Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Děkuji Všem za názory, moc si toho vážím =)
Třeba to bude nakonec kluk a bude to vyřešené =D
Určitě Darinka, je to krásné jméno
Darinka k příjmení mi jde, navíc myslím, že to zdůrazní, Darinka Rychlíková, super se hodí.
Nelinka je taky hezká, ale je jich moc
Za mě Darinka i vůči příjmení ![]()
@Susen35 píše:
Určitě Darinka, je to krásné jménoDarinka k příjmení mi jde, navíc myslím, že to zdůrazní, Darinka Rychlíková, super se hodí.
Nelinka je taky hezká, ale je jich mocZa mě Darinka i vůči příjmení
Tak hlavne aby potom nerackovala.
To člověk nikdy neví, manžel se jmenuje Patrik Rychlík a taky to u něj nikdo nemohl vědět dopředu..a neráčkoval!!!
![]()
A kamarádka se jmenuje Veronika Limberská a také nikdy neráčkovala zato má kamarádka Barbora Křížová tak ta to teda koupila =D
a ještě chudák ráčkovala… no při nejhorším si může říkat Dája =)
@Anna766 To člověk nikdy neví, manžel se jmenuje Patrik Rychlík a taky to u něj nikdo nemohl vědět dopředu..a neráčkoval!!!
A kamarádka se jmenuje Veronika Limberská a také nikdy neráčkovala zato má kamarádka Barbora Křížová tak ta to teda koupila =D
a ještě chudák ráčkovala… no při nejhorším si může říkat Dája =)
@Nicolle1992 moje dcera je Kristyna a prijmenim podobnym vasemu a mlati mi to o hlavu pravidelne tak jednou do mesice.Mami co kdybych rackovala!!!
Nerackuje u nas nikdo.
![]()
@Anna766 Já se jmenuji Nicolle Nováková za mlada teď Rychlíková a když jsem byla malá pořád jsem mamce nadávala proč mi nedala jméno Andrea =D
@Nicolle1992 holka mi nadavala 18 let proc jsem ji dala tak blby jmeno. Dokud neporodila holcicku a nepojmenovala ji Kristinka
Prej jsem ji mela dat jmeno Anna. Nechtela jsem protoze uz jsem 4 v rade a mela jsem pocit, ze uz toho bylo dost. ![]()
@Anna766 Tak přesně takhle jsem to s mamkou měla také =D
Ale nicollku moc dávat nechci
i když manželovi se líbí ze všech nejvíce ![]()
@Nicolle1992 píše:
@Anna766 Tak přesně takhle jsem to s mamkou měla také =DAle nicollku moc dávat nechci
i když manželovi se líbí ze všech nejvíce
A jinou variantu jména Nicoll? Nikol, Nikola, Nikoleta?
@Ester13 nn… mě se prostě nelíbí, navíc mám i sestřenku nikolku a já bych chtěla jméno takové, které v mé ani manželově rodině není =) ![]()