Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4521
16.4.13 18:37

@T.Y.N.A.85 Jé tak to já jsem taky v tomhle pověrčivá :) Jen si tak říkáme jaká jména se nám líbí a jaká ne :) Představ si, psala jsem si tu s holkou, která si nakoupila celou výbavičku i kočárek a při tom ani nebyla těhotná a ještě ani není…nechápala jsem to :zed:
Komplikace? Jaké? Je to hrozný, ale v tomhle moc zaměstnavatelé vstříc nevychází :( A nemocenská nebude nic moc, pokud tě nechají doma. Nejvíc mi na tom vadí, že jsi omezená vycházkama :zed:

@Andy29 Ahojky :mavam: Určitě se k nám přidej :hug: K jakému panu doktorovi chodíš? A moooc držím palečky ať vám IUI výjde :hug: Taky se na něj chystáme :) Jaký byl u vás problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.4.13 18:54

Moooc děkuji :hug: já chodím k doktoru Kučerovi jsem s ním spokojená, mě nedozrávali vajíčka a mám jeden vejcovod po prodělaným mimoděložním těhotenství. v pondělí jsem byla na IUI a dozrálo mi vajíčko zrovna na straně kde nemám vejcovod ale řekl mi že je možný že se ten zdravej natáhne tak že to skusíme, moc velkou naději tomu nedávám :,( neslyšela si o tom někdy :think: A ty tam jsi s jakým problémem já už jsem to tu možná četla ale uz nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
16.4.13 19:00

@Andy29 já už jsem o tom slyšela, tak neboj, vyjít to může. a jinak tě ví :mavam: tám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
16.4.13 19:03

@Andy29 Jé ke Kučerovi chodíme taky :) Jsme s ním moc spokojení, ale zatím jsme tam byli jen na první návštěvě. Teď mě budou 2-4 DC čekat odběry krve na hormony a pak se domluvíme na termín ovulace na další návštěvu. Takže teprve začínáme s léčbou. Zatím je u mě podezření na polycystické vaječníky. Prokázal to ultrazvuk a jen čekáme jak jsou na tom hormony a ovulace.
Neboj naděje umírá poslední, takže pořád je tu aspoň malá šance :hug: A když né teď, tak příště to určitě výjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.4.13 19:11

@Andy29 Ahojky, vítám tě v klubu. :hug: Tak to jsi jedna z těch zkušenějších.
To nás budeš muset zahrnout podrobnostmi. :oops: Jak jsi spokojená, ke komu chodíš, kdy testuješ atd.? Těším se na to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.4.13 19:16

@Niiika88 Komplikace v tom smyslu, že se začíná zvažovat, kdo by dělal práci po mně. Ne každému se chce a navíc je to kvůli dělené pracovní době blbé pro dojíždějící…Uvidíme, však oni se s tim poperou…
Tak podobnou známou máme také, má nakoupenou snad celou výbavičku ve verzi pro chlapečka i holčičku…Kočárek teda ne. O otěhotnění se také snaží a má to nějaké komplikovanější. To ta tvoje známá je větší přebornice 8o
Za předpokladu, když by byl nějaký problém, tak samozřejmě na neschopence vydržím. Ale nechce se mi…představa, že bych v létě nemohla vůbec okupvat žádnou zahrádku restaurace, žádné letní párty, nic…FUJ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
16.4.13 19:19

@Andy29 Tak v tomto směru pro tebe tady budou určitě nejcennější rady od @Lehrerin . Ta má s IUI nejvíce zkušeností. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.4.13 19:29

Jéé holky mooc děkuji :hug: :hug: za uvítaní a podporu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.4.13 19:36

Jo mě taky vyhovuje :) taky když jsem byla na začátku tak mi to přišlo všechno že to bude trvat večnost a uteklo to hrozně rychle :mrgreen: a ty polycystické vaječníky je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
16.4.13 19:37

@T.Y.N.A.85 S tou prací si určitě poradí, prostě to někdo bude muset dělat :) Máš pravdu s tou neschopenkou to je opravdu na prd, hlavně v tom létě. Přes zimu by to člověk doma ještě vydržel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
16.4.13 19:39

@Andy29 Jsou to takové cystičky na vaječnících a nedochází k ovulaci. Tady si o nich můžeš něco přečíst: http://www.vitalia.cz/…dej-zenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
16.4.13 19:39

@Andy29 Jsou to takové cystičky na vaječnících a nedochází k ovulaci. Tady si o nich můžeš něco přečíst: http://www.vitalia.cz/…dej-zenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.4.13 19:48

O tom jsem nikdy neslyšela :think: mooc ti přeji aby ti to dobře dopadlo :hug: dej vedět jak ti dopadli testy budu držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
16.4.13 20:02

@Andy29 Taky jsme o tom neslyšela do té doby, co jsem si tu začala s holkama psát. No a po tom co se PCO začali týkat mě přímo, tak jsem začala číst. Myslím si, že krevní testy to jen prokážou, protože mám vysoký testosteron. Ale pan doktor říkal, že by nám mohlo pomoct IUI, když všechny ostatní nálezy jsou v pořádku :)
Určitě to dopadne dobře nám všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.4.13 20:02

To já jsem toho moc neabsolvovala akorát to základní vyšetření a pak mi dal aplikaci injekcí menopur na uzrání vajíček, pak jednu injekci na vyvolání ovulace v pondělí to IUI a už jen čekání na výsledek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.