Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@stinga píše:
tam já dávám, ale je to trochu problém - dětské domovy a azyláky chtějí jen nové věci,
tyto věcičky jsem si chtěla nechat, ale bylo mi Jessiky líto![]()
![]()
neblbni, nove věci? azyláky?
drsný, by mě měli být rádi za všechno. Nic si z toho nedělej, je to blbý, ale aspoň máš zkušenost pro příště a ona si podělala pověst.
@malá_holka píše:
neblbni, nove věci? azyláky?drsný, by mě měli být rádi za všechno. Nic si z toho nedělej, je to blbý, ale aspoň máš zkušenost pro příště a ona si podělala pověst.
Ano, je to pravda.Taky mám zkušenost, že chtějí převážně nové věci. Nevím tedy, jak charita.Ale hodněkrát se to řešilo, hlavně tedy na FB, kde ty mámy chtějí pomoci a jsou odmítnuty ![]()
@vejilka píše:
Ano, je to pravda.Taky mám zkušenost, že chtějí převážně nové věci. Nevím tedy, jak charita.Ale hodněkrát se to řešilo, hlavně tedy na FB, kde ty mámy chtějí pomoci a jsou odmítnuty
To je divný
Charita je ráda za všecho, oni si to samy perou než to někomu daj. Ale je fakt, že převážně to jde na romské a jiné etnické děcka. Může to někomu vadit.
Dobrý den,
mrzí mě, že tu došlo k podvodu - nick Jessica97 mažu a blokuju přístup. Podobné podezřelé chování tu tolerovat nemůžeme, natož si zahrávat s důvěrou uživatelek a ohrožovat tak pomoc maminkám, které ji skutečně potřebují.
Rozumím, že @Káťa19 chtěla pomoci. Ano, spletla se, omluvila se.
Co mi však není sympatické, že ji teď pranýřujete jako patronku. Protože s tím spíše souvisí její dobrá vůle než nějaká funkce. Každopádně prosím o zamyšlení, zda opravdu stojí to obviňování za to. Pokud cítíte, že vinu vnímáte v patronství, přebírám tuto odpovědnost na sebe. Moc mě mrzí, že jste s dobrým úmyslem věnovaly věci, na kterých vám záleželo, a přišly o ně - to se stávat zkrátka nemá.
Děkuji @stinga za odhalení pravdy.
Monika
@malá_holka píše:
To je divnýCharita je ráda za všecho, oni si to samy perou než to někomu daj. Ale je fakt, že převážně to jde na romské a jiné etnické děcka. Může to někomu vadit.
Charita asi bere vše. Ale ostatní jen nové, použité ne
@Káťa19 Chybama se clovek uci, jiste, nikdo neni neomylny, aspon si tedka das vetsi pozor ![]()
@admin píše:
Dobrý den,
mrzí mě, že tu došlo k podvodu - nick Jessica97 mažu a blokuju přístup. Podobné podezřelé chování tu tolerovat nemůžeme, natož si zahrávat s důvěrou uživatelek a ohrožovat tak pomoc maminkám, které ji skutečně potřebují.Rozumím, že @Káťa19 chtěla pomoci. Ano, spletla se, omluvila se.
Co mi však není sympatické, že ji teď pranýřujete jako patronku. Protože s tím spíše souvisí její dobrá vůle než nějaká funkce. Každopádně prosím o zamyšlení, zda opravdu stojí to obviňování za to. Pokud cítíte, že vinu vnímáte v patronství, přebírám tuto odpovědnost na sebe. Moc mě mrzí, že jste s dobrým úmyslem věnovaly věci, na kterých vám záleželo, a přišly o ně - to se stávat zkrátka nemá.
MonikaDěkuji @stinga za odhalení pravdy.
a když je Jessica blokovaná, tak už mi ale nebude moci napsat zprávu ani já jí, tak se obávám, že mi věcičky nevrátí, protože dosud jsme si čile dopisovaly ![]()
@Ketris píše:
@Káťa19 Chybama se clovek uci, jiste, nikdo neni neomylny, aspon si tedka das vetsi pozor
To samozrejme
![]()
@stinga píše:
@admina když je Jessica blokovaná, tak už mi ale nebude moci napsat zprávu ani já jí, tak se obávám, že mi věcičky nevrátí, protože dosud jsme si čile dopisovaly
Jaj, to jsem nedomyslela.
Napadá mě leda předat na Vás mail, ať se Vám ozve. Jak vlastně domluva probíhala? Chce Vám vrátit věci?
Monika
@Cuddy @stinga @Ketris no já to spíš brala tak, že to byla uživatelka, která tu byla, ale pod jiným nickem, pak profil z nějakého důvodu zrušila (rozchod, rozvod, sledování partnerem atd) a tak jsem to brala tak, že patronka ví o koho jde.
Holky, ja se taky nachytala
poslala ji velky balík věcí
poštovné zaplatila s tim, že jí pomůžu
a vyklube se z toho tohle ![]()
To je hnus!!! A ještě je to zdravotní sestra jo? Že ji neni hamba!
Prosím máte na ní někdo e-mail to ji teda nedaruju
![]()
@admin
Prosím nemohla by jste poskytnout e-mail od uživatelky jessica97?
![]()
@Hedvikaaa píše:
Holky, ja se taky nachytalaposlala ji velky balík věcí
poštovné zaplatila s tim, že jí pomůžu
a vyklube se z toho tohle
To je hnus!!! A ještě je to zdravotní sestra jo? Že ji neni hamba!
Prosím máte na ní někdo e-mail to ji teda nedaruju![]()
poslala jsem sz s emailovou adresou, a zdravotní sestra to není, nemá na to vzdělání