Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ketris píše:
@Hedvikaaa Mne to zase pripada, ze si chtela nahromadit veci pro sve budouci dite, az bude cekat..
Asi ano @Hedvikaaa v tom vidim taky trochu pravdy, ten zajem se ji libil
@Kryca asi to opravdu nemyslela zle, asi touzi po svem vlastnim diteti,.treba vam rekne duvod. Snad to pro ni bude pouceni na cely zivot. Je to holt jeste mlady tele (mysleno v dobrem slova smyslu)
@Káťa19 tak me asi duvod nerekne… Jedine co mi rekla bylo, ze je dospela a muze si delat co chce a ze na me se ji taky spousta veci nelibi a pak mi zacala vcera cely den vypisovat co delam spatne ja a jak se spatne starm o Emcu ( nedavam ji kupovany susenky a cokolady) a jak vlastne vyuzivam jejiho brachu ( jsme spolu pres 8 let)… A nakonec mi rekla ze me od zacatku nema rada, jen mi to nechtela rikat abych se neurazila. Pak me i Risu ( muj pritel, jeji bacha) smazala ze sveho fb
no proste fakt decko… Jo a jeste proti me postvala svoji mamku, jsem se pred chvilkou dozvedela od Risi ![]()
@Kryca tak snad z toho rychle vyroste
mamka se snad nenecha ovlivnovat a ma na tebe vlastni nazor ![]()
@Káťa19 píše:
@saadet
Holky, jsem si vedoma velke chyby, uz jsem to tu psala… Samozrejme se zde pohybuji uz nejaky rok, vim, ze jsou vetsinou novacci podezreli… Ale taky byt nemusiproste jsem bohuzel byla naivni a uverila, chtela po.me darovat pouze lahvicku a ja sama od sebe se zeptala a chtela pomoci, zda nepotrebuje nejake jine veci, aby se vyplatilo postovne…napsala, ze si to nemuze dovolit atd…proste jsem na to skocila, ale jsem POUČENÁ, tak mi to prosim prominte.
já jsem to brala spíš jako zastání se tě
protože patron nejvyšší je tu admin, který to
posvětil
nejsme neomylní, důležité je, že se ze svých chyb umíme poučit
![]()
Tak tomu říkám nářez, holky… neuvěřitelné čeho je někdo schopný…evidentně někdo ještě nevyrostl z hraní si na něco, co není…
![]()
To je síla
, jenže tímto jednáním to kazí až sem napíše fakt ženská co tu pomoc fakt potřebovat bude jenže bude podezřelá
Šla na to přes soucit, měsíční dítě ona nemá nic…
Kazdopadne kdyby nekdo vedel o někom, kdo opravdu potřebuje pomoc a ma malé miminko
tak rada pomuzu ![]()
@Hedvikaaa Unuo nadacni fond pomaha maminkam, pokud by nekdo chtel pomoci, mohl by zaslat balicek tam. Nebo jim tak dat vedet o mamince, ktera je v nouzi
![]()
@Kryca píše:
@Káťa19 tak me asi duvod nerekne… Jedine co mi rekla bylo, ze je dospela a muze si delat co chce a ze na me se ji taky spousta veci nelibi a pak mi zacala vcera cely den vypisovat co delam spatne ja a jak se spatne starm o Emcu ( nedavam ji kupovany susenky a cokolady) a jak vlastne vyuzivam jejiho brachu ( jsme spolu pres 8 let)… A nakonec mi rekla ze me od zacatku nema rada, jen mi to nechtela rikat abych se neurazila. Pak me i Risu ( muj pritel, jeji bacha) smazala ze sveho fb![]()
![]()
![]()
no proste fakt decko… Jo a jeste proti me postvala svoji mamku, jsem se pred chvilkou dozvedela od Risi
Velke plus je, ze partner ji neomlouva a nezlehcuje to a jestli po tomto extempore jeji mati bude nasazovat na tebe, tak aspon vis, po kom je holka blba.
Udelala jsem si ten obrazek, ze chtela lahvicku (asi jako artefakt po diteti - duvod se tezko domyslet, na koho jeste hraje boudu) a kdyz ji byla nabidnuta pomoc, tak toho vyuzila. Kladem ji budiz to, ze nevzala penize, to uz by bylo trestne.
@Káťa19 @Myssicka @Hedvikaaa @pe-terka @Kryca tak holky, vypadalo to nadějně, ale
Jessica v neděli nafotila věci, které byly moje, odsouhlasila jsem jí to, pak mně na email poslala fotku zafoliovaného balíku s mou adresou a že to v pondělí pošle, je čtvrtek a nic, to už by to tu muselo být 10× ![]()
když tady kupuju na bazárku, tak druhý den po odeslání mám balík až doma
@stinga snad se jen zpozdila
Me to trva nekdy tri dny ![]()
Napis ji o cislo baliku
@Káťa19 už jsem jí psala mail, kde je balík, jo budu chtít, ať mi ofotí podací lístek
@stinga myslim, ze to posle. Ma aspon snahu to resit a komunikuje. Buh vi, kolik lidi pomoci zneuzije a neprijde se na to
. Staci mi cist ve zpravach, ze tretina (nebo dve, uz nevim) z financni pomoci verejnych sbirek pro Somalsko slo do podpory terorismu a jen me to utvrzuje v me neduvere. Jsem asi sobec, ale kdyz vidim v tv ty upoutavky na ty africky podviziveny deti, tak si rikam, ze nema cenu nic posilat, kdyz nevim, kam penize jdou
Příspěvek upraven 15.02.18 v 20:32
@Myssicka no do Afriky bych taky neposlala nic, události posledních let mě poučily, ale tady jsem myslela, že to směřuje správně ![]()
@Káťa19 @Myssicka tak na mail mi píše, že už to poslala a že jí pošta řekla, že to budu mít v pondělí, no je to divné, ale budiž