Dárky na vánoce 2020

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.11.20 21:14

Dárky na vánoce 2020

Ahoj
Potřebovala bych poradit kde nakoupit dárky.
Kupuju Mall.. pro děti dráčik, ale jiné stránky neznám :nevim:
Porádíte prosím kde nakupujete na internetu? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2005
2.11.20 21:15

zbozi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.11.20 21:19

Vymyslím si dárek, dám do googlu a vyberu stránku. Nemám to tak, že si najdu stránku a tam vybírám. Třeba na Mall fakt není sortiment, ze kterého bych vybrala. Zkus si nejdřív představit, co bys chtěla darovat, než vybírat stránky, ze kterých vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
2.11.20 21:19

Alza nebo žádám do Googlu, co chci a přes nákupy si najdu eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13621
2.11.20 21:21

Já mám v plánu letos kupovat věci od českých výrobců- super je vznikla stránka na fb: Darujeme české Vánoce, kde výrobci píšou do rozdělených témat něco o sobě a co nabízí. Za mě nejen letos jasná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
2.11.20 21:23

Zadam do vyhledavace vec kterou hledam a pak si rozklikavam stranky. Nechapu, jak nekdo muze znat na netu jen dva weby :D Pokud nechces byt ve veci konkretni, staci zadat do vyhledavace „hracky“ budes prekvapena, kolik toho je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.20 21:23

@Čičorečka To sice ano tak to dělám taky.
Ale přece jenom potřebuju o tom eshopu něco vědět. Abych neobjednala věc a pak nepřišlo něco špatného. Radši chci znát něco kde lidi objednávají a ví že jim to přijde v pořádku a v kvalitě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.20 21:24

@Lily-of-the-valley Super děkuju také zkusím :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.11.20 21:31
@janulinka22 píše:
Ale přece jenom potřebuju o tom eshopu něco vědět. Abych neobjednala věc a pak nepřišlo něco špatného. Radši chci znát něco kde lidi objednávají a ví že jim to přijde v pořádku a v kvalitě :kytka:

Tak ti mohu doporučit https://www.aviatik.cz/ a https://eshop.chateaumcely.cz/homepage , tam objednávám dárky pravidelně a žádný problém nenastal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
2.11.20 21:34

Taky si nejdřív zadám do vyhledávače co konkrétně sháním, a pak najedu na příslušný e-shop. Na Mallu bych si toho moc nevybrala :nevim: Letos to vypadá, že toho nejvíc koupím na mrakyhraček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8994
2.11.20 21:36
@janulinka22 píše:
Ale přece jenom potřebuju o tom eshopu něco vědět. Abych neobjednala věc a pak nepřišlo něco špatného. Radši chci znát něco kde lidi objednávají a ví že jim to přijde v pořádku a v kvalitě :kytka:

Od toho je heureka.cz ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.11.20 21:36

https://www.pimpinella.co/?… https://cz.tommy.com/ taky tyto shopy mi nikdy nedělaly problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
2.11.20 21:38

Nejdřív zboží, potom stránka. Přijde mi to logický postup. Naopak by mě to ani nenapadlo. Když si vyberu, kde to koupím, koukám, co tam mají zajímavého dál a dost často přijdu na něco, co by mě ani nenapadlo.
Vybírat na MALLu, tak nekoupím asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
2.11.20 21:39
@Čičorečka píše:
Vymyslím si dárek, dám do googlu a vyberu stránku. Nemám to tak, že si najdu stránku a tam vybírám. Třeba na Mall fakt není sortiment, ze kterého bych vybrala. Zkus si nejdřív představit, co bys chtěla darovat, než vybírat stránky, ze kterých vybereš.

Taky to dělám tak. Najdu si daný dárek a třeba při výběru her pak hledám stránku, kde je mají všechny za rozumnou cenu. Takže nemám oblíbený obchod, ale vybírám dle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
2.11.20 21:42
@Kockazvysocan píše:
Nejdřív zboží, potom stránka. Přijde mi to logický postup. Naopak by mě to ani nenapadlo. Když si vyberu, kde to koupím, koukám, co tam mají zajímavého dál a dost často přijdu na něco, co by mě ani nenapadlo.
Vybírat na MALLu, tak nekoupím asi nic.

Pak to dopadne jídlonosič za 250Kč a 1000Kč v tahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák