Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Kdyby tu někdo měl novorozenecké neutrální oblečení za symbolickou cenu, třeba víc kusů, tak bych brala pro sestřenici. Čeká první, je sama, přítel ji utekl za jinou. Zaplatila bych to. Ona ani internet nemá.
Kdyby tu někdo měl novorozenecké neutrální oblečení za symbolickou cenu, třeba víc kusů, tak bych brala pro sestřenici. Čeká první, je sama, přítel ji utekl za jinou. Zaplatila bych to. Ona ani internet nemá.
@Mišalí Je třeba k němu dodat nějaké krytí těch poliček, měla jsem tam závěs. Je už po dětech, manžel ho chtěl rozmontovat, napadlo mě ho nabídnout za odvoz.
@hanka.br. já bych chtěla nějáký se skříňkou dole.
Jinak moc děkuji ![]()
@smudlik.esta úplně novorozenecké věcičky už jsem dala pryč, mám tam ale několik bílých pyžamek/overálků vel. tuším 62 a 68, 2 lehké bavlněné čepičky, 1 bavlněné rukavičky pro novorozeně, aby se nepoškrábalo, a nějaké ponožtičky. Mám tam i jedno triko kr. rukáv těhotenské/na kojení vel M, asi i 1 kalhoty tuším vel. 40, délka nohavice tuším 72. Vše jen za poštovné. Kdyžtak napiš do SZ, jestli by sestřenice o něco měla zájem.
Ahojky, pokud ještě oblečení máte a darovala byste za poštovné, moc ráda si je vezmu, poslat pro děti nějakou sladkost je pro mne samozřejmostí, dejte mi prosím vědět, děkuji. Jind. ![]()
Mám zde také ještě pár obyčejnějších věcí v neutrálních barvách, daruji za poštovné
1×- bavl. zavazovací kabátek vel.56-bílý
2×-bavl. tričko dlouhý rukáv vel. 62-bílé
1×-bavl. tričko dlouhý rukáv limetkově zelená vel.68
1×dupačky vel 62-68 zelenobílé s králíkem
1×body dlouhý rukáv-vel 62-bílé se zeleným klokanem
1× bílé ponožky novorozenec
1× bílé teplé rukavičky - novorozenec
Kdyžtak si pište do zpráv
Daruji. Osobni odber ve Zline nebo postou. Do konce tydne potom az nekdy v srpnu. Boty velikost 21,24,25,26.
Jeste nemam vse nafocene. Nektere veci znackove. Dovezene z Rakouska.