Darování vajíček a chřipka

14
23.3.13 16:21

darování vajíček a chřipka

Zdravím všechny :-)

v pondělí mě čeká první píchání injekcí-jsem dárkyně vajíček. Nicméně včera vnoci mě chytla brutální horečka a zřejmě mám chřipku, je mi zle jak nikdy. Nemáte někdo zkušenost s podobnou situací jestli to může mít nějáký zdravotní následky při stimulaci? další věc je že mam jít v pondělí na punkci cysty, mělo to být bez narkozy ale já jsem chtěla s narkozou, pravděpodobně mi jí neudělají s horečkou že? chtěla jsem zavolat do Pronatalu kde jsem vedená, nicméně o víkendu tam nejsou. Tak nevím jak to celé řešit, zda zítra večer jet do Budějovic abych byla ráno na tý punkci…jak by jste to řešily vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
23.3.13 16:24

Zavolala bych hned ráno do CAR, co máš dělat a jestli to vadí. Ono nejde jen o chřipku, ale i o to, že vejce se odebírají pod narkozou a jestli máš krátký protokol a všechno by šlo dobře, tak bys do odběru nemusela být fit a dávat narkozu, i když krátkou, může být při onemocnění horních cest dýchacích nebezpečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.3.13 16:25

Jenže oni jsou tam v pondělí až, a to už mam bejt v 9 na místě. Zejtra ani dneska už se nedovolám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.3.13 16:25

@char jsem na ivf a s chřipkou je to na houby a být tebou tak měsíc počkám jestli to jde. Jinak punkci bez narkozy..no potěš koště :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.3.13 16:26
@char píše:
Jenže oni jsou tam v pondělí až, a to už mam bejt v 9 na místě. Zejtra ani dneska už se nedovolám…

odlož to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.3.13 16:28

Jenže mě je hrozně líto tý ženský co na mě čeká, já už bych se na to dávno jinak vykašlala, protože přístup co tamm vedou je docela šílenej. Právě si nedovedu představit že mi tu cystu budou punktovat bez narkozy, ještě při menzesu a s horečkou? no tak to bych se zbláznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
23.3.13 16:32

@char já měla na mysli opu. Cystu mě už odsávali bez narkozy a není to tak hrozný ;) Ale celkově tvůj zdrav.stav není dobrý a hold ta paní musí počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.