Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj je tu někdo kdo se chystá v nejbližší době poprvé do sanusu v jihlavě my se tam chystáme cca za dva měsíce
a nebo někdo kdo už tam dochází??abych se trošku připravila na to co všechno nás ček
Ahoj, určitě se ničeho neboj, jsou tam profíci
Podstoupili jsme tam IVF a mrkni do metříku ![]()
Jinak do Sanusu já momentálně vkládám své naděje
Ne teda pro sebe, ale doufám, že tam dokážou zázraky ![]()
@Almira-Alm a kde to je vidět? já to u tebe např. nevidím. Vlastně u nikoho, kdo se o tom zmíní ![]()
@RadkaCh Aháá.. No vyjeď si tady nahoru a mezi názvem tématu a prvním příspěvkem klikni na „zapnout podpisy“..
@Almira-Alm jééééé, ono to funguje
Díík ![]()
Jo a teď se jdu blbostí zahrabat ![]()
Almira-Alm.tak to moc gratuluji mám s toho trochu strach nevím co mě čeká a sanus je jediná možnost jak mít to vytoužené miminko ![]()
RadkaCh. přeji aby se ten zázrak co nejdříve povedl ![]()
Ahojky holky ![]()
Doufám, že se k vám můžu přidat
Mám radost, že jste založili tuhle skupinku
My se taky chystáme do Sanusu v Jihlavě. Asi tak za měsíc nebo za dva se budeme objednávat ![]()
Budu ráda, když si tu s váma budu moci povídat o pokrokách, které jsme udělali a hlavně se tu můžeme společně těšit na pozitvní testíky.
Držím vám všem pěstičky, aby se to povedlo a brzy nám pomohli k miminkům ![]()
@Niiika88 píše:
Ahojky holkyDoufám, že se k vám můžu přidat
Mám radost, že jste založili tuhle skupinku
My se taky chystáme do Sanusu v Jihlavě. Asi tak za měsíc nebo za dva se budeme objednávat
Budu ráda, když si tu s váma budu moci povídat o pokrokách, které jsme udělali a hlavně se tu můžeme společně těšit na pozitvní testíky.
Držím vám všem pěstičky, aby se to povedlo a brzy nám pomohli k miminkům
aho to víš že můžeš:-)..no my se tam chystáme asi tak koncem dubna chtěla bych si vyběhat všěechna vyšetření protože v srpnu se budu vdávat a hnedka potom by jsme chtěli pokud to pujde začít stimulovat a rovnou na transfér
![]()
@sarinkaa My jsme si včera řekli, že tam budu volat až mi to skončí
Protože u nás není na co čekat, cykli mám třeba i 70 dní a bez vyvolávačky to nedostanu
Takže asi do týdne budu volat ![]()
Takže vy máte v plánu hnedka IVF? Třeba vám řeknou, že to půjde bez toho
Nebo vám doporučí jen IUI
Jaký je u vás vlastně problém a jak se dlouho snažíte?
@Niiika88 píše:no my se snažíme cca 1.5roku jenže jsem před vánoci prodělala mimoděložní těhu a odnesl to jeden vejcovod a u druhého při operaci zistily že je zdeformovaný a nefunguje:-(takže bohužel já už jinou možnost než ivf nemám
@sarinkaa My jsme si včera řekli, že tam budu volat až mi to skončíProtože u nás není na co čekat, cykli mám třeba i 70 dní a bez vyvolávačky to nedostanu
Takže asi do týdne budu volat
Takže vy máte v plánu hnedka IVF? Třeba vám řeknou, že to půjde bez tohoNebo vám doporučí jen IUI
Jaký je u vás vlastně problém a jak se dlouho snažíte?
@sarinkaa To je mi strašně líto
Myslím, že bys měla jít přímo do sanusu a tam ti řeknou víc než doktor. Určitě ti líp poradí
Moc ti držím palečky, ať ti všechno dobře dopadne a dočkáš se vysněného miminka ![]()
U mě neprobíhá ovulace už víc jak rok a čtvrt, takže je to pro nás taky jediná volba ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.