Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mývalova žena nejsi ve vedlejší diskuzi? ![]()
Nedávno jsem taky zabloudila
Ahoj, já tady to nepovinně povinné dávání dárků v práci nemám moc ráda. Některým spolupracovníkům ráda načančám balíčky, ale u některých to dělám jen z povinnosti, že je to prostě u nás tak zavedené.
Letos se mi povedlo koupit takový míchaný sáček - ořechový mls + jsem k tomu dokoupila moc hezky zdobený perníček od jedné staré paní. To dám do malého celofánového sáčku, červenou mašličku a kousek větvičky.
Pro mé „oblíbence“ mám něco hodnotnějšího.
@majdulacek píše:
Ahoj, já tady to nepovinně povinné dávání dárků v práci nemám moc ráda. Některým spolupracovníkům ráda načančám balíčky, ale u některých to dělám jen z povinnosti, že je to prostě u nás tak zavedené.
Letos se mi povedlo koupit takový míchaný sáček - ořechový mls + jsem k tomu dokoupila moc hezky zdobený perníček od jedné staré paní. To dám do malého celofánového sáčku, červenou mašličku a kousek větvičky.
Pro mé „oblíbence“ mám něco hodnotnějšího.
Taky to nemám ráda, on je to pěkné, ořechový mls, ale určitě je to za min. 30 Kč, perníček za 10, balení atd. Pro 20 kolegů je to hnedle 800 Kč, a to fakt raději koupím něco dceři nebo rodině. Ráda si vyměním dárky s blízkými kolegy, s nimiž trávím většinu prac. doby, ale zbytku popřeju, dám perníček a bude:-).
@Cenarius píše:
No kdyz si predstavim, ze neco musim koupit 20× a pak dostanu 20 blbosti. To bych se na to radsi vyprdnul, jelikoz me to prijde jako vyhazovani penez.
Jo přesně, škoda peněz
. U nás v práci dává každý jeden dárek a každý si jeden losuje. Tento rok dávám vánoční chňapky. Ale většinou dávám vánoční ozdoby.
@listento píše:
My nemusíme, ale chceme.To je smutné, dávat jen 1 dárek…
Proc by to melo byt smutne? Taky delame tajneho Jeziska a prave proto, ze jde o jeden darek, tak jsme nastavili rozumny rozpocet, za ktery se da koupit uz neco poradneho. Kazdy neco dostane, vetsinou si lidi daji s vyberem zalezet - nekupujou se kraviny, ale nikoho to financne nezruinuje. Zatim byli vzdycky vsichni spokojeni a je to sranda, hadat od koho to prislo. Kdybych mela kupovat darek pro 20 lidi v kanclu, tak me klepne. Stejne tak dostat 20 svicek, prskavek a kremu na ruce.
![]()
Já jsem kolegům koupila dárkovou krabičku s čokoládovýma pralinkama od čokoládovny janek. Ta je super. Je moc hezká a pralinky jsou kvalitní a moc dobré. Potěší to.
Nojo, balíčky čajů, oxalis, to snad pije každá ženská v práci, díky za tip:)
Příspěvek upraven 17.12.19 v 12:59