Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
At si precte clanky volne na netu, vzdy tam je nejaky riziko(odběru) a pokud nema jeste vlastni dite byl bych dost proti tomu..
Jakou mas pojistovnu? Divala jsem se, ze RBP prispiva na geneticke vysetreni nekolik tisic.
Mas papiry, ktere jsi jim podepsala?
Zdravím, už asi týden přemýšlím o darování vajíček jsem 20letá slečna bez dětí. Měla bych dotaz je to bolestivé.. myslím tím nesnesitelně? Děti zatím neplánují ale třeba tak za 5+ let bych už možná plánovala je tam riziko že budu mít problém s otěhotněním. Děkuju
Bolestive to neni, na odber vajicek te uspi a pak trochu boli bricho, asi jako nekdy pri menstruaci. Nic zasadniho co by se nedalo vydrzet.
Problemy s otehotnenim bys nemela mit.
Ja byla na IVF nekolikrat a pak jsem jeste otehotnela normalne.
Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli to byl teda problém to panenství? Je mi 22 a jsem také panna
@Allen590
Nemám zkušenost, ale pokud jsi rozhodnutá, že do toho opravdu půjdeš a nevadí Ti narušení panenské blány (jelikož se musí během tohoto procesu několikrát provést vnitřní vyšetření), tak to konzultuj s lékařem.
Já osobně bych do toho nešla.
@Pupek 08 Za ty prachy to fakt nestoji, neco si o tom precti, napriklad jaka jsou zdravotni rizika… ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.