Daruji hračky a oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
570
7.2.18 23:16

@Káťa19 ja ( Misa) nic z tech veci nemam, ale co mam informaci od @stinga, tak snad by ji to melo prijit zpet, nebo aspon neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
7.2.18 23:27

@stinga Jaké má slečna prosím fb? Klidně do sz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
7.2.18 23:38
@Ketris píše:
@stinga Jaké má slečna prosím fb? Klidně do sz..

Také bych chtěla znát prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
8.2.18 06:41
@Káťa19 píše:
@Ginuš holky jak tohle ma clovek ale proverit, ok tady slo zjistit nakonec pres fb…ale jinak :nevim: nikdy nemame 100% jistotu.
Proste darovat jen nadacim a ty to zprostredkuji dal potrebnym. treba nadacni fond Unuo :hug:

@admin @Káťa19 Viš, admin oduvodnoval funkci patronu jako neco, co zlepsi prostredi na emiminu, patrony charakterizoval jako osoby znale mistniho prostredi. Ty jsi ukazala, ze tedy mistni prostredi vubec neznas. Jednalo se o novacka, ktery vcera vecer mel 5! prispevku. Ja pomaham pomerne casto, zde na emiminu je rada zen, ktere maji zde dlouhu historii a nejsou na tom nejlepe. Jsou ale po celou dobu konzistentni ve svych prispevcich a tak nemam duvod pochybovat. Na prosby novacku nereaguji, tam se podvod neda vyloucit a vetsinou to podvodne prispevky jsou. Tady jsi bohuzel radu lidi zmatla tim, ze jsi o pomoc zadala ze sveho statutu patrona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
8.2.18 07:04

@Cuddy Taky nechapu, jak nekdo muze verit nekomu s 5 prispevky a registraci pred mesicem :nevim: kdyz neco takoveho delam, tak si prvni osobu proklepnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
8.2.18 07:51

@Ketris no jo, máš pravdu, já už to tady psala, věřila jsem tomu kvůli záštitě patronky Káťa19. No jsem blbá, protože už tehdy mně zarazilo, že na měsíční dítě chce velikost 86 - to teď nosí moje téměř 16ti měsíční spíše větší holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
8.2.18 08:00

@stinga Moje bude mit rok a ma tedka vel 86 :jazyk: Prave, patronka by mela mit vsetsi prehled a tohle by se stat nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
8.2.18 08:13
@Káťa19 píše:
@stinga a jak jste se tedy domluvily spolecne i s tou..Misou, vrati ti to?

tak předně Míša je v tom naprosto nevinně, nic netušila, co ta Jessica dělá a bydlí od sebe 100 km - já jsem s Míšou na fb ve skupině Naše říjňátka, kam jsme se přesunuly tady z emimina, je nás tam 15
prostě to je neskutečné, jak je svět malý díky soc. sítím
když jsem Jessice posílala balík, netušila jsem, že se nějak znají, až předevčírem když jsem Jessice koukla na fb, tak jsem se toho dopátrala

a jestli mně to vrátí - nevím, doufám - nejprve chtěla pomoc pro svou měsíční holčičku a chtěla i flekaté a poškozené věci i chlapecké :nevim:, včera mi do sz napsala, že je to pro její neteř :nevim: když jsem napsala, že znám Míšu, tak napsala, že je to pro Klokánek :zed: pak mi napsala, že neví, které věci jsou ode mne, že tam má oblečky i od kamarádky a neví, které jsou které, ale pak si nechala poslat mou adresu

a Jessica NEMÁ žádné dítě a není ani těhotná, ale na fb si hraje jakoby na matku své neteře, má tam i fotku skříně narvanou dětskými oblečky už z dřívější doby, takže si myslím, že se ani nechtěla „obohatit“ starýma oblečkama, že to bude nějaký psychický problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.2.18 08:32

8o Tak tohle je fakt mazec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.2.18 08:37
@Ketris píše:
@stinga Moje bude mit rok a ma tedka vel 86 :jazyk: Prave, patronka by mela mit vsetsi prehled a tohle by se stat nemelo.

Holky a uz dost, velikosti znam moc dobre,.byla to chyba, na novacky si davam normalne pozor, bohuzel jsem tady udelala vyjimku a obrovskou chybu. :zed:
Vy jste asi dokonale a neomylne, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.2.18 08:43

@stinga az takhle, to jsem netusila, ze se znate 8o
No ten duvod, proc vlastne ty veci na donoseni s flekama a tak chtela uz se asi nedovime. Proste jsem si rikala, ze takove veci ani nikdo neproda, tak proc by to mel byt podvod :nevim:
Jinak ja mam veci u rodicu, kam jedem ted na vikend, chtela jsem ji take neco poslat, abyste si nemyslely, ze jsem tady jen navadela ostatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
8.2.18 08:58

Dávejte věci do azyláku nebo rovnou do charity, uděláte líp. Nebo dětský domovy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
8.2.18 09:39
@Káťa19 píše:
@stinga az takhle, to jsem netusila, ze se znate 8o
No ten duvod, proc vlastne ty veci na donoseni s flekama a tak chtela uz se asi nedovime. Proste jsem si rikala, ze takove veci ani nikdo neproda, tak proc by to mel byt podvod :nevim:
Jinak ja mam veci u rodicu, kam jedem ted na vikend, chtela jsem ji take neco poslat, abyste si nemyslely, ze jsem tady jen navadela ostatni.

no já jsem taky netušila, že se „známe“
když jsem jí ten balík posílala, tak to pro mne byla naprosto neznámá osoba,

to až předevčírem mi napadlo, podívat se jí na fb, a tam jsem zjistila, že má příbuznou Míšu, se kterou jsem na fb skupině, jinak neznám ani Míšu, ony jsou někde od Liberce a já z Jižní Moravy, a Míša taky není její příbuzná pokrevně, Míšin manžel-přítel je bratr Jessiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
8.2.18 09:41
@malá_holka píše:
Dávejte věci do azyláku nebo rovnou do charity, uděláte líp. Nebo dětský domovy. :palec:

tam já dávám, ale je to trochu problém - dětské domovy a azyláky chtějí jen nové věci,
tyto věcičky jsem si chtěla nechat, ale bylo mi Jessiky líto :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.2.18 09:46

@stinga jj ja to pochopila, tim zname jsem myslela jako internetovou znamost. Jeste jednou se Ti omlouvam, moc me to mrzi :hug: snad to vrati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí