Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Cuddy píše:
@admin @Káťa19 Viš, admin oduvodnoval funkci patronu jako neco, co zlepsi prostredi na emiminu, patrony charakterizoval jako osoby znale mistniho prostredi. Ty jsi ukazala, ze tedy mistni prostredi vubec neznas. Jednalo se o novacka, ktery vcera vecer mel 5! prispevku. Ja pomaham pomerne casto, zde na emiminu je rada zen, ktere maji zde dlouhu historii a nejsou na tom nejlepe. Jsou ale po celou dobu konzistentni ve svych prispevcich a tak nemam duvod pochybovat. Na prosby novacku nereaguji, tam se podvod neda vyloucit a vetsinou to podvodne prispevky jsou. Tady jsi bohuzel radu lidi zmatla tim, ze jsi o pomoc zadala ze sveho statutu patrona.
myslím, že Káta si nemá s adminama co vyčítat. Vždyt ta adminka (Monika) tam lupla nadšené
, jako že schvaluje výpomoc.
@admin píše:
Jaj, to jsem nedomyslela.Napadá mě leda předat na Vás mail, ať se Vám ozve. Jak vlastně domluva probíhala? Chce Vám vrátit věci?Monika
no různě se vymlouvala, poslední verze je, že tam má ještě balík od kamarádky a neví, co je od koho. A teď, když se ohlásila ještě Hedvikaa, tak teda fakt nevím, co komu a jestli něco vrátí. Ale přes Míšu chtěla, ať jí na email pošlu adresu, což jsem udělala. Tak jsem zvědavá, co se bude dít a jak to dopadne.
Tohle, ale lidem nema prochazet
nemáte někdo páru, jak na ní? Kde pracuje, telefon na ní na někoho z její rodiny
bych ji udělala vyrvál
![]()
@Hedvikaaa jedinej, kdo s tím může hnout, je její švagrová. Nebo se o to pokusit…jak daleko Jesika bydlí?
Frýdlant v Čechách
![]()
A k tej svagrovej se dostat jak?
![]()
Příspěvek upraven 08.02.18 v 22:26
@pe-terka @Hedvikaaa tak švagrová je tady na straně 10 v diskusi jako Kryca, ale ona s ní nehne, Jessica od ní bydlí 100 km, a dnes celý den jí Jessica vyhrožovala a nadávala, že když s manželem přijedou k jeho matce, tak nebudou mít kde spát, protože tam budou Jessiky kamarádi ubytovaní. Místo, aby se jí nějak omluvila a řekla, že dá věci do pořádku, tak jí ještě nadává a vyhrožuje.
Na fb si přivlastňuje jejich dítě, píše tam, že malou nikomu nedá, že je jen a jen její - to je teda ještě horší než to, že od nás vymámila balíky oblečků.
ty blaho, tak to je mazec. Velmi dobre si pamatuji to obnoveni diskuze patronkou a prave a jen diky Kate a nasledne jeste podpory!!! od adminky, jsem uvazovala ze neco poslu. Kuli nemoci jsem to pak nestihla, ale toto
Strasny…kazdopadne presne jak uz psala @pe-terka adminka Monika v tomto katu podporila, tudiz jsou obe velmi neznale mistniho prostredi…
@Hedvikaaa tu adresu radeji smaz, je to strasne, ale z toho by jsi (sice hodne teoreticky) mohla mit jeste problem ![]()
Jeste mi napadlo sepsat na FB post s odkazem na profil te Jessiky, dat to verejne a prosit o sdileni!!! V tomto maji soc site velmi dobre reakce a dopad. Pekne tam napsat, co je zac a at si na ni daji event dalsi duverivci pozor.
@vejilka píše:
Ano, je to pravda.Taky mám zkušenost, že chtějí převážně nové věci. Nevím tedy, jak charita.Ale hodněkrát se to řešilo, hlavně tedy na FB, kde ty mámy chtějí pomoci a jsou odmítnuty
Btw není to pravda- velmi blízká rodinná příslušnice je ředitelka azyloveho domu a samozřejmě přijímají oblečení nošene jen musí být zachovalé a neroztrhane atd- kdyby jste viděli co si někteří dovolí dat do azylace a mysli jakou dělají charitu tak by jste se ![]()
@stinga píše:
@pe-terka @Hedvikaaa tak švagrová je tady na straně 10 v diskusi jako Kryca, ale ona s ní nehne, Jessica od ní bydlí 100 km, a dnes celý den jí Jessica vyhrožovala a nadávala, že když s manželem přijedou k jeho matce, tak nebudou mít kde spát, protože tam budou Jessiky kamarádi ubytovaní. Místo, aby se jí nějak omluvila a řekla, že dá věci do pořádku, tak jí ještě nadává a vyhrožuje.
Na fb si přivlastňuje jejich dítě, píše tam, že malou nikomu nedá, že je jen a jen její - to je teda ještě horší než to, že od nás vymámila balíky oblečků.
tak to je Jesika zralá na blázinec, porucha osobnosti, schizofrenie a pod
Mě vyhrožovat švagra, že mi sebere děcko, tak jednám hodně rychle ![]()
@saadet píše:
ty blaho, tak to je mazec. Velmi dobre si pamatuji to obnoveni diskuze patronkou a prave a jen diky Kate a nasledne jeste podpory!!! od adminky, jsem uvazovala ze neco poslu. Kuli nemoci jsem to pak nestihla, ale toto
Strasny…kazdopadne presne jak uz psala @pe-terka adminka Monika v tomto katu podporila, tudiz jsou obe velmi neznale mistniho prostredi…
@Hedvikaaa tu adresu radeji smaz, je to strasne, ale z toho by jsi (sice hodne teoreticky) mohla mit jeste problem
Jeste mi napadlo sepsat na FB post s odkazem na profil te Jessiky, dat to verejne a prosit o sdileni!!! V tomto maji soc site velmi dobre reakce a dopad. Pekne tam napsat, co je zac a at si na ni daji event dalsi duverivci pozor.
přesně tak jsem to myslela ![]()
Ta holka je jebla, na fb je poznat, že fotky s neteří se snaží nenapadne vydávat za svoje dítě a ta švagrová má štěstí, že bydlí tak daleko. Tohle mít v rodině
. Já mám takovou teorii, že se bůhví proc snaží vypadat jako matka a to oblečení chtěla jakože to je po jejím dítěti, resp. pro dítě, které JAKO čeká. Některé její starsi komenty na fb naznačují, že se snaží otěhotnět, nebo v někom vzbudit ten dojem. Možná se teď snaží na někoho nahrát, že má malé dítě. Těžko říct, jestli je to velmi chabá inteligence, nebo už psychická porucha.
Jinak si dovolím rychlou otázku - mám doma dva balíky obyčejných jednorázových plen, manžel to někde koupil, jeden balík jsem načala, ale moc nám nevyhovovaly. Nestojí to vůbec za to, abych to někde inzerovala, ale vyhodit to do popelnice je škoda. Kam to mám donést? Zas nechci někam jezdit s velkou slávou, že jim vezu takové šunty.
@Myssicka píše:
Jinak si dovolím rychlou otázku - mám doma dva balíky obyčejných jednorázových plen, manžel to někde koupil, jeden balík jsem načala, ale moc nám nevyhovovaly. Nestojí to vůbec za to, abych to někde inzerovala, ale vyhodit to do popelnice je škoda. Kam to mám donést? Zas nechci někam jezdit s velkou slávou, že jim vezu takové šunty.
donesla bych to na dětské oddělení do nemocnice.