Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4521
24.3.13 18:21

@Klárika80 Jj napsala jsi to srozumitelně :palec: A jak si byla spokojená s přístupem lékařů a sester v Sanusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
25.3.13 07:14

Taky jsem měla dlouhý protokol v Sanusu a čekáme Nikoláska! :-)

Jinka holky bacha na sestru na recepci.. Ze začátku mi přišla kapánek nepříjemná tak, aby jste se nelekly :) JAK JSME CHODILI PRAVIDELNĚ TAK UŽ BYLA ÚPLNĚ V POHODĚ.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
25.3.13 09:35

@Niiika88 Doktora budeš mít pořád stejného - to se mi tam líbilo, že si tě tam doktoři nepředávají, jak se jim to hodí, jak to bývá v jiných centrech. A ta sestřička v recepci je opravdu zvláštní, někdy byla dost nabroušená, ale já jsem si na ni potom zvykla, tak už jsem s ní problém nemívala. Jinak jsou tam všichni příjemní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
25.3.13 10:04

@Almira-Alm Děkujem za radu :) Já mám na gyndě nepříjemnou sestru a to dost, tak jsem trochu zvyklá ;)

@Klárika80 Tak to je fajn. Myslela jsem si, že budu mít jen jednoho doktora :palec: Příjde mi to celkem divný, že si v jiných centrech doktoři pacientky „půjčují“ :zed: Vždyť o nich nic neví a musí jim říkat všechno dokola :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
25.3.13 13:08

Holky tak dneska kučera v sanusu říká, sliznice je 7,4, to nám pěkně vyrostla… a já, cože, vždyť byla devět? a ona byla 4,9, jak mi snížil ty dávky a já slyšela jen devět.. ještě, že jsem to nevěděla, zbytečně bych se stresovala,, folíci jsou, sliznice si teda dělá co chce, tak nevím, co se bude dít, zase mám ještě další kontrolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
25.3.13 13:22

@Lehrerin Hlavně, že jsou folící :hug: Na sliznici je dobrý pít kontryhelový čaj od prvního dne cyklu do ovulace :) Ten ji zvyšuje, tak to můžeš vyzkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
25.3.13 13:46

@Almira-Alm jj už jsem o ní něco slyšela.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.3.13 13:50

Ahoj…dnes jsem 4 den o IUI… :D…objednali jsme se do Sanusu a vzhledem k tomu, že jsme stihli veškeré náběry hned při prvni návštěvě, po týdnu hned ultrazvuk…tak IUI provedli běhěm 12 dni…bylo to velice rychlé… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
25.3.13 13:52

@berule11 Tak to je super :) Držím palečky ať vám to výjde :hug: Kolikátý den cyklu jsi jela do sanusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.3.13 14:05

Jela jsem tam 4 den cyklu…takze si jsme to stihli…mam toho plnou hlavu a hledala jsem ruzne na netu, ale asi velke sance s iui nejsou…podle testu krve i ultrazvuku mi rikali ze nevidi v tom problem…tak jsem zvedava jak dopadneme…je fakt ze se pak clovek vic sleduje..ale rozhodne to budou pro nas dlouhe 2 tydny… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
25.3.13 14:23

No moc se mi nejeví kombinovat kontryhel s injekcema.., to zatím podnikat nechci.. ale díky za radu, uvidíme ve středu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.3.13 14:27

@Lehrerin Ahojky, taky se chystám poprvé navštívit Sanus. Jsem rozhodnutá před první IVF podstoupit genetiku a imunologii. Ráda bych měla ve všem jasno, než začneme solit prašule. Zajímá mě ale, jestli ti tahle vyšetření dělaji v Jihlavě nebo kde? Imuno bude asi Praha, že? Předpokládám, že žádanky jsi asi dostala v Sanusu nebo jsi je měla už od gynekologa? Nevím, jestli to chtít už po mém gynekologovi nebo počkat do Sanusu. Mám obavu, že se budou cukat, protože to jsou drahá vyšetření. (alespoň imunologie určitě)
Nezlob se, že to na tebe tak chrlím, zdáš se tu být nejzkušenější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
25.3.13 15:55

@T.Y.N.A.85 Lepší nechat vyšetření udělat v Sanusu - dost možná by je i opakovali - mají rádi, když sito udělají sami.. Genetiuka je 2 patra nad centrem a MYSLÍM, že i imuno bude v JIhlavě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.3.13 16:23

@Almira-Alm Jéé, moc ti děkuji za informace. :kytka: Snažím se zjistit, co nejvíce. Nerada bych se nechala nějak odbýt. Těch pokusů jaksi nemáme neomezeně… Nevíš, jestli se zdráhají na ta vyšetření posílat nebo se snaží udělat před prvním pokusem maximum? Taky se chci zeptat, zda si mohu vybrat lékaře, případně kterého by jsi mi doporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
25.3.13 19:24

@berule11 Já jsem dneska šestý den, ale čekám až mi to skončí, abych tam zavolala :) Taky jsem už něco málo o IUI četla a myslím, že psali, že šance je větší asi o 5 - 10%. Ale je to lepší než nic. Navíc tam vyberou lepší spermie a přiblíží je blíž a v nejlepší den :palec: Moooc držím palečky :hug: Taky bych chtěla vyzkoušet IUI :hug:

@Lehrerin Není zač, zkus se na to zeptat doktora, co ti na to řekne :) Ale myslím si, že by to vadit nemuselo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.