Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Serpentini píše: Více
Taky na bělení číhám. Hygienistka kam chodím to dělá za 6 tisíc. Jiná za půlku. Tak nevím. Jsem objednaná, a na hygienu jinam nechci, tahle má zlatý ruce. Ale zase nechci za to platit tolik. I mi pár lidí řeklo, že proč bělit, že mám hezky bílý zuby, a vím že mám, ale stejně bych chtěla trochu víc. O zuby pečuju co to jde, mám fakt strach že by mi někdy zubař něco dělal. Tak ještě uvidím, ale asi do toho půjdu.
@Azeretereza píše: Více
Já si kupuju pásky na bělení. Stojí mě to 700,–kč tak rok a půl.
@Bytsamsebou píše: Více
A funguje to? Jaký máš? Nezničí to zuby? Já se toho bojím, jsem úplně posedlá vším co se týká zubů. Proto bych radši od tý hygienistky. Dost často se mi i zdá že mi vypadly nějaký zuby, ze zubaře mám děsnej strach, chodím 2× ročně jen proto, abych měla jistotu že nemám kaz. Bojím se nějakejch selfzásahů, ale na ty pásky jsem koukala taky no.
Já si dárky kupuji ráda stejně jako ráda dárky dávám. Letos jsem si koupila barefoot boty od Baťa a k tomu kabelku z Divokého býka ![]()
Těch 700,–kč je hodně v akci, nebo od někoho, jinak stojí 1230,– Kč. Používám Crest pásky. Je jich 20 ( 10 horní+10 spodní zuby), 10 denní kůra. Ale dělám 5-7 denní kůru. Jsou nejlepší! Výsledek opravdu obrovský. Nic to nedělá, už jsou i šetrné k dásni, či k obnaženým krčkům.
@Azeretereza jinak, taky se mi dost často zdá, že mi zuby vypadávají, nebo jako spíš si je trhám, i s nervama (jakoby na dlouhé žíle) ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
Mně se zdá, že se kývou a že jdou vyndat rukou. Děsivý ![]()
To je luxusní cena. U nás jsem koukala, že se pod deset tisíc za bělení nedostanu. Taky mám ale hrůzu ze zásahů, tak se teprve odhodlávám. O zuby se starám, ale až od dvaceti let, tak úplně perfektní nejsou. U nás doma se tohle neřešilo
Pásky teda používám, měla jsem i Crest i Lovely smile. Za mě funguje obojí, ale chtěla bych ještě lepší výsledek a toho si myslím doma nedocilim.
Ty jo, mě to přijde ranec. I těch 6000. moje zatím „perfektní“ jsou, měla jsem rovnátka, mám hezky rovný a i bílý, na to kolik vylemtám kafe a i kouřím. U nás se to taky nějak moc neřešilo, ale ani nemuselo, máma nemá v 60 ani jeden kaz, táta něco jo, ale málo. Používám pudr, ale spíš mi přijde, že to čistí, než aby bělilo.
Kazy mám dva, v tom můj problém není. Závidím. Já nepiju víno ani kafe, nekouřím, chodím k zubaři i na dentální hygienu, samozřejmě používám top kartáček, mezizubní kartáčky, ústní vody, různé pasty za 200 a víc a zuby prostě hezké nemám. ![]()
Mimochodem pořád se říká, že genetika na zuby nemá vliv, ale já si myslím, že taky udělá hodně.
@Tajemnadama píše: Více
Co bych za to dal, to je ještě málo
. Vždycky když navštívím zubaře, tak mi všecko ostatní přijde hrozně levné
Já mám noční můry, že mi začnou zuby vypadavat ![]()
Plnění kanalku + plomba. Ale jsme malý mestecko.. V případě velkého města, a lepší kliniky si zaplatíš určitě mnohonásobně víc.. No pro me to teď byla dost cara přes rozpočet. ![]()
Já si letos opravdu nepřeji vyloženě nic pod stromeček. Chci jen to zdraví a štěstí. Lásku máme
ale co bych moc chtěla a je to s manželem naše společné přání, aby se objevil v okolí nějaký dům ke koupi přesně podle našich představ. Aby se nám vyplnilo, že ty další Vánoce budeme slavit opravdu v našem domově. Kéž by nám to Ježíšek nadělil
to