Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
16.4.13 20:06

To je pravda všechny se dočkáme vytouženého konce :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
16.4.13 20:08

@Andy29 A jak dlouho se snažíte? My už asi rok a 4 měsíce. Teprve teď jsme byli v sanusu. A minulý rok jsme prošli spermiogramem, genetické vyšetření nebo co to bylo a laparoskopii. Taky na mě doktor zkoušel clostylbegyt, utrogestan a pregnyl, ale nějak divně a nehlídal mě při tom.
Třeba to vyšlo a budeš mile překvapená :hug: Chce to pozitivně myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
16.4.13 21:44

No my taky rok a 4 měsíce :mrgreen: já jsem zkoušela na 3 měsíce akorát nejaký hormony ale už nevím jak se jmenovali ale efekt to nemělo žádný ani tu menses mi to nesrovnalo :( od doktora jsem doporučení do centra dostala v prosinci a dostala jsem se tam až ted, 2× jsem otěhotněla jednou to bylo chemické teh. a podruhé jsem potratila v 6tt ale doktor říkal že hned od začátku to bylo neprosperující těh. takže samo zaniklo takže ted mám velkou naději zě mi v centru pomužou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.4.13 09:42

@Andy29 Ahoj, také tě vítám :). Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho u tebe trvala ta stimulace Menopurem a to pak dělají rovou to IUI? Já ho dnes na kontrole dostala už, mám čekat na druhý den cyklu a pak začít píchat. Já jsem z toho vždycky tak nervní, že se zapomenu na některý věci zeptat :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.4.13 10:54

Ahoj :mavam: já jsem si píchala menopur 4× v cyklu jen tu první dávku druhý den menses jsem mela 2 ty prášky, tak jsem spotřebovala akorát pulku z balení pak jsem se objednala na ten osmí den cyklu to byl pátek kdy mi udělal ultrazvuk řekl že tam je jeden folikul a že mám dobrou sliznici tak mi dal ještě injekci na vyvolání ovulace kterou jsem si píchla v sobotu večer, a hned v pondělí jsme šli, partner šel ráno darovat ty spermie a já jsem tam pak přišla tak za 2h na to samotny IUI to trvalo asi tak pul hodky s tím že jsem tam ješte odpočívala, pak jsem zaplatila těch 1030 a šla domu :mrgreen:. A od začátku menses to byl 11 den šlo to celkem rychle pokud je vše jak má byt :lol: přeji ti hodně štěstí a pevné nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.4.13 10:59

@Andy29 Aha, mě dal menopur na 10 dní, z toho osmý den pauza a pak desátý den na kontrolu a pak se uvidí co dál. Tak ty jsi to měla rychlý teda. Nám právě říkal, že nám tedy dává podepsat ty papíry o IUI, ale že to se tak dává, ale je to ještě daleko. Tak nevim co je to daleko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.4.13 11:07

Aha, jakej si měla problém, mě nedozrávali vajíčka a měla jsem nízkou sliznici. to jsem to fakt měla rychlí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.4.13 11:09

My jsem je taky podepisovali když jsem dostávala ty injekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.4.13 11:14

@Andy29 Já mám problém s rozházeným cyklem, jednou ho mám 28 dní, podruhý třeba 45 dní. A některej cyklus i anovulační. Takže mě budou rovnat cyklus napřed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.4.13 11:27

Aha to máš dost, to já jsem měla taky dlouhý cykly ale pořád v dobrým rozmezí 29-35dní ale ted jak mi dělal IUI tak u vaječníku kde nemám vejcovod říkal že je možný že se ten zdravej natáhne k druhýmu vaječníku :think: neslyšela jsi o tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.4.13 11:35

@Andy29 to jsem nikdy neslyšela, ale je fakt, že jsem se po tom nikdy nepídila, ale tak když to říkal, tak to tak asi bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.4.13 11:44

No snad je on mi pravě zase říkal můj doktor že když se zrovna snažíme v měsíci kdy ovuluje vaječník bez vejcovodu tak je nám to k ničemu :think: a pak se v to vyznej no snad tady v sanusu mají s tím víc zkušenosti, uvidím 29.4 kdy si budu moct zkusit těhu. test Dej pak vědět jak to probíhá u tebe držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.4.13 11:49

@Andy29 Děkuju, já také držím palce ať jsou na testu // :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.4.13 14:56

Tak jsme v čera byli poprvé v sanusu :mrgreen: má nás na starost doktor jménem škurla docela příjemný chlap jen krapet potichu mluví tak je potřeba natahovat trochu uši :lol: byly jsme tam i ve správný den cyklu tak my rovnou nabraly krev na testy a za 14 dnů jdu na ultrazvuk a další krev a asi my i řekne jak s tím mým posledním vejcovodem kdy my ho vezmou na to se moc netěším :roll: no ale konečně se to začalo hýbat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
17.4.13 15:10

@sarinkaa Tak to chodíme ke stejnému doktorovi :)

Jinak holky vyptáváte se tam nějak extra na něco? Já si vždy jen vyslechnu co řekne doktor a on se pak ptá jestli máme dotazy a já nikdy nic. Tak už je mi to takový blbý, ale já ani pořádně nevim na co se mám zeptat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.