Darinka nebo Nella?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
11.6.15 09:16

K příjmení se více hodí Nella ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 09:17

Děkuji Všem za názory, moc si toho vážím =) :srdce: Třeba to bude nakonec kluk a bude to vyřešené =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
11.6.15 09:37

Určitě Darinka, je to krásné jméno :srdce: Darinka k příjmení mi jde, navíc myslím, že to zdůrazní, Darinka Rychlíková, super se hodí.
Nelinka je taky hezká, ale je jich moc :think: Za mě Darinka i vůči příjmení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 09:38

@Susen35 Děkuji :kytka: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
11.6.15 09:42
@Susen35 píše:
Určitě Darinka, je to krásné jméno :srdce: Darinka k příjmení mi jde, navíc myslím, že to zdůrazní, Darinka Rychlíková, super se hodí.
Nelinka je taky hezká, ale je jich moc :think: Za mě Darinka i vůči příjmení :kytka:

Tak hlavne aby potom nerackovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 09:45

To člověk nikdy neví, manžel se jmenuje Patrik Rychlík a taky to u něj nikdo nemohl vědět dopředu..a neráčkoval!!! :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 09:49

A kamarádka se jmenuje Veronika Limberská a také nikdy neráčkovala zato má kamarádka Barbora Křížová tak ta to teda koupila =D :mrgreen: a ještě chudák ráčkovala… no při nejhorším si může říkat Dája =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 09:49

@Anna766 To člověk nikdy neví, manžel se jmenuje Patrik Rychlík a taky to u něj nikdo nemohl vědět dopředu..a neráčkoval!!! :mrgreen: :mrgreen: :lol: A kamarádka se jmenuje Veronika Limberská a také nikdy neráčkovala zato má kamarádka Barbora Křížová tak ta to teda koupila =D :mrgreen: a ještě chudák ráčkovala… no při nejhorším si může říkat Dája =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.6.15 09:50

Darinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
11.6.15 09:50

@Nicolle1992 moje dcera je Kristyna a prijmenim podobnym vasemu a mlati mi to o hlavu pravidelne tak jednou do mesice.Mami co kdybych rackovala!!! :roll: Nerackuje u nas nikdo. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 09:51

@Anna766 Já se jmenuji Nicolle Nováková za mlada teď Rychlíková a když jsem byla malá pořád jsem mamce nadávala proč mi nedala jméno Andrea =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
11.6.15 10:06

@Nicolle1992 holka mi nadavala 18 let proc jsem ji dala tak blby jmeno. Dokud neporodila holcicku a nepojmenovala ji Kristinka :andel: :mrgreen: Prej jsem ji mela dat jmeno Anna. Nechtela jsem protoze uz jsem 4 v rade a mela jsem pocit, ze uz toho bylo dost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 10:12

@Anna766 Tak přesně takhle jsem to s mamkou měla také =D :lol: Ale nicollku moc dávat nechci :zed: i když manželovi se líbí ze všech nejvíce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
11.6.15 10:18
@Nicolle1992 píše:
@Anna766 Tak přesně takhle jsem to s mamkou měla také =D :lol: Ale nicollku moc dávat nechci :zed: i když manželovi se líbí ze všech nejvíce :srdce:

A jinou variantu jména Nicoll? Nikol, Nikola, Nikoleta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 10:19

@Ester13 nn… mě se prostě nelíbí, navíc mám i sestřenku nikolku a já bych chtěla jméno takové, které v mé ani manželově rodině není =) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze