Darování vajíček - dotaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
12.12.23 13:31

At si precte clanky volne na netu, vzdy tam je nejaky riziko(odběru) a pokud nema jeste vlastni dite byl bych dost proti tomu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21455
12.12.23 14:04

Jakou mas pojistovnu? Divala jsem se, ze RBP prispiva na geneticke vysetreni nekolik tisic.
Mas papiry, ktere jsi jim podepsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.24 22:46

Darování vajíček zkušenosti

Zdravím, už asi týden přemýšlím o darování vajíček jsem 20letá slečna bez dětí. Měla bych dotaz je to bolestivé.. myslím tím nesnesitelně? Děti zatím neplánují ale třeba tak za 5+ let bych už možná plánovala je tam riziko že budu mít problém s otěhotněním. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45716
26.1.24 23:13

Bolestive to neni, na odber vajicek te uspi a pak trochu boli bricho, asi jako nekdy pri menstruaci. Nic zasadniho co by se nedalo vydrzet.
Problemy s otehotnenim bys nemela mit.
Ja byla na IVF nekolikrat a pak jsem jeste otehotnela normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.8.24 18:00

darování

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli to byl teda problém to panenství? Je mi 22 a jsem také panna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
11.8.24 19:51

@Allen590
Nemám zkušenost, ale pokud jsi rozhodnutá, že do toho opravdu půjdeš a nevadí Ti narušení panenské blány (jelikož se musí během tohoto procesu několikrát provést vnitřní vyšetření), tak to konzultuj s lékařem.
Já osobně bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
11.8.24 21:00

@Pupek 08 Za ty prachy to fakt nestoji, neco si o tom precti, napriklad jaka jsou zdravotni rizika… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.