Dárek sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
19.12.24 21:03
@Serpentini píše: Více

Taky na bělení číhám. Hygienistka kam chodím to dělá za 6 tisíc. Jiná za půlku. Tak nevím. Jsem objednaná, a na hygienu jinam nechci, tahle má zlatý ruce. Ale zase nechci za to platit tolik. I mi pár lidí řeklo, že proč bělit, že mám hezky bílý zuby, a vím že mám, ale stejně bych chtěla trochu víc. O zuby pečuju co to jde, mám fakt strach že by mi někdy zubař něco dělal. Tak ještě uvidím, ale asi do toho půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10882
19.12.24 21:13
@Azeretereza píše: Více

Já si kupuju pásky na bělení. Stojí mě to 700,–kč tak rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.12.24 21:17
@Bytsamsebou píše: Více

A funguje to? Jaký máš? Nezničí to zuby? Já se toho bojím, jsem úplně posedlá vším co se týká zubů. Proto bych radši od tý hygienistky. Dost často se mi i zdá že mi vypadly nějaký zuby, ze zubaře mám děsnej strach, chodím 2× ročně jen proto, abych měla jistotu že nemám kaz. Bojím se nějakejch selfzásahů, ale na ty pásky jsem koukala taky no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
19.12.24 21:25

Já si dárky kupuji ráda stejně jako ráda dárky dávám. Letos jsem si koupila barefoot boty od Baťa a k tomu kabelku z Divokého býka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10882
19.12.24 21:25

Těch 700,–kč je hodně v akci, nebo od někoho, jinak stojí 1230,– Kč. Používám Crest pásky. Je jich 20 ( 10 horní+10 spodní zuby), 10 denní kůra. Ale dělám 5-7 denní kůru. Jsou nejlepší! Výsledek opravdu obrovský. Nic to nedělá, už jsou i šetrné k dásni, či k obnaženým krčkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10882
19.12.24 21:28

@Azeretereza jinak, taky se mi dost často zdá, že mi zuby vypadávají, nebo jako spíš si je trhám, i s nervama (jakoby na dlouhé žíle) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.12.24 21:37
@Bytsamsebou píše: Více

Mně se zdá, že se kývou a že jdou vyndat rukou. Děsivý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
19.12.24 21:54

To je luxusní cena. U nás jsem koukala, že se pod deset tisíc za bělení nedostanu. Taky mám ale hrůzu ze zásahů, tak se teprve odhodlávám. O zuby se starám, ale až od dvaceti let, tak úplně perfektní nejsou. U nás doma se tohle neřešilo :? Pásky teda používám, měla jsem i Crest i Lovely smile. Za mě funguje obojí, ale chtěla bych ještě lepší výsledek a toho si myslím doma nedocilim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.12.24 22:02

Ty jo, mě to přijde ranec. I těch 6000. moje zatím „perfektní“ jsou, měla jsem rovnátka, mám hezky rovný a i bílý, na to kolik vylemtám kafe a i kouřím. U nás se to taky nějak moc neřešilo, ale ani nemuselo, máma nemá v 60 ani jeden kaz, táta něco jo, ale málo. Používám pudr, ale spíš mi přijde, že to čistí, než aby bělilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
19.12.24 23:18

Kazy mám dva, v tom můj problém není. Závidím. Já nepiju víno ani kafe, nekouřím, chodím k zubaři i na dentální hygienu, samozřejmě používám top kartáček, mezizubní kartáčky, ústní vody, různé pasty za 200 a víc a zuby prostě hezké nemám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
19.12.24 23:18

Mimochodem pořád se říká, že genetika na zuby nemá vliv, ale já si myslím, že taky udělá hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30793
20.12.24 01:59
@Tajemnadama píše: Více

Co bych za to dal, to je ještě málo :P. Vždycky když navštívím zubaře, tak mi všecko ostatní přijde hrozně levné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30793
20.12.24 02:01

Já mám noční můry, že mi začnou zuby vypadavat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
20.12.24 04:09

Plnění kanalku + plomba. Ale jsme malý mestecko.. V případě velkého města, a lepší kliniky si zaplatíš určitě mnohonásobně víc.. No pro me to teď byla dost cara přes rozpočet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24280
20.12.24 05:17

Já si letos opravdu nepřeji vyloženě nic pod stromeček. Chci jen to zdraví a štěstí. Lásku máme :srdce: ale co bych moc chtěla a je to s manželem naše společné přání, aby se objevil v okolí nějaký dům ke koupi přesně podle našich představ. Aby se nám vyplnilo, že ty další Vánoce budeme slavit opravdu v našem domově. Kéž by nám to Ježíšek nadělil :D to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková