Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky moc prosim nevite kdyz mam jet na prvni injekci zitra a dnes sem mela dostat menstruaci a zatim nic jestli je nakej problem v tom že se Vám to opozdí o den dva? Muže se ta injekce pichnout ikdyž treba ms jeste neni? Pozvali si mne prave zitra s tim ze uz bych mela mit MS ale zatim nic asi jak jsem z toho nervozni:-( TAk se chci zeptat jestli to je nakej problem kdyz se vam to opozdi.
Injekce by měla být píchnuta v 1.-3.den menstruace…zavolej tam a zeptej se. Můžou ti dát injekci domu…
Rozhodně nepíchat, když menstruace nedorazila, zavolala bych tam
Jj, zkousim to zatim s enemuzu dovolat, moc dekuji za odpoved
spis jestli to pujde nak srovnat ta MS s prijemkyni když se mi to opozdi nevikm prave jak se to dela vis jak to myslim??
@Verunka.T píše:
Rozhodně nepíchat, když menstruace nedorazila, zavolala bych tam
Nn, ja ji jeste nemam mam tam jet zitra;-)Tak se jen ptam, vis;-)
Jestli to srovnat půjde, to nemám zkušenost, před léty jsem na darování sama chodila a vždy mi přišla menstruace jak měla. Třeba ti ještě dorazí, ale myslím, že kdyby se jednalo o nějaké větší spoždění, tak se to bude muset asi odložit, ale nevím, je to jen můj názor
@Verunka.T píše:
Jestli to srovnat půjde, to nemám zkušenost, před léty jsem na darování sama chodila a vždy mi přišla menstruace jak měla. Třeba ti ještě dorazí, ale myslím, že kdyby se jednalo o nějaké větší spoždění, tak se to bude muset asi odložit, ale nevím, je to jen můj názor
jj Veru to myslim, aby to slo srovnat ta MS.. zeptam se az se tam dovolam ale moc dekuju.
AHojky moc prtosim dneska sem si sama pichala tu injekci Elonva jen nevim jestli jsem tamn vmackla vsechno ach jo nevis juestli to jde nak poznat?? Jehla mi zaskocila ale nevim jestli zaskoci ikdyz treba tak nepichnes celou tu davku kdyz sem pak jeste zmackla tak vytekla asi jedna kapka a pak se zase´kla.. Achjo doufam ze jsme to udelala dobre zmackla jsem to nadoraz a najednou mi jehla vyskocila tak nevim jestli jsem to nak pustila nebo sama, jestli s tim mate zkusenost prosim poradte mi:-(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.