Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Téma na odlehčení.
Vánoce pro spoustu žen znamená stres, uklid, shánění dárku, balení, pečení, pracovní povinnost a většinou se nezastaví.
Jaký dárek jste nadělili letos sobě? O co jste si napsali ježíškovi? Jen tak? Protože si to zasloužíte? ![]()
Já už druhým rokem šilhala na dražší kosmetiku, co mě lákala, tak jsem si ji ve výhodném balení koupila.
Těším se až ji rozbalím a použiju
Já si napsala o kurz VMP. Sama sobě ale dárky nekupuju, dělám si radost právě tím pečením, časem s dětmi, vybíráním dárků pro mé blízké - nestresuje mě to ![]()
Koupila jsem si pyzamo, teplou mikinu na doma, mlsani, kabelku a zabalim si asi krem, co pouzivam, jsem s detmi sama a musim tam neco mit, aby to nevypadalo, ze jsem zlobila ![]()
Já jsem si nechala udělat laserovou operaci očí, nejlepší dárek v životě
.
Já chci knížky a taky je zcela jistě dostanu. Dárky si pravidelně každý rok nekupuju, ale stalo se že jsem viděla náhodně rukavice které se mi hodí k bundě a jindy jsem šla okolo obchodu kde byl výprodej kabelek, tak jsem si koupila a zabalila. Taky jsme párkrát šli spolu s mužem nakoupit si oblečení a zabalili jsme si ho pod stromek, protože jsme potřebovali obměnit šatník a kraviny jsme si pod stromek kupovat nechtěli.
Hezké odlehčující téma. Já jsem těhotná po IVF léčbě a jediné, co si přeji je, aby bylo miminko v pořádku. Zatím jsme to raději ani nikomu neoznámili. Chceme to oznamovat až teď na Vánoce, protože jsme již byli na druhém velkém ultrazvuku. Ale postupně vyvstávaly různé maličkaté problémy, takže jsme pořád čekali, jestli bude všechno ok a budeme to moci oznámit proste s klidem v duši, že je miminko zdravé. Vánoce mám ráda, jsem věřící a modlím se, aby bylo všechno v pořádku. Na dárky nemám moc pomyšlení. Pěkný den.
Nadělila jsem si začátkem prosince pěkně drahou opravu zubu.
Toužila jsem po drahé kosmetice na vlasy…tak třeba k narozkam. ![]()
Já si napsala o světový mír a věrnýho manžela. Tak počítám s tím, že příští rok dostane Putin rozum….
![]()
Ja se nestresuju. Uklizim prubezne a cely rok stejne. Upekla jsem 2 druhy a dva nepecene. Rychlovka. Darky zacnu balit dnes a postupne, zadny velky shon. Darky kupuji celorocne, kdyz mi neco padne do oka nebo je to vyhodne. Vanoce mam rada, jsou to krasne svatky a mel by byt klid a pohoda.
Dárky si sama nekupuji. Celoročně si koupím to co chci nebo potřebuji. Dělám si radost pravidelně, nejen na vánoce. Na Vánoce spoléhám na manžela
. Letos mi koupil hodinky, které jsem chtěla.
Příspěvek upraven 19.12.24 v 16:49
Nikdy jsem si dárek nekoupila, až letos. Vždy jsem si prostě koupila, co potřebuju nebo po tom toužím. Jsem docela škrt, takže než něco koupím, obvykle několik týdnů přemýšlím, jestli to potřebuju. Teď jsem před pár týdny rozbila hodinky, což mě vážně mrzí. Nosím jenom Garmin a z těch cen po letech jsem se vážně vyvrátila. Takže opět několik týdnů úvah, jestli zrovna tyhle musím mít. Nakonec jo, koupila jsem si je. Stály hrozně peněz na můj vkus, ale prdím na to. A když už je před vánoci, nechám si je až pod stromeček, ani jsem je nerozbalila
.
Nakonec proč ne, pořád člověk přemýšlí, co koupit ostatním a pak kolikrát sám dostane blbiny. Takže proč si nekoupit dárek sám sobě.
Já jsem si napsala o drahé ručníky a knížky, které nesmí chybět. Jinak sama sobě dávám pořád něco
tu kabelka, tu bělení zubů, tu nějaký hadřík, letenka, kterou teda obdarovávám i okolí. Dárky ode mě pro mě jsou stejně nejlepší.
Koupila jsem si na Vinted knihu a lyžařské kalhoty, dohromady za 250,– Kč. A pak ještě možná něco, ale vzhledem k tomu, že jsem všechno balila průběžně, tak už jsem to zapomněla
. Mám narozeniny v prosinci, takže ten jediný dárek, který jsem chtěla na Vánoce, jsem dostala už na narozeniny, takže už nechci nic. Ale uvidím, čím mě ostatní překvapí.
Koupila jsem si držák na mobil, parfém a rodině vždy dělám kalendář z fotek, tak jsem si udělala i pro „nás“