Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moc děkuji za podporu, už jsem píchla decapeptyl na ovulku, tak už se to tam chystá ![]()
Ahojky, já se teď o víkendu definitivně rozhodla pro Sanus. Můj gynekolog mi nejvíc doporučoval Unicu v Brně, ale na mě je to moc daleko. Tak doufám, že budu také patřit ke spokojeným klientům. 8.4. si jdu nechat vypsat žádanku, a pak to snad rozjedeme. Co ty @Lehrerin, jak to vypadá? Jinak vám všem přeji hezké Velikonoce.
Ahojky, preju vám všem tady hezke velikonoce. Holky, co mě(nás) tam prosím čeká když mé tělo nevytváří vajíčka, a když nahodou ano tak je malé a je špatná sliznice, že by se prý nemělo ani kde pak uchytit???(omluva za laický popisek)Léky beru, ale přijde mi, že nic na podporu nezabírá. sanus mě čeká, psychice to všechno moc nepřidává
ráda si čtu alespoň vaše příspěvky a tak se něco dovídám, díky za info.
Verso a jaké máš amh? nemůže to souviset? zkus se podívat na diskuzi nízké amh, je tam spousta zkušených holek, které by ti v tom případě určitě doporučila Dr Machače z Reprofitu v brně.. je totiž pak důležité nervat se koňskými dávkami hormonů, ale naopak zkoušet minimálky a nativy - sama v tom zkušená ale nejsem @T.Y.N.A.85 držím palce! jinak u mě sem tam dloubnutí v podbřišku, ale už vím, že to nemusí nic znamenat, takže jsem v klidu a čekám na test..
Dekuji. amh hodnota nevím. musím se na to zeptat, co vím ale s jistotou, co mě bylo sděleno, že mam minimalni pocet estrogenu, a zadne ovu. z tech leku nadšená taky vubec nejsem protoze vím, ze dlouhodobe uzivani sebou nese i jiné…
jsme sledovaná a tak dr.zase brzo musím navstívit. Delala mi ale hodne drahe vyšetření z nekolika odběrů krve. Dělá se to snad jen někde v brně a jen jednou týdně. a co máš na mysli těmi minimálkami??? jinak kdy budeš testovat? držim pěsti ![]()
Na té diskuzi, kterou jsem ti radila se zrovna teď baví o tom, že amh a ovulace spolu obvykle nesouvisí - kočka, co tam má amh nejvyšší píše, že ale právě neovulovala.. minimální stimulace - nízké dávky hormonů..při IVF.
a co na to bereš? já myslím, že anovulační cykly jsou řešitelné, neboj!
tetsovat budu určitě až tak v neděli? IUI byla v pátek, takže dřív to asi nemá smysl, a šíkám si, že to stejně na sobě poznám, jaký je výsledek.. nebo taky přijde špinění… uvidíme
A k čemu je vubec dobré vědět amh? moc děkuju za podporu.beru duphaston a clost. duphaston uz více let.
Jinak urcite dej pak vedet jak si dopadla, budu to tu sledovat ![]()
Je dobré to vědět už jn kvůli tomu, jakou zuvolit stimulaci, jinak je to ukazatel toho, jakou máš ovariální rezervu, tedy zásobu vajíček, pokud je nízké, znamená to, že je třeba pospíchat - vajíček není mnoho a je potřeba zvolit rychle správný způsob stimulace a neztrácet čas různými pokusy. je pak dobré zvolit toho správného odborníka, který ví, jak s takovou „dg“ zacházet.. ale jsem v tomhle opravdu laik.. zkus se optat na té vedlejší diskuzi. případně napiš tomu Dr. Machačovi, funguje běžně i na emailu a holky ho mají za pana Božského, prý je strašně milý a profesionál
držím palce
Ahojky
Tak jsem dneska volala do Sanusu a jsme objednaný na příští pátek
Půjdeme k panu doktoru Kučerovi. Nechodili jste k němu někdo? Jaký je?
Mám radost, že jsme objednaný, ale zároveň mám strach ![]()
Tak já se teď taky chtěla objednat a zjistila jsem, že už tam nejsou…škoda. Taky bych se asi chtěla nechat objednat k panu doktoru Kučerovi, tak doufám, že to půjde. @Niiika88 Na pátek vás objednali, protože už dřív nebylo místo nebo to bylo na vaše přání? Já už se na to moc těším, začně se něco dít. Snad se nám co nejrychleji zadaří. @Lehrerin Úplně ti rozumím, takových dloubanců jsem měla…už, už jsem si myslela, že jsem určitě těhotná a pokaždé nic…ta hlava. Tobě to moc přeju a držím pěsti, ať nás tady ten tvůj pozitivní výsledek všechny pěkně nakopne.
@T.Y.N.A.85 Jj bohužel jsou tam jen od 7:30 do 15:00
Ale to nevadí, zítra to stihneš určitě
Víš jediný moje přání bylo, aby mě objednali na ráno kvůli nový práci, abych tam nechyběla. Ale řekla mi, že ráno to nejde, že tam mají zákroky, injekce a ty mají přednost. Termín mi vybrala sama
Já se jen zeptala k jakému doktorovi půjdeme a ona říkala, že ke Kučerovi
Ty ho znáš? Nebo si o něm něco slyšela?
Jo a ještě mi řekla, že si s sebou máme vzít občanky, kartičky od pojišťovny a že jsou ve 4. patře. Jo a poplatek nemáme platit dole
Ještě říkala, že bude dobře, když tam budeme oba (což jsme měli v plánu) a že to bude asi na půl hodinky ![]()
To byl asi celý náš rozhovor ![]()
Jj, snad se nám to co nejdřív povede ![]()
Víš, co je pro mě asi nejhorší. Že teď budu nastupovat do nové práce a budu si brát jednu neschopenku za druhou…počítám s tím, že mě za chvilku vyrazí ![]()
@Niiika88 S tou prací je to teda pěkná prekérka…máš to do Jihlavy daleko? Já pořád doufám, že bych ty návštěvy stíhala během mojí polední pauzy. Tu mám téměř 4 hodiny. Mám dělenou pracovní dobu a zrovna na tohle by to bylo fajn. Cesta mi trvá autem necelou hodinku, tak doufám, že to půjde hladce. O doktoru Kučerovi se mi tuším zminovala @Lehrerin . Ptala jsem se, jak byl vstřícný v otázce vyšetření před IVF, konkrétně mi šlo o genetiku a imunologii. Říkala, že u něj nebyl problém. Tak doufám, že vstřícný bude i u mně. Protože se nedokážu pustit po hlavě do prvního pokusu, abych neměla jistotu, že vše ostatní je dobré.
@T.Y.N.A.85 to uplně chápu já taky bez imunologie a genetiky do toho nechci jít protože nejsme milionáři ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.