Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
11.4.13 09:40

@Klárika80 ahoj, 26×??? No to je masakr :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.4.13 09:41

@Klárika80 No páni…tolikrát… Tak to už jsi měla dostat nějaký věrnostní program :) Smím se zeptat v čem byl u vás problém? V popisku vidím, že všechno v normě a přesto se nedařilo. Je moc fajn vidět, že to i přes potíže vyšlo. Těším se jak malá a DOUFÁM, moc doufám, že se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.4.13 09:54

@Arome Nikki Když jsem to číslo viděla, tak jsem byla taky dost překvapená 8o. Ale ono se to tak rovnoměrně rozložilo, že mi to ani nepřišlo. Hlavně v práci mi s uvolňováním nedělali problémy, což bylo velké plus.

@T.Y.N.A.85 U nás na žádný problém nepřišli. Ale myslím, že možná moje vajíčka měla tuhý obal. Naštěstí jsme měli vajíček dost - 5 jsme dali oplodnit přirozeně a 10 metodou ICSI. Z těch 5 se oplodnilo pouze jedno a ICSI se oplodnilo 9. Takže jsem byla potom moc ráda, že jsme ICSI dali, i přesto že měl manžel spermiogram dobrý. Měla jsem prostě takový pocit, že bychom to ICSI měli zkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.4.13 10:05

@Klárika80 No tak my máme za sebou teprve druhou návštěvu. Příští týden jedeme potřetí. Z čehož už mám strach, jelikož dostanu injekce a to nevim jak s tím budu bojovat. Bojim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
11.4.13 12:32

Tak dnes test na HCG negativní, takže už jsem vysadila utroš, přestala píchat clexane, začnu zase běhat a cvičit, mám nové kolo, tak se na něm konečně projedu… :mrgreen: snažím se to zlehčovat, ale i slzička ukápla. laparku dělanou nemám, zatím se mi do ní nechce, nebyla jsem na žádné operaci, na záněty ani mykózy netrpím, tak ani lékař se k tomu nekloní.. :mavam: na dovču chceme jet na jih chorvatska na ostrov Mljet, moc se tam těšíme :pankac: a díky za podporu všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
11.4.13 12:35

@Arome Nikki neboj, je to úplně snadné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
11.4.13 15:14

@Lehrerin A to je normální jehla jako normálně při očkování? Nebo je to takové to peru jako při píchání inzulinu? Jako ne, že by mi injekce atd. nějak vadily, ale přece jen sama do sebe jsem ještě nepíchala :-D tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
11.4.13 18:10

@T.Y.N.A.85 Jj, už mě to opravdu pěkně štve :zed: Buď na tu potvoru pořád čekám a ona nepříchází a když konečně dorazí, tak se s ní otravuju takhle dlouho :zed:
Jsem celkem napnutá z toho jak to zítra dopadne a taky mám z toho trošku strach :| Doufám, že mi brzy pomůžou a já budu moci brzy s IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
11.4.13 18:36

@Arome Nikki záleží, co budeš mít, menopus si ředíš sama a máš malinkou jehlu vždy originál balenou, kterou nasazuješ na klasické stříkačky. puregon je myslím v peru a s tím nemám zkušenost..všechno, co se píchá pod kůži má ale úplně tu nejmenší jehličku, fakt to nic není, jde jen o zvyk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.4.13 20:25

@Lehrerin Lehr, to mě mrzí :hug: - myslela jsem, že třeba léčba pomůže k úspěchu. Ale ono při tak nízké úspěšnosti by úspěch byl zázrak - vždyť já sama to mám 4krát za sebou bez úspěchu. Tak ještě jednou to zkusíte?

@Arome Nikki Fakt se toho neboj ;) - při IVF jsem píchala Puregon v peru a je to tenoučká jehlička jako na inzulin a vůbec to nebolí. Jde jen o to překonat poprvé ten divný pocit píchnout sama do sebe, pak už ti to ani nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.4.13 08:13

@Klárika80 asi jo, klári, ono to možná vyjde na dvakrát, jednou v přirozeném - protože se opět musí čekat na schválení a jednou stimulovaně a pak už IVF, uvidíme.. a vy koukám pěkně rostete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.4.13 09:40

@Lehrerin @Klárika80 Já se ani tak nebojím nějaký bolesti to ne, já jen myslela, že je to ta veliká jehla normálně jako když třeba berou krev atd :-D. A tu bych do sebe teda nezapíchla, nějakou malou jehličku to jo, tak díky za uklidnění :-D. A Lhrerin ty jsi měla taky menopur? Jak je to s náladama a tloustnutím u něj? Já na hormony reaguju hrozně - teda co mám zkušenost s utrogestanem, tak to si zase přítel užije :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.4.13 10:10

@Arome Nikki no já jsem během minulého roku rozhodně nabrala, dělají to taky kortikoidy, sem tam nějaká nálada byla a musela jsem si vždycky říkat usilovně, že je to hormonama, abych na přítele nevyjela.. ale nebylo to nějak časté, spíš vždycky na začátku užívání.. jinak nabrala jsem celkově po vysazení antikoncepce deset kilo.. nejsem z toho dvakrát nadšená, ale nemůžu s tím teď stejně nic dělat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
12.4.13 10:16

@Lehrerin No já se právě plácám pořád s nadváhou, ne nějak velkou, ale tak deset kilo určitě. Něco jsem nabrala při antikoncepci, pak po vysezení shodila docela dost a po braní utrogestanu jsem zase nabrala. Já mám bohužel takový metabolismus, že naberu snad i z jablka, jim docela zdravě, na noc nejim, sladký moc ne. Když pak vidim jak ostatní „žerou“ a jsou jak lunt i přesto, že necvičej, tak mě to fakt mrzí. Ale tak co no, svět se nezboří :-). Jen bych nerada nabrala ještě víc, ale to se asi u těch hormonů nedá moc ovlivnit co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
12.4.13 12:46

No asi jen částečně, musíš se asi hodně hlídat. já jsem paradoxně nejvíc nabrala ve chvíli, dky jsem antikoncepsi brát přestala.. nevím, čím to je a hrozně ráda bych se zase vrátila na svou původní váhu.. ta byla tak kolem těch šedesáti. ted mám sedmdesát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.