sobě. No, i kdybych partnera měla, tak to tak bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
19.12.24 20:56
@Tajemnadama píše: Více

Co ti přesně dělali? Potřebovala bych spravit jeden zub, tak sbírám info, ať vím kolik si dát stranou. Já bych to pak teda chtěla vzít sakum prásk i s bělením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.12.24 21:00
@Lucy75 píše: Více

Co sis koupila z tý růžový řady? Já mám jen růžovou vodu, od jiný značky teda, ale měla jsem dřív Purity Vision. Letos jsem koukala, že bych si taky něco ještě pořídila, líbí se mi, že je to přírodní, ale nevím, co vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková