Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
8.5.13 09:58

@Lehrerin To mě mrzí, že Vám to opět nevyšlo :-(.
Jinak já byla v pondělí na kontrole po deseti dnech píchání menopuru a vaječníky vůbec nereagují :-(. Takže mi doktor zvedl dávku menopuru na tři dny na dvě lahvičky denně. Zítra tam jedu opět na kontrolu a pokud se vaječníky ani tak nevzpamatovaly, tak prý to stopneme, dostanu utrogestan a při dalším cyklu začneme znovu s jinými dávkami. No tak se modlim, aby už se tam něco dělo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
8.5.13 19:00

@T.Y.N.A.85 Jé, to je možný, že jsme se mohli potkat :) Byli jsme tam hned ráno. V osm jsem šla na krev a pak k doktorovi :) Taky z toho moc nadšená nejsem. Ale neví se proč se ty vaječníky takhle vytváří. Jediné, co mi doktor řekl, že by to zmírnilo, tak že bych měla zhubnout. Ale s tím, že to hodně zasahuje tělo a hormony, tak je to obtížené a je s tím běh na dlouhou trať :( Říkal, že spousta, žen se s tímto syndromem snaží zhubnout úpravou stravy a cvičením, ale jde to velmi obtížně nebo vůbec… :(
Vám to dopadlo teda parádně :) Taky čekáme na to schválení a doufám, že to bude co nejdřív, protože tam budu volat už příští pátek :think: Jé, to je zase stejný den jako ty :D Taky bysme chtěli začít s injekcema hned od dalšího cyklu…
Jinak dlouhý protokol je prý lepší :palec: Jsou z něj kvalitnější vajíčka, takže by měla být i větší šance na mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.5.13 15:01

Tak podávám info z další návštěvy, od minule se v levém vaječníku jeden folikul maličko zvětšil, byla jsem u pana doktora Fikera, jelikož můj lékař tam dnes zrovna nebyl. Pak doktor je super :-). Tak mi to vysvětil a že by to ještě neukončoval a zkusil pokračovat, takže jsem si dnes musela píchnout tři ampulky menopuru, zítra a pozítří po dvou a v neděli na kontrolu co to dělá. Jen teda pokud bude potřeba ještě jedno balení, tak už si ho musím hradit sama - těch 6 000 :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
9.5.13 18:17

@Arome Nikki To je super, že povyrostl :palec: Snad ti bude stačit tohle balení, aby vyrostl úplně :hug: Ten menopur je nějak omezený, že si musíš další platit? A to fakt stojí tolik jo 8o Jé oni dělají kontroly i o víkendu jo? To jsem vůbec nevěděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.5.13 19:02

@Niiika88 No pojištovna proplácí dvě balení na jeden pokus IUI a těch pokusů je šest ročně. Ale pokud dvě balení na stimulaci nestačí, tak si další už klient hradí sám. No taky jsem z toho nebyla nadšená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
9.5.13 19:06

@Arome Nikki Tak to jsem vůbec nevěděla :zed: Opravdu moc držím palečky, ať se vám to povede a nebudete potřebovat další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.5.13 13:33

@Niiika88 No ono ke každému IUI hradí prý pojštovna dvě balení menopuru. Čili ke každému z těch 6ti pokusů, takže 12 balení. Já když budu potřebovat k nárustu folikulu ještě dál stimulovat, musim si už hradit to co je nad ty dvě balení sama. Taky mě to překvapilo, myslela jsem si, že je to nějakých 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
10.5.13 18:12

@Arome Nikki Jsem tím taky překvapená. Myslela jsem stejně jako ty, že to výjde na tě 1500 a ono je to až takhle :zed: Teď budu doufat, aby dvě balení opravdu stačili :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.5.13 07:19

Ahoj holky, tak v neděli jsem byla na UTZ a v levém vaječníku velký folikul, probral se i pravý vaječník. Takže jsem včera v děvět večer dostala pregnyl a zítra v 11:45 mě čeká 1. IUI :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
13.5.13 08:41
@Arome Nikki píše:
Ahoj holky, tak v neděli jsem byla na UTZ a v levém vaječníku velký folikul, probral se i pravý vaječník. Takže jsem včera v děvět večer dostala pregnyl a zítra v 11:45 mě čeká 1. IUI :-D

Jé oni tě vyšetří i o víkendu? To je pro mě novinka (skvělá). Myslela jsem, že mají prac dobu pouze po-pá 7:30 - 15:00… Ale to jdeš asi do nemocnice? To je skvělé, že to takto funguje, když bys měla ovu třikrát po sobě v neděli tak je to na pytel :?.
Budu držet pěsti ať to zítra dopadne na jedničku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.5.13 08:47

@Evaa.j Jj jsou tam i o víkendu, když je potřeba a mají klientky co musí v tu dobu, tak tam jsou. Pregnyl mi píchali tady u nás v nemocnici na pohotovosti, byla tam moc milá sestřička a nechtěla ani 90 kč. A po pregnylu zatím jen bolí levý vaječník, jinak vpich necítim vůbec a blbě mi taky není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
13.5.13 09:04

Tak budu držet palce, o víkendech tam bývají zejména pro IVF a OPU a je to bezva, že ti neuteče cyklus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.5.13 09:08

@Lehrerin Já jsem hlavně ráda, že se to tělo probralo a taky že jsem nemusela kupovat to třetí balení. Jen tedy mi to trošku udělalo čáru přes rozpočet, jelikož v sobotu je u nás fesťák na kterej jsem se dost těšila a teď nevím zda po IUI si můžu dát nějaké to pivko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
13.5.13 09:50

@Arome Nikki Tak nedávno jsem viděla ve zprávách, že alkohol není pro vývoj plodu škodlivý (jasně, že jen s rozumem a málo), nicméně tohole je trošičku něco jiného… Já bych pivko oželela (obzvláště po mojí včerejší celodenní kocovině :poblion: ), než si pak něco vyčítat. Ale za zeptání pana doktora nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.5.13 09:52

@Evaa.j Jj, zeptám se. Taky bych si pak nerada něco vyčítala. Ale když to člověk vezme logicky, tak IUI je skoro stejné jako obyč. sex a po něm člověk taky hned neabstinuje. A když si vezmu, jak dlouho jsme se snažili a měla bych celou tu dobu počítat s tím, že můžu být těhotná a hned se ve všem hlídat, tak jsem dva roky zavřená doma :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.