Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jojo, když jsem byla na prvním IUI taky jsem z toho měla zvláštní pocit - jako v obchoďáku.. ale jinak to holt nejde..
@T.Y.N.A.85 jo to my povídej přesně jak kdybych něco kupovala hrozná přectava
jinak já budu do sanusu volat v uterý tak jsem na to zvědavá ![]()
Tak holky, dnes jsme měla další UTZ v 13DC a výsledky krve jsou prý o. k., vše v normě. A na utz bohužel žádný folikul, takže mám zřejmě anovulační cyklus. Mám tedy přijet 17.4. na další UTZ a tam mi již dají i injekce na stimulaci vaječníků a pak bude následovat inseminace. Jsem z toho taková nějaká v šoku, že to tak rychle všechno nabralo otáčky
. Vím, že to IUI ještě nic nemusí znamenat, že ta pravděpodobnost je malá, ale i tak už člověk přemýšlí co kdyby to fakt hned vyšlo ![]()
Což to jo… A právě, že to neznamená, že hned budu těhule
. Takže můžu být v klidu ![]()
@Arome Nikki Tak já teda předpokládám, že se to takhle pohne u všech a budeme letos těhule všechny…
Budeme stimulovat a stimulovat, až nám ty vajca polezou ušima. ![]()
@T.Y.N.A.85
no to doufám ne. Z té stimulace a ládování se hormonama teda radost nemám. Ale bohužel no ![]()
@T.Y.N.A.85 @Arome Nikki no taky bych byla teda radši kdyby se to obešlo bez toho ale co by jsme pro to naše štěstíčko neudělaly
jinak dnes jsem byla u svého pana doktora pro zprávičku a zítra nás obědnám do sanusu jsem krapet nervozní ![]()
@sarinkaa @Arome Nikki Tak děvčata…zítra s manželem frčíme směr Sanus. Moc se těším. Večer poreferuju. ![]()
@sarinkaa @T.Y.N.A.85 Sarinko nervy opadnou jak tam člověk vleze a nevidí nikoho známého
. Tyna pak napiš ke komu budete chodit ![]()
Tak a je to tady 16 jdem poprvé do sanusu jsem moc zvědavá kdo bude náš doktor:-)pak poreferuji ![]()
@Arome Nikki tak to je dobré
třeba budeme chodit ke stejnému doktorovy ![]()
@sarinkaa @Arome Nikki Tak kočky, jsme doma! Mám z toho super pocit. Byli jsme u doktora Škurli. Vše výborně vysvětlil, bylo dostek prostoru pro dotazy (a že jich bylo) Na vše mi trpělivě odpověděl. Rozebrali jsme jednotlivé metody a vyšetření před IVF. Oltová byla taky celkem v pohodě. No a teď musím čekat na 2 den dalšího cyklu, kvůli vyšetření a začínáme…Už aby to bylo, hodně mě to nakoplo. ![]()
@T.Y.N.A.85 tak to je fajn, že jsi tak v pohodě… u nás zatím testy bílé… zítra zajdu na HCG ať neberu utroš zbytečně - bude to 12. den a hurá do dalšího kola..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.