Daruji dvojčecí kočárek Brno a okolí, ale kam?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
20.6.11 16:13

já teda vím o jednom kojeňáku v Krči, kde mají vážný problém s financemi…zkus zavolat, pokud jsi z Prahy tam…tam asi nebudou mít zrovna s dotacemi nějaké Vánoce :( Dokonce hrozilo, že ho budou muset zavřít, tak žádali i veřejnost, zda by jim mohla věnovat věci na miminka…a kdyby to nevyšlo, tak se zkus fakt zeptat po těch nemocnicích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.6.11 18:52
mimísek píše:
já teda vím o jednom kojeňáku v Krči, kde mají vážný problém s financemi…zkus zavolat, pokud jsi z Prahy tam…tam asi nebudou mít zrovna s dotacemi nějaké Vánoce :( Dokonce hrozilo, že ho budou muset zavřít, tak žádali i veřejnost, zda by jim mohla věnovat věci na miminka…a kdyby to nevyšlo, tak se zkus fakt zeptat po těch nemocnicích…

Ahoj,
tohle zařízení znám a taky od jednoho zaměstnance vím, jak tam zachází s darovanýma věcma. Takže tam fakt nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
20.6.11 19:57

vážně? :( no tak to jsem teď celkem překvapená…a já jim chtěla poslat balík oblečení po synovi 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.6.11 20:22
mimísek píše:
vážně? :( no tak to jsem teď celkem překvapená…a já jim chtěla poslat balík oblečení po synovi 8-o

Ahoj,
nechci zacházet do detailů a ani vlastně nemůžu. Ale věcí si tam moc neváží, nových ani starých, mají toho přebytek a plýtvají. Takže radši daruj někomu přes inzerát nebo na nedonošence, taky v krči, tam byla nouze o oblečení, hlavně to malé 50 a 56.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petra23321
26.9.13 11:38

mate jete ten koar dvojeci

Mohla bystemi poslat foto do eimalu diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie