Daruji hračky a oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
576
18.5.14 15:31

Tak určitě dám přednost mimince co to nemá jednoduchý, parkrát do roka takhle likvidujem není problém v předávání pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.5.14 15:32

No, my ji bohužel doma nemáme a ted si jí nemůžu dovolit koupit novou :zed: :zed: Je hezké, že tak myslíš na kamarádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.5.14 15:33
@BrunoKri píše:
Ahoj, tak opět probírám hračky a oblečeni no a je mi líto to zase vyhodit. Takže pokud tady jsou maminky nebo víte o někom komu ještě udělají radost a nevadí že nejsou nové pište. Jsem z Brna

Ahoj, než se ti tu alespoň trochu movité matky poperou o vláčkodráhu, tak bych ti poradila, aby jsi na netu našla v blízkosti azylový dům, dětský domov, mateřské centrum, vše vzala a případně odnesla tam. Pokud opravdu nechceš za nic peníze, tak tam uděláš stopro radost a v Brně myslím nebude problém…případně charita - fara, tam také určitě budou vědět, kde jsou potřební ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.5.14 15:42

@kozisek tam jsem kdysi volala a ne přímo mi řekli, že mají zájem o nové věci takže jsem to nechala být. Tak nějak naivně očekávám, že se ozvou ty maminky co na tom nejsou zrovna dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.5.14 15:45

@BrunoKri Já jsem před necelým měsícem nesla dva velké pytle oblečení do místního MC, kde proběhla prodejní akce a výtěžek jde na nemocnou holčičku, bylo docela příjemné vidět, že to „naše“ oblečení atd. zrovna někdo kupoval a přišlo to na dobrou věc, sama jsem zase nakoupila dětem, i když nic nepotřebují. Hračky berou také vždy. Nevím, tady je třeba MC zrovna pod oblastní charitou, matky z azylového domu tam mají přístup…případně to můžeš odvést do humanitárního kontejneru…my to tak děláme, po miminku jsem narvala teď kamarádce, na prodej mě neužije, trh je přesycen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.5.14 15:52

@CokeLady tak za těch 500 mi to přijde zbytečný mít to tady v krabicích a čekat jestli se někdo ozve. Takže asi si myslím špatně, že jsou miminy co uvítají když občas dostanou co mi už neužijem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jez
5716
18.5.14 15:55

Hracky, odrazedla apod. jsem uz davala postupne do kojenaku, do motolske nemocnice, materskeho centra, hernicky, a radi jsou kolikrat i ve skolce..samozrejme krom plysaku, to neni zajem nikde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jez
5716
18.5.14 15:56

Ono kolikrat i restaurace s detskym koutek rada neco prijme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.5.14 16:00

@CokeLady tak k doktorce nosíme jen ty blbiny z vajíček atd berou si to děti místo obrázků, donesla jsem tam i knížky kostky a dlouho to tam nezůstalo… Tak mám pocit že v tom Brně je to divný, všude chtějí nový věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
18.5.14 16:11

@BrunoKri
Tak já jsem taky z Brna a nepotřebné hračky jsem zatím dala do herničky v naší městské části, do herničky v Sokole, do školky a k dětské dr. Ale kdyby někdo poradil ještě nějaké možnosti, jak pomoct potřebným, tak bych byla ráda. Taky moc nechci ztrácet čas nafocením a popisováním a stejně bych ty hračky nejspíš prodala jen za pár korun. :nevim:

Příspěvek upraven 18.05.14 v 16:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
18.5.14 16:11

@BrunoKri Prosím neměla by si nějaké oblečení na dítě? Velikost 92 a 116 :oops:

Příspěvek upraven 18.05.14 v 16:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
18.5.14 16:13
@CokeLady píše:
nemyslíš to špatně, spíš naivně, fakt se ozvou lidi, co na to prachy maj, ale proč to nevzít… co třeba do nemocnice nebo k pediatrovi do čekárny? Tam by byl takovje klid, kdyby se haranťata zabavily s vláčkama…

Nejsou všichni takový, a zrovna tady na emimi je dost rodin, který peníze nemají. A o penězích to přece není, pokud si to někdo vezme pro děti co je na tom špatnýho? Pokud to nevezme za účelem dalšího prodeje. u nás se taky chodí od výplaty do mínusu, taky jsem si chtěla napsat o panenku a vláčky a neudělala jsem to jen proto, že jsem čekala komentáře typu: bacha ozvou se ti jen zazobaci co si to můžou jít s fleku dnes koupit do hračkárny. A o to jsem fakt nestála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.5.14 16:16

@katsha no pravě z toho bych zblaznila všechno popisovat atd, jak už jsem psala k doktorce i do čekáren jsem dávala jen to vždycky rychle zmizelo a tak jsem si myslela že tahle cesta bude lepší no vypadá to že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
18.5.14 16:18
@AstraG píše:
Nejsou všichni takový, a zrovna tady na emimi je dost rodin, který peníze nemají. A o penězích to přece není, pokud si to někdo vezme pro děti co je na tom špatnýho? Pokud to nevezme za účelem dalšího prodeje. u nás se taky chodí od výplaty do mínusu, taky jsem si chtěla napsat o panenku a vláčky a neudělala jsem to jen proto, že jsem čekala komentáře typu: bacha ozvou se ti jen zazobaci co si to můžou jít s fleku dnes koupit do hračkárny. A o to jsem fakt nestála.

Ale to si neber osobně, v dnešní době si lidé moc vyskakovat nemůžou celkově, ale opravdu má člověk obavu (můj chlap říká pořád, že jsem v tomhle naivní…).
Beru to tak, že pokud má rodina domov a jsou spolu, tak je to pořád lepší než v tom azyláku, domově, ráda podpořím MC…rozhodně nikoho nesoudím…nicméně jsem teď nedávno také byla svědkem toho, že „sbírka“ byla uspořádána na „nepravou“ :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.5.14 16:19

@maminka189 tak tu 116 bych měla, ale menší nee věci neschovávám. Ale jsou holčiči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí