Daruji hračky a oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6834
8.2.18 23:26
@Sofierules píše:
Btw není to pravda- velmi blízká rodinná příslušnice je ředitelka azyloveho domu a samozřejmě přijímají oblečení nošene jen musí být zachovalé a neroztrhane atd- kdyby jste viděli co si někteří dovolí dat do azylace a mysli jakou dělají charitu tak by jste se :poblion:

Já mluvila spíš o tom kojeňáku. Byla o tom nedávno diskuse na fb, maminka chtěla darovat do kojeňáku oblečení na dítě a oni ho nechtěli. Už si nepamatuji, jak to tam bylo.Ale bylo víc zkušeností a vyšlo z toho, že nejlépe nové :nevim: Tomu věřím, že to musí být masakr, oblečení do charity :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
9.2.18 00:06
@pe-terka píše:
donesla bych to na dětské oddělení do nemocnice.

Jo, to by šlo :think:. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12805
9.2.18 00:09
@Myssicka píše:
Jinak si dovolím rychlou otázku - mám doma dva balíky obyčejných jednorázových plen, manžel to někde koupil, jeden balík jsem načala, ale moc nám nevyhovovaly. Nestojí to vůbec za to, abych to někde inzerovala, ale vyhodit to do popelnice je škoda. Kam to mám donést? Zas nechci někam jezdit s velkou slávou, že jim vezu takové šunty.

dej to dětské doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.2.18 05:35
@Myssicka píše:
Jinak si dovolím rychlou otázku - mám doma dva balíky obyčejných jednorázových plen, manžel to někde koupil, jeden balík jsem načala, ale moc nám nevyhovovaly. Nestojí to vůbec za to, abych to někde inzerovala, ale vyhodit to do popelnice je škoda. Kam to mám donést? Zas nechci někam jezdit s velkou slávou, že jim vezu takové šunty.

Tady radši nikomu nic neposílal radši to dej jak tu někdo psal doktorce nebo do takového toho kontaineru s tím oblečením :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4994
9.2.18 06:08

@vejilka Já pracuji v kojeňáku a bereme použité oblečení. Nikdy by nás nenapadlo říct lidem, že chceme jen nové.
Samozřejmě upozorním, že bereme jen čisté a celkově ve slušném stavu.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76922
9.2.18 06:54
@Myssicka píše:
Ta holka je jebla, na fb je poznat, že fotky s neteří se snaží nenapadne vydávat za svoje dítě a ta švagrová má štěstí, že bydlí tak daleko. Tohle mít v rodině 8o. Já mám takovou teorii, že se bůhví proc snaží vypadat jako matka a to oblečení chtěla jakože to je po jejím dítěti, resp. pro dítě, které JAKO čeká. Některé její starsi komenty na fb naznačují, že se snaží otěhotnět, nebo v někom vzbudit ten dojem. Možná se teď snaží na někoho nahrát, že má malé dítě. Těžko říct, jestli je to velmi chabá inteligence, nebo už psychická porucha.

myslím, že je to kombinace obojího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
9.2.18 07:23

:? Bohužel to takto často s charitou vypadá a pak se nikdo nemůže divit, že případní dárci už nic ani dávat nechtějí. Do @Káťa19 bych se nepouštěla, chtěla pomoct někomu, o kom si myslela, že je v nouzi. Nikdo nemá možnost tady prověřit, o koho se jedná a jestli pomoc skutečně potřebuje. Samozřejmě, že maminky, které jsou tu známé dlouho a všeobecně se o nich ví, že jsou ve složité životní situaci, tak je menší riziko podvodu, ale zase není možné říct, že každý nověji zaregistrovaný, který nějakou pomoc žádá, je podvodník. Myslím, že už se tu víckrát stalo, že holky pomohly někomu, kdo to potřeboval a byl za pomoc vděčný. Bohužel sem tam se podvodník najde a naštěstí byl tady docela rychle odhalen. :cert: Ponaučení pro nás pro všechny, lépe žadatele o pomoc prověřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
9.2.18 07:30

@Myssicka Nechodis na nejake cviceni s detmi do materskeho centra? Pokud ano, zeptala bych se lektorky, ta bude mit prehled o lidech, kteri by to potrebovali. Osobne bych tim doktorku nezatezovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12238
9.2.18 08:03

@stinga Pak dej vedet, jak jsi dopadla :think: doufam, ze vse posle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.2.18 08:10
@stinga pokud mas fb, tak se s ni spoj pres messenger? :think:
@Hedvikaaa píše:
@saadet
Diky! To by bylo super, ale ja nemam fb 8o

Moc me to mrzi, pokud chces napisu ji, aby ti to vratila :hug:
Snad ji to svedomi nedovoli a da to do poradku, je zrejme fakt nemocna :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12238
9.2.18 08:12

@Káťa19 Urcite je, tohle normalni clovek nedela a ani by si tohle nikdo nedovolil. Navic me jako matce by dost vadilo, kdyby mela na svem profilu fotky me dcery a jeste ji brala za svou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.2.18 08:16
@pe-terka píše:
myslím, že Káta si nemá s adminama co vyčítat. Vždyt ta adminka (Monika) tam lupla nadšené :srdce:, jako že schvaluje výpomoc.

@saadet
Holky, jsem si vedoma velke chyby, uz jsem to tu psala… Samozrejme se zde pohybuji uz nejaky rok, vim, ze jsou vetsinou novacci podezreli… Ale taky byt nemusi :nevim: proste jsem bohuzel byla naivni a uverila, chtela po.me darovat pouze lahvicku a ja sama od sebe se zeptala a chtela pomoci, zda nepotrebuje nejake jine veci, aby se vyplatilo postovne…napsala, ze si to nemuze dovolit atd…proste jsem na to skocila, ale jsem POUČENÁ, tak mi to prosim prominte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.2.18 08:19
@Ketris píše:
@Káťa19 Urcite je, tohle normalni clovek nedela a ani by si tohle nikdo nedovolil. Navic me jako matce by dost vadilo, kdyby mela na svem profilu fotky me dcery a jeste ji brala za svou :cert:

No to urcite :( chtela jsem napsat jeji mame, ale bohuzel ma messenger jen pro pratele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12238
9.2.18 08:24

@Káťa19 Tak mne jeji matce napsat jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
9.2.18 08:33

@Ketris a dostava me, ze se vydava i za sestru v nemocnici :roll: no a ja uz ji ani nenajdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí