Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Arome Nikki píše:
Ahoj holky, tak jsem si v pátek koupila testy, že zkusím v sobotu znovu, žel přítel mi je sebral a schoval, že prý mu načůrám až v úterý. Takže zítra a pokud nic, tak abych mohla vysadit ten utrogestan, nemá na mě dobrej vliv…
Tak já stále odolávám. Jsem přesvědčena, že se nazadařilo… Prsa mě stále bolí, ale to je můj běžný stav před MS
. Vím, že by to mohlo znamenat i těhotenství, ale jsem k tomu skeptická.
dnes po 12. hodině to bude 10 dní od prvního IUI..
@Evaa.j Tak přeju aby to vyšlo! Já už to neřeším, zítra otestuju znova a když nic tak nic no, život jde dál
.
@Arome Nikki
Děkuju, také Ti samozřejmě přeju krásný dvě čárky ![]()
Ale jak říkáš, nevyjde to poprvé, podaří se podruhé nebo na třetí pokus - o nic nejde. Však my do toho vlítnem ![]()
Nejsem žádnej pesimista, ale spíše realista (v koutku duše doufající). Máme tak nějak podobné termíny co?
Já byla poprvé na IUI 17.5. a ty o kousek dřív, že jo
?
Dneska jsem byla na kontrole v sanusu. Jsem 7DC cyklu, sliznici mám dobrou, ale folikuli jsou malé. Takže si teď mám píchat každý den a v pátek jdu na kontrolu. Doufám, že to už budou větší ![]()
@Arome Nikki Udělal dobře, že ti je schoval
Aspoň si se zbytečně nestresovala
Zítra ti budu držet palečky, ať tam najdeš dvě pořádný dálnice ![]()
@Arome Nikki Tak koukej čurat pořádně ať tam jsou a zítra dej určitě vědět!
Budu Ti držet palce ![]()
@Niiika88 Děkuju, dnes je to 13tý den, tak možná zkusim večer a pak ještě zítra ráno
. Dnes už mi je prý dá ![]()
@Arome Nikki Zkus to vydržet do rána
Raní moč je nejlepší
Tak hodně štěstí, moc bych ti to přála ![]()
@Evaa.j No blbě, nic, sněhobílo, ani nejmenší náznak druhé čárky. Takže holt nanovo no ![]()
@Arome Nikki To mě mrzí ![]()
No ale, bylo to poprvé, takže příště už je určitě statistika příznivější. Já taky s ničím nepočítám ![]()
@Evaa.j njn, jen ta stimulace mě štve, kdyby to tak šlo bez ní
@Arome Nikki Tak, abys v tom nebyla sama i já jsem si udělala test. No jasně nikde nic. Ať jsem na to koukala z kterékoli strany - nic
. Ale tím, že jsem to tušila, tak mě to zklamalo jen trošku.
Ale nic se neděje, budem bojevat dál a těšit se na příští návštěvu Sanusu, protože příště se to už povede (nebo na třetí pokus
)
Do mě zatím, žádné preparáty (kromě té jedné dávky Pregnylu) nervali. Ale já se tomu nebráním - pokud mi to má pomoct, beru vše ![]()
Doufám, že se neprojeví nějáký problém u mě, pořád si myslím, že když je něco špatně u ženský je to horší
. Protože ta má to mimi pak 9 měsíců nosit a když není v pořádku, tak to není nejlepší ![]()
@Evaa.j Tak to mě mrzí, ale jak říkáš, jede se dál. No já se taky bojim, že to dojde až k těm horším vyšetřením, kterých se bojim jako čerta… No budu doufat, že alespon v tomhle budu mít větší štěstí, než obvykle ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.