Jihlava Sanus

133
10.3.13 22:15

jihlava sanus

Ahoj je tu někdo kdo se chystá v nejbližší době poprvé do sanusu v jihlavě my se tam chystáme cca za dva měsíce :-)a nebo někdo kdo už tam dochází??abych se trošku připravila na to co všechno nás ček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
11.3.13 07:06

Ahoj, určitě se ničeho neboj, jsou tam profíci :) Podstoupili jsme tam IVF a mrkni do metříku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.3.13 07:57

@Almira-Alm co to je ten metřík? :( :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
11.3.13 07:58

Jinak do Sanusu já momentálně vkládám své naděje ;) Ne teda pro sebe, ale doufám, že tam dokážou zázraky :)

• Citovat
  • Upravit
9989
11.3.13 09:16

@RadkaCh Ale vždyť v metříku máš, že jsi těhotná..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.3.13 09:17

@Almira-Alm a kde to je vidět? já to u tebe např. nevidím. Vlastně u nikoho, kdo se o tom zmíní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9989
11.3.13 09:38

@RadkaCh Aháá.. No vyjeď si tady nahoru a mezi názvem tématu a prvním příspěvkem klikni na „zapnout podpisy“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.3.13 09:39

@Almira-Alm jééééé, ono to funguje :mrgreen: Díík :mrgreen:
Jo a teď se jdu blbostí zahrabat :oops:

• Citovat
  • Upravit
9989
11.3.13 10:11

@RadkaCh Vždyť o nic nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
11.3.13 13:54

Almira-Alm.tak to moc gratuluji mám s toho trochu strach nevím co mě čeká a sanus je jediná možnost jak mít to vytoužené miminko :D

RadkaCh. přeji aby se ten zázrak co nejdříve povedl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
19.3.13 19:20

Ahojky holky :mavam:

Doufám, že se k vám můžu přidat :| Mám radost, že jste založili tuhle skupinku :) My se taky chystáme do Sanusu v Jihlavě. Asi tak za měsíc nebo za dva se budeme objednávat :hug:
Budu ráda, když si tu s váma budu moci povídat o pokrokách, které jsme udělali a hlavně se tu můžeme společně těšit na pozitvní testíky.
Držím vám všem pěstičky, aby se to povedlo a brzy nám pomohli k miminkům :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.3.13 13:43
@Niiika88 píše:
Ahojky holky :mavam:Doufám, že se k vám můžu přidat :| Mám radost, že jste založili tuhle skupinku :) My se taky chystáme do Sanusu v Jihlavě. Asi tak za měsíc nebo za dva se budeme objednávat :hug:
Budu ráda, když si tu s váma budu moci povídat o pokrokách, které jsme udělali a hlavně se tu můžeme společně těšit na pozitvní testíky.
Držím vám všem pěstičky, aby se to povedlo a brzy nám pomohli k miminkům :hug:

aho to víš že můžeš:-)..no my se tam chystáme asi tak koncem dubna chtěla bych si vyběhat všěechna vyšetření protože v srpnu se budu vdávat a hnedka potom by jsme chtěli pokud to pujde začít stimulovat a rovnou na transfér :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.3.13 13:49

@sarinkaa My jsme si včera řekli, že tam budu volat až mi to skončí :) Protože u nás není na co čekat, cykli mám třeba i 70 dní a bez vyvolávačky to nedostanu :( Takže asi do týdne budu volat :palec:
Takže vy máte v plánu hnedka IVF? Třeba vám řeknou, že to půjde bez toho :) Nebo vám doporučí jen IUI ;) Jaký je u vás vlastně problém a jak se dlouho snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.3.13 13:56
@Niiika88 píše:
@sarinkaa My jsme si včera řekli, že tam budu volat až mi to skončí :) Protože u nás není na co čekat, cykli mám třeba i 70 dní a bez vyvolávačky to nedostanu :( Takže asi do týdne budu volat :palec:
Takže vy máte v plánu hnedka IVF? Třeba vám řeknou, že to půjde bez toho :) Nebo vám doporučí jen IUI ;) Jaký je u vás vlastně problém a jak se dlouho snažíte?
no my se snažíme cca 1.5roku jenže jsem před vánoci prodělala mimoděložní těhu a odnesl to jeden vejcovod a u druhého při operaci zistily že je zdeformovaný a nefunguje:-(takže bohužel já už jinou možnost než ivf nemám :,(
no já eště než budu volat tak musím ke svému doktorovy a domluvyt se sním jestly by nebylo dobré vyoperovat i ten druhý vejcovod a až potom tam budu volat :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.3.13 14:04

@sarinkaa To je mi strašně líto :( Myslím, že bys měla jít přímo do sanusu a tam ti řeknou víc než doktor. Určitě ti líp poradí :think: Moc ti držím palečky, ať ti všechno dobře dopadne a dočkáš se vysněného miminka :hug:
U mě neprobíhá ovulace už víc jak rok a čtvrt, takže je to pro nás taky jediná volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.