Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
9.4.13 18:00

@T.Y.N.A.85 a pošle tě i na imunologii a genetiku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
9.4.13 19:19

@Lehrerin Jejda…tak to je mi líto… :hug: Já doufala v pěknou dálnici. No nic, hlavu vzhůru, letos se nám zadaří všem a hotovo! Zvažujete další IUI nebo půjdete také do IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
9.4.13 19:24

@sarinkaa Zatím ne… Vzhledem k naší anamnéze, kdy ani jeden z nás nemá alergii, na nic jsme se nikdy neléčili ani nikdo v rodině. Nemáme ani žádná postižení, genetické vady a tak…naznal, že je to pro nás v tuto chvíli zbytečné. Nejprve udělá hormonální profil a kdyby se mu něco nezdálo, budeme to řešit dál. Naznačili jsme mu dost jasně, že podstoupíme cokoli, co maximalizuje pravděpodobnost úspěchu a peníze v tomto případě nejsou problém. Přesto byl ale velmi zdrženlivý a velmi rozumný. Podle mého názoru indikuje procedury podle skutečné potřeby a ne podle toho, kolik kdo může vytáhnout z peněženky. Což je něco, čeho si moc vážíme a s důvěrou se pouštíme do prvního pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.13 06:42

@T.Y.N.A.85 no ještě zkusíme jedno IUI před dovčou a pak začneme s IVF, čtyři IUI už by mohly stačit, mám trochu pocit, že už ztrácíme čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
10.4.13 09:04

@Lehrerin Tak s tím pocitem ti hodně rozumím. Není to tak dávno, co jsem si říkala, že je na dítě ještě brzy a najednou mám pocit, že včera bylo pozdě. Přemýšlím nad samými a co když najdou tohle a tamto… :zed:
Proč si myslíš, že vám to nevyšlo ani tentokrát? Vyjádřil se k tomu nějak lékař v Sanusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.13 10:32

No tak úspěšnost IUI je 5% na jendo vajíčko tuším.. což opravdu není nic moc..takže je to velká náhoda, když IUI někomu vyjde, děje se to, ale někomu prostě nezbyde, než se obrátit k IVF.. + samozřejmě ta imunologie není ideální, beru spoustu léků a na IUI to asi holt není dobré prostředí.. nevím, lékaři v sanusu obvykle taky nemají vysvětlení, sami nikdy neví, co se v břiše děje.. spousta věcí se jen odhaduje, na USG jsou sice folíky, ale nikdo neví, jestli v nich jsou vajíčka, jestli jsou kvalitní.. při IVF je taky nějaký odpad - ale tam se ví, jaký konkrétně, tady ti do břicha nikdo neleze, takže se neví konkrétně nic a čeká se holt jen na test..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.4.13 10:42

Ahoj…můžete mi holky poradit…22.3. jsem byla na první IUI a beru utrogestan 1-1-1 a 7.4. bych měla mít podle normálního cyklu metruaci…ale zatím se nedostavila :D a test mi doporučili udelat nedříve týden po té co se menstruace nedostaví…je možné, že utrogestan oddaluje menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.13 10:44

To určitě oddaluje, test si už klidně udělej, nebo si zajdi na krev na HCG a podle toho se zařiď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.4.13 13:22

@Lehrerin Vy už jste byli na IUI 4×? A nedělali jiné testy zatím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
10.4.13 14:09

@Arome Nikki mám to v podpisu, co mi zatím nedělali jsou nějaké invazivní výkony typu laparky, hysteroskopie apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
10.4.13 21:19

Tak už se nám to blíží, v pátek v jednu hodinu máme být v Sanusu :) Ale víte, co je nejhorší? Že tam hned jedu s problémem. Jsem 22DC a stále krvácím :( Takže ze mě budou mít asi radost :roll:

@Lehrerin Vy se snažíte tři roky a ještě ti nedělali laparku? To je divné :think: Mě jí dělali ani né před koncem jednoho roku snažení. Ale u mě byly asi jiné okolnosti, jako jsou operace v oblasti břicha, kde kvůli nim hrozí srůsty. Měla jsem totiž kýlu a slepáka :|

@berule11 Já jsem měla po utrogestanu menstruaci vždy pravidelně, ale je pravda, že jsem na žádném IUI nebyla… Držím palečky, ať stále nepřichází a na testíku najdeš // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.4.13 07:54

@Lehrerin aha, já neměla ty podpisy zapnuté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.4.13 09:01

@Lehrerin Aha, tak to teda musím říct, že bych čekala, že ta procentuální úspěšnost u IUI bude o něco vyšší… Rozhodně ale před tebou smekám. Jsem od přírody strašlivě netrpělivá a já bych IUI vzdala už po prvním neúspěšném pokusu. Tak ještě jednou, pak si dáte dovču.(kam se chystáte?)To se máš rozhodně na co těšit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.4.13 09:06

@Niiika88 Ty bláho…22 DC, tak to je mi tě teda líto. Bohatě mi stačilo špinění po laparce. Jestli to budeš mít jako já, tak ze Sanusu budeš odjíždět s pocitem, že se vznášíš. Od té doby se nemůžu dočkat na 2 den následujícího cyklu, až to všechno pěkně začne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.4.13 09:30

@Lehrerin Tak co nového, nechala sis dělat HCG?

@T.Y.N.A.85 Měla jsem to stejně jako ty, taky jsem se na každou návštěvu Sanusu těšila :mrgreen:, i když jsme dojížděli 70 km. Teď jsem si v kalendáři spočítala, kolikrát jsme tam dohromady byli a docela mě to číslo překvapilo 8o - od března do prosince, než mě doktor předal k mé gynekoložce, jsme tam byli 26krát. Manžel samozřejmě tolikrát ne. Ale stálo to za to! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.