Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
21.5.13 10:33

@Evaa.j No to parkování to je příšerný :cert:, my se tam motáme jakou dobu vždycky. Kde za nemocnicí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
21.5.13 10:52

Holky to parkování za nemocnicí je naprosto bez problémů, najděte si to na mapách. pokud jezdíte parkovat vpředu, tak jedete asi přes kruhový objezd? v tom případě odbočte až ten další sjezd a cca po 50 metrech je vjezd do zadního traktu. pojedete cca 100 metrů a po levé straně už uvidíte spoustu parkovacího místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
21.5.13 11:21

Tak dalo mi to trochu práce, než jsem přišla na to jak se zadávají souřadnice, ale mrkněte na mapě toto:

Souřadnice GPS:

49°23'47.678"N, 15°34'8.037"E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
21.5.13 12:22

@Lehrerin Dík, jsi zlatá. Já doufám, že už to nebude takové drámo.. Dnes už úplně v pohodě. Teď si zase počkat do 3.6. Co ty? Škoda, že to nevyšlo…už plánujete nějaký další postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
21.5.13 12:43

No plánujeme IVF - po dovolené a povinné pauze s kortikoidy. tak počítám, že na konci června půjdu zase na odběry a když to bude dobré, tak se začneme chystat.. zatím chodím zase na osvědčenou akupunkturu.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
21.5.13 13:57

Holky, kolik je spolúčast s pojišťovnou na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
21.5.13 14:28
@Macik84 píše:
Holky, kolik je spolúčast s pojišťovnou na IUI?

To neplatíš, „jenom“ platíš 1.000,– Kč za tu soupravu, kterou Ti zavedou ty manželovy potvůrky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
21.5.13 19:51

Tak jsme zpátky ze sanusu. Jelikož se mi dneska ta potvora rozjela, tak můžeme začít píchat menopur 75IU už zítra. Zítra si mám píchnout dvě, ve čtvrtek a pátek jednu, v sobotu nic a v neděli jednu. No a v pondělí hnedka v osm na kontrolu. Snad tam aspoň jeden folík bude :hug:

@Macik84 Bohužel tam jinak nejsou :( V práci to určitě pochopí, nebo si musíš brát dovolenou. Sanus bych ti určitě doporučila, jsou tam moc fajn :hug:

@T.Y.N.A.85 Držím palečky, ať to všechno výjde :hug: Je mi úplně jasné, že teď asi nedokážeš myslet na nic jiného… Zkus se nějak zabavit, aby ty myšlenky byly jiný :) Určitě žádná citlivka nejsi, injekce mají na všechny jiný vliv :think:

@Macik84 V sanusu je to super, vždycky je to tam rychlovka :) Myslím, že záleží na tom s jakým panem doktorem se tam sejdeš. Ale nám třeba uznal spermiogram, laparoskopii a krevní testy z Budějic. Jediné v čem byl problém byl hormonální profil, protože mi můj doktor nedělal odběry ve dny, ve které měl.
Určitě bych to s clostíkem zkusila, četla jsem o hodně holkách, kterým pomohl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
21.5.13 20:22

@Macik84 Ahoj, jestli tě to potěší, tak my patříme k těm šťastným, kterým v Jihlavě k miminku pomohli ;) A myslím, že Sanus Jihlava má v porovnání s jinými CARy velmi dobré výsledky. Nám to trvalo 8 měsíců od první návštěvy, než se zadařilo. Nejprve 4 neúspěšné IUI, potom IVF bez úspěchu a podařilo se až ze zmraženého embryjka a teď čekáme „sněhurku“ :mrgreen:

Všem po IUI přeji pozitivní testíky!!! A když to napoprvé nedopadne, tak nepropadejte panice - vždyť IUI je jen „trošku vylepšený sex“ :oops:

@Lehrerin Lehr, mrzí mě, že vám inseminace nevyšly :hug: Já moc dobře vím, jaké to je zklamání. Potom už jsem se na to IVF docela tešila - IUI jsme zkusili a byl zase čas se posunout dál. O té lunární józe jsi nepřemýšlela? Já tam teď občas zajdu i v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
21.5.13 20:30

@Klárika80 ahoj!! ne, že bych nepřemýšlela, ale aktuálně jsem časově úplně mimo.. možná na to dojde, teď si ale užívám, že všechno můžu - po roce braní všelijaké chemie je fajn i to, že téměř žádné léky neberu, cítím se tak fajn.. :mrgreen: jak ty se máš? všechno ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
22.5.13 10:31

@Lehrerin @Evaa.j Holky dík, už to vidím :-). Jinak já jsem dnes devátý den po IUI (pokud počítám i den kdy IUI bylo), už jsem měla dneska nutkání zkusit test… Ale vydržela jsem. Menstruace zatím nikde, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
22.5.13 10:40

@Arome Nikki Nemáš zač :D
Plánuješ vydržet, zda to dostaneš nebo ne? Budeš dělat test?
Chápu Tě, já sama nevím zda si ho taky udělám :roll:
Já jsem tedy teprve pátý den (taky vč. dne, kdy proběhlo IUI). Zatím nemám nutkání do toho jít, ale nevim, nevim jak to bude třeba na konci týdne :lol:

Už si plánuju, jak se dostavím příští měsíc znova :lol:, alespoň nebudu zklamaná ;).
Nebyla by to žádná tragédie, počítejme s tím, že na poprvé to málokdy vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.5.13 11:43

@Lehrerin Já před tebou prostě smekám. Obdivuju tě za to, čím už jsi prošla a jakou máš trpělivost… :hug: Já jak nemám něco nejlépe včera, tak je to špatně. Tu dovču ti fakt závidím. Kam frčíte? My letos kvůli neschopence nepojedeme nikam. Po ET na ní nastoupím a vysvobodí mě až mateřská. Musím kvůli práci. Pracuji s penězi a dost se natahám. Ne soustavně, ale nárazově těžké pytle s mincemi a tak…Ze začátku se mi ta představa moc nezamlouvala, ale teď se vyloženě těším na léto. Hodlám si udělat velké prázniny s omezenými vycházkami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.5.13 11:47

@Niiika88 Díky, jsi hodná…to víš, už je to lepší. Ale jeden čas jsem nedělala nic jiného, než četla o IVF. No do zblbnutí. Už mě to ale přešlo. Čím víc se blíží ta aktivní-píchací fáze, tím víc mi to začíná být tak nějak jedno. Prostě to proběhne a dál se uvidí. Tak ty už pícháš…a jak to snášíš? Nic to s tebou nedělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.5.13 11:58

@Klárika80 Tak to moc gratuluji! Chtěla jsem se zeptat na kolik to jedno UIU vyšlo a na koli vyjde IVF a KET s pojišťovnou. Někdo říká, že to celé hradí pojišťovna, jiní že ne, tak nevím, kde je pravda, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.