Daruji hračky a oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76891
7.2.18 21:52

@Káťa19 Míša - mamka Emilky - už o tom ví, ano Jessica se do lží už docela zamotává - nejdřív chce věci pro své měsíční miminko, pak pro 17ti měsíční neteř a nakonec to má jít do Klokánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
7.2.18 22:00

Ahoj holky, predne bych se chtela predstavit. Ja jsem Misa, maminka jmenovane netere pro kterou ( asi) tu probihala sbirka vsemozneho obleceni. O nicem co se tady projednava a vyjednava bych nevedela a bez upozorneni @stinga bych se to asi ani nikdy nedozvedela… Ale opravdu na tom nejsme tak aby jsme potrebovali takovouhle pomoc ( byt si vazim vsech, kteri pomahaji maminkam v nouzi), my ( ja, partner a NASE Emilka) v nouzi nejsme… Moc me mrzi co se tu odehralo a chtela bych se vam vsem omluvit, ikdyz jsem v tom sama nevinne… Ps: jako profilovou fotku mam nasi Emilku par dni po narozeni a koukam ze @Jessica97 ji tam ma taky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
7.2.18 22:05

Zeny a vy jste opravdu poslaly veci nekomu, kdo ma 5 prispevku? To jste na emiminu tak kratce, abyste neznaly ruzne citove vydirani podobnych podvodnic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.2.18 22:23

@Cuddy poslala jsem zřejmě jen já, a to proto, že za @Jessica97 prosila i patronka Káťa, tak jsem se domnívala, že je Jessica prověřená, že je to opravdu maminka v nouzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.2.18 22:27

Chjo a pak má člověk mít chuť pomáhat :zed: :zed: :zed: :zed: :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.2.18 22:42
@Ginuš píše:
Chjo a pak má člověk mít chuť pomáhat :zed: :zed: :zed: :zed: :roll: :,(

já jsem ještě v jiných diskusích zprdávala holky, které zpochybňovaly pomoc darováním věcí, že jestli se někdo obohatí na jejich starých hadřících, tak teď to mám zpět i s úroky, je fakt, že už nikdy nepomůžu, budu posílat jen kočičímu útulku, který fyzicky znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.2.18 22:44

@Hedvikaaa poslala jsi něco? ono se ukázalo, že je vše jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.2.18 22:45

@Hobitka poslala jsi něco? přečti si, jak to je doopravdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.2.18 22:49
@stinga píše:
já jsem ještě v jiných diskusích zprdávala holky, které zpochybňovaly pomoc darováním věcí, že jestli se někdo obohatí na jejich starých hadřících, tak teď to mám zpět i s úroky, je fakt, že už nikdy nepomůžu, budu posílat jen kočičímu útulku, který fyzicky znám

no já se snažím pomáhat u lidí co vím, že to tak fakt je. Jednou už jsem taky nalítla (byla to moje první pomoc). Holka tady z emimina povídala jak je na tom špatně a ve finále to tak nebylo, ale tak člověk se snažil pomoct, mě to karmu nezasvinilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.2.18 22:50

@stinga no a patronka Káťa by se k tomu možná měla vyjádřit. Taky jsem to brala tak, že je to ověřené a nejedná se o podvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 22:55
@stinga píše:
@Cuddy poslala jsem zřejmě jen já, a to proto, že za @Jessica97 prosila i patronka Káťa, tak jsem se domnívala, že je Jessica prověřená, že je to opravdu maminka v nouzi

Holky me to fakt mrzi, ale kdybyste vedely jak to. vzniklo…me vubec nenapadlo, ze by slo o podvod a proc by si mlada holka chtela vzit ode me lahvicku - co stoji par korun, sama jsem se nabidla zda neco jeste nepotrebuje jineho, ze poslu, at se vyplati postovne… A ona na to ze je ji to blbe, ze ne a pak psala, ze je sama s miminkem…tak jsem chtela pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 22:58

@Ginuš holky jak tohle ma clovek ale proverit, ok tady slo zjistit nakonec pres fb…ale jinak :nevim: nikdy nemame 100% jistotu.
Proste darovat jen nadacim a ty to zprostredkuji dal potrebnym. treba nadacni fond Unuo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 23:01

@stinga a jak jste se tedy domluvily spolecne i s tou..Misou, vrati ti to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
7.2.18 23:04

@Káťa19 nemyslela jsem to špatně, chápu, že jsi taky chtěla pomoc a bohužel se stalo tohle. Jen jsem myslela, že jí třebas víc znáš. Sama jsem tu nabízela, že zaplatím poštovné. Je smutné, že má na tohle někdo žaludek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
7.2.18 23:15

Tak dočítám a je to mazec 8o Snad se věci vrátí zpět i když silně pochybuji :( Jinak já už nikomu nic neposílám, ani nedávám zadarmo. Tolikrát jsem koukala, jak jsou i některé matky, které jsou na tom blbě nevděčný. Na FB vidím často, že někdo daruje i 2igelitky oblečení zdarma, nikdo nic. Postýlka za odvoz, to samé. Nejlépe strčit vše pod rypák.Nas.at.Nehledě na to, že to pak naštve, když je to třeba podvodnice:( Až příště napíše nováček že potřebuje hadry a hračky, tak snad v každém městě pomáhají oblastní charity.Tak ať si jdou tam.Je to hnusný, ale mě se tenkrát taky stalo, že jsem byla naivní. Tenkrát jsme s ostatními holkami posílali oblečení na dítě, hračky, jedna dokonce i starší kočárek. Údajně to měla být těhotná maminka, kterou manžel bil. A ani nepoděkovala. Nakonec se z ní vyklubala podvodnice, věci dokonce prodávala :cert: :cert: Svině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí