Darování vajíček pro naše potěšení

1825
1.1.15 14:47

Ahoj :) Darovala jsem 3× v Repromede. Mela jsem darovat po ctvrte, ms neprisla. Cekali jsme tyden, pak vyvolavacka, odber krve a potvrzene tehotenstvi :) Tak snad to nebudes mit stejne. Neexistuje ta moznost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6398
1.1.15 15:02

@novaandy Platí ještě, že musí mít darující maturitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
1.1.15 16:01

Já bych asi počkala na MS :nevim: Ujisti se že nejsi těhotná a zavolej si na kliniku. Já jdu darovat poprvé, příští týden nafasuju injekce.

• Citovat
  • Upravit
Thesis
1.1.15 16:05
@novaandy píše:
Já jsem byla na klinice nafasovala antinu no to by mně asi fakt mrdlo kdybych byla těhule už jedno dítko 31 měsícu mam.. Vy jste neměla odber ktrve? nedaly vám antinu? to si nepočkají ani na gen testy?

Já šla nejprve na krev, pak genetiku, tam se mě ptali jestli beru antikoncepci. Řekla jsem že jí mám první měsíc, měla jsem zavolat až doberu platíčko a přijde MS. Pak jsem byla ještě na odběru krve kvůli srážlivosti - to prý dělají nově a příští týden mě chtějí vidět v laboratoři a prý už všechno domluvíme. Oni si počkají, ale chtějí to urychlit, no ;)

• Citovat
  • Upravit
Thesis
1.1.15 16:07
@novaandy píše:
Já jsme na tech testech byla :) 30.12

Mě u nás říkali, že do 8 týdnů přijdou výsledky, volali mi asi za 5 týdnů že je vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
1825
1.1.15 17:01

@novaandy my jsme si taky davali pozor :D no a dalsi dite jsme fakt v planu nemeli ;) Zkousela jsi testovat? Ja uz vedela, ze je neco jinak:) Ale holcicku jsem chtela, takze vse zly k necemu dobry ;) Akorat na klinice nemeli radost. Rikali, ze se jim to stava docela casto. Jedna holka i pres antiko. Moje vajicka byli ale fakt kvalitni, tak je to mrzelo. Me taky. Ale aspon trem maminkam jsem pomohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
1.1.15 17:34

@novaandy tak vidim, ze tak nebo tak - dobre to dopadne ;) dej vedet. Docela je mi lito, ze uz darovat nebudu:( Je to max do 34. Ale je fakt, ze pro telo je to zahul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
2.1.15 13:08

Tak hodně štěstí v dárcovském procesu. Přeju hladký průběh, bezbolestný odběr a co nejvice vajíček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.7.15 10:26

Zdravim maminky, darkyne:)v tehotenstvi jsem zacala premyslet o darovani vajicek qle nic me nepresvedcilo az v den porodu jsem skoncila na jipce po cisarskem rezu q seznamila se s pani ktera moc chtela miminko uz byla vicekrat na oplodneni a jednou potratila ve25tt je to dlouhy pribeh:)hlavne jak vypadala po vsech lekach atd hrozne:( presvedcila me abych to zkusila.
Tak vas chci poprosit za jak dlouho po cisarskem rezu muzu darovat vajicka a jestli muzu kdyz kojim abych neztratila mliko atd dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.