Darování banánů na webu primát

Anonymní
11.11.21 21:26

Darování banánů na webu primát

Ahoj, chybí mi na webu primat.cz pár banánů, tak se chci zeptat, jestli by byl někdo tak ochotný a nějaké banány daroval. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44207
11.11.21 21:33

Pokud Ti stojí za to ten stažený materiál, banány si kup, zase tak drahé nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.21 21:34

@Pears206 zas tolik to nepotřebuju jen se ptám kdyby náhodou, hodilo by se mi to, ale není to zásadní, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
11.11.21 23:32

Nerozumím tomu, o co jde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
12.11.21 02:52
@ábécédé321 píše:
Nerozumím tomu, o co jde? :think:

Tak si to stačí rozkliknout a přečíst, pokud Tě to zajímá :nevim:. Na tomto webu se dají stáhnout různé studijní materiály k tématu, vypracované otázky k některým zkouškám, které tam někdo vložil a za to dostal „banány“. Pokud tam někdo nic nevložil a chce si něco stáhnout, banány si může koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.11.21 09:16
@Pears206 píše:
Tak si to stačí rozkliknout a přečíst, pokud Tě to zajímá :nevim:. Na tomto webu se dají stáhnout různé studijní materiály k tématu, vypracované otázky k některým zkouškám, které tam někdo vložil a za to dostal „banány“. Pokud tam někdo nic nevložil a chce si něco stáhnout, banány si může koupit.

Díky za odpověď, já si to rozklikla a zírám na to doteď. To je dneska legální?? Nebo něco ve stylu nahrávání filmů na net bez autorských práv?
Možná se ptám směšně, ale já na přednášky chodila a na testy se učila. A to při práci na směny.
Plus nadále nechápu ten zakladatelky dotaz - ten, kdo materiály nahrává, nebo si banány kupuje, je má darovat zakladatelce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
12.11.21 16:08

@ábécédé321 Je to pirátské, ale ten primát ani banán nemá schopnost učivo člověku nalít do hlavy. Zpracované otázky některých předmětů kolovaly fakultami už za dob studia našich rodičů, i za doby mé maturity. Mě to nepohoršuje a nemám pocit, že by tento web měl přispět k tomu, že ten, kdo neumí a nerozumí souvislostem, zkoušku udělá. Sem tam tam je k dohledání nějaký zajímavý materiál.
Skripta, která dostaneme od vyučujících, nikde šířit nesmíme. Okruhy, které si zpracuje student sám, s tím může nakládat, jak uzná za vhodné. Měl by ale citovat a uvádět zdroje podle IS0 nebo APA, to se neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
12.11.21 16:12

:lol: a já dle znění dotazu myslela, že můžu darovat nějaké banány opicím v Zoo :mrgreen:
aktuálně jsou u nás v akci za 21Kč, tak klidně… Jablka jsou 3× dražší.. paradox naší hospodářské politiky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
12.11.21 16:13
@ábécédé321 píše:
Díky za odpověď, já si to rozklikla a zírám na to doteď. To je dneska legální?? Nebo něco ve stylu nahrávání filmů na net bez autorských práv?
Možná se ptám směšně, ale já na přednášky chodila a na testy se učila. A to při práci na směny.
Plus nadále nechápu ten zakladatelky dotaz - ten, kdo materiály nahrává, nebo si banány kupuje, je má darovat zakladatelce?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U nás na VŠ bylo fakultní fórum, kde se sdílely materiály, poznámky, staré zkoušky/zápočty… učitelé o tom věděli a tiše ignorovali (protože ho mnozí z nich využívali pár let zpět též :lol: ). V podstatě jediná chvíle, kdy byl oheň na střeše, bylo tehdy, když do jejich testů pak někdo psal chybné odpovědi právě z toho fóra. To pak študentíci dostávali strašnýho čouda. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
247
12.11.21 16:37
@Pears206 píše:
@ábécédé321 Je to pirátské, ale ten primát ani banán nemá schopnost učivo člověku nalít do hlavy. Zpracované otázky některých předmětů kolovaly fakultami už za dob studia našich rodičů, i za doby mé maturity. Mě to nepohoršuje a nemám pocit, že by tento web měl přispět k tomu, že ten, kdo neumí a nerozumí souvislostem, zkoušku udělá. Sem tam tam je k dohledání nějaký zajímavý materiál.
Skripta, která dostaneme od vyučujících, nikde šířit nesmíme. Okruhy, které si zpracuje student sám, s tím může nakládat, jak uzná za vhodné. Měl by ale citovat a uvádět zdroje podle IS0 nebo APA, to se neděje.

Ok, já bych jen nechtěla, aby mě třeba operoval doktor, co dostal zápočet, protože si koupil otázky do testu za banány. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
12.11.21 16:39
@Lucy75 píše: :lol: a já dle znění dotazu myslela, že můžu darovat nějaké banány opicím v Zoo :mrgreen:
aktuálně jsou u nás v akci za 21Kč, tak klidně… Jablka jsou 3× dražší.. paradox naší hospodářské politiky :(

Hele, já to samý, proto jsem to vůbec rozklikla. Jsem chtěla opičákům udělat radost! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
12.11.21 16:41

@ábécédé321 :mrgreen: :mrgreen: asi už předvánočně blbneme s dobrými skutky ;) ale připomnělo mi to poslat ježíškovský dar na účet místního útulku.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
12.11.21 16:44
@ábécédé321 píše:
Ok, já bych jen nechtěla, aby mě třeba operoval doktor, co dostal zápočet, protože si koupil otázky do testu za banány. 8o

No hele, to že si koupíš banány ještě neznamená, že ti to ta opička v hlavě všechno schroustá. Naučit se to musíš tak jak tak. Já takhle třeba na primátovi skripta stahovala, protože jsem potřebovala vypracovat otázky na zkoušku a ty poskytnuté mi nestačily (kombinované studium a tedy mi chyběly přednášky). Asi není nutné být hned tak povýšená. ;)

• Citovat
  • Upravit
247
12.11.21 17:26
@Parninas píše:
No hele, to že si koupíš banány ještě neznamená, že ti to ta opička v hlavě všechno schroustá. Naučit se to musíš tak jak tak. Já takhle třeba na primátovi skripta stahovala, protože jsem potřebovala vypracovat otázky na zkoušku a ty poskytnuté mi nestačily (kombinované studium a tedy mi chyběly přednášky). Asi není nutné být hned tak povýšená. ;)

To nemělo znít povýšeně, prostě o tom tady slyším prvně, ptám se dál a divím se tomu.
Stahování skript nebo nahrávání nějakých vlastních prací a poznámek vůbec neřeším. Ale pochopila jsem (možná špatně) tady z reakcí, že se tam dají koupit řešení testů, a to jediné by mně opravdu v pořádku nepřišlo, třeba právě z pohledu toho pacienta.
Nemělo v tom být nic osobního. Jsem ráda, že jste mi vysvětlili, jak to funguje, a nikoho z vás nepodezíram, že byste při studiu jakkoli podváděli. Šlo mi o to riziko obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
12.11.21 17:31
@ábécédé321 píše:
To nemělo znít povýšeně, prostě o tom tady slyším prvně, ptám se dál a divím se tomu.
Stahování skript nebo nahrávání nějakých vlastních prací a poznámek vůbec neřeším. Ale pochopila jsem (možná špatně) tady z reakcí, že se tam dají koupit řešení testů, a to jediné by mně opravdu v pořádku nepřišlo, třeba právě z pohledu toho pacienta.
Nemělo v tom být nic osobního. Jsem ráda, že jste mi vysvětlili, jak to funguje, a nikoho z vás nepodezíram, že byste při studiu jakkoli podváděli. Šlo mi o to riziko obecně.

No u nás výsledky testů byly, ale několik let staré a za tu dobu se změnily. Ale byl to slušný základ od kterého se dalo odpíchnout. A ono i kdyby tam byly ty výsledky aktuální, tak si to stejně musíš natlačit do hlavy a tím se tu látku naučit. :nevim: A řeči o podvádění mi přijdou takové… :nevim: Tys ve škole nikdy neopisovala? Neměla jsi tahák? Já určitě podváděla kdybych to vzala 100% morálně, ale taky neznám nikoho, kdo by si nepomohl kdyby mohl. :mrgreen: Možná by ses divila jak to chodí.

Na tom primátovi nevím jestli jsou i testy, vím jen o skriptech a poznámkách (ty jsem tam hledala já).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze