Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@stinga
tak to je děs teda
Ale kdo to mohl vědět no
Nejsi hloupá ani naivní. Jen hodná
Já jí to taky věřila. A přesně to psala i mě do sz, pořád jen děkovala atd. atd.
@stinga no ja ji napsala, uvidim, jestli odepise
nejradsi bych napsala jeji mame a udelala ji ostudu
@Káťa19 mně ještě napadlo, že to chtěla pro tu neteř, ale - založila si tady nick s miminkem, neteř má 16 měsíců
, a chtěla i oblečky s flekama, to ani neprodá, fakt nechápu, co to celé má znamenat ![]()
a taky jí zde do sz napíšu
@Káťa19 To jsem si říkala taky
Ach jo, že to těm ženským není blbý fakt
Takhle zneužívat ostatní ![]()
@Jessica97 ale já jsem nechtěla nic posílat do klokánku, tyto oblečky jsem si chtěla nechat, mám k nim citový vztah, ale zželelo se mi tě, protože jsem si myslela, že tě opustil partner, rodiče vykopli a s měsíčním dítětem nemáš nic, což jsi taky psala ve zprávách pro @NikysekR
já chci prostě ty věci nazpět, a jaký paragon? paragony se dávají v obchodech
věci, které jsem chtěla darovat, dávám do azyláku, který je od nás 200 metrů a dala jsem tam hodně i jedné holce ze skupiny Naše říjňátka jsem poslala pro sestřenici, které hrozila sociálka
a pořád s tou neteří, kdyby její mamka Míša potřebovala, tak by nám ve skupině zcela jistě řekla a věci bychom jí poslaly,
ale od tebe je to prachsprostý podvod
@Jessica97 píše:
Ano je to pro mojí neteř a nepsala jsem protoze jsem tu proste nebyla na netu neznamena to hned ze jsem buh ví co. Velisti maly jsou 76-80. to je malý a ty malé blecky a veci co jste mi poslala tak putuje do klokanku v usti nad labem klidne vam poslu paragon. schanejí tam vsechno mozne nemají peníze a maji moc deti tim padem schaneji i jídlo.
a navíc v původních prosbách o pomoc nebylo NIC o tom, že by to bylo do Klokánku ![]()
překrucuješ pravdu a jde to tady přečíst, jak to bylo doopravdy
@Jessica97 uz jsi se do tech lzi asi nejspis zamotala
bud prosim te tak hodna a posli ji ty veci zpatky, nebo ver, ze budes mit ostudu jak Brno. Tohle se proste nedela ![]()
Nebo mam snad napsat Mise a zeptat se ji, co to ma znamenat?
@Káťa19 Míša - mamka Emilky - už o tom ví, ano Jessica se do lží už docela zamotává - nejdřív chce věci pro své měsíční miminko, pak pro 17ti měsíční neteř a nakonec to má jít do Klokánku
Ahoj holky, predne bych se chtela predstavit. Ja jsem Misa, maminka jmenovane netere pro kterou ( asi) tu probihala sbirka vsemozneho obleceni. O nicem co se tady projednava a vyjednava bych nevedela a bez upozorneni @stinga bych se to asi ani nikdy nedozvedela… Ale opravdu na tom nejsme tak aby jsme potrebovali takovouhle pomoc ( byt si vazim vsech, kteri pomahaji maminkam v nouzi), my ( ja, partner a NASE Emilka) v nouzi nejsme… Moc me mrzi co se tu odehralo a chtela bych se vam vsem omluvit, ikdyz jsem v tom sama nevinne… Ps: jako profilovou fotku mam nasi Emilku par dni po narozeni a koukam ze @Jessica97 ji tam ma taky
…
Zeny a vy jste opravdu poslaly veci nekomu, kdo ma 5 prispevku? To jste na emiminu tak kratce, abyste neznaly ruzne citove vydirani podobnych podvodnic?
@Cuddy poslala jsem zřejmě jen já, a to proto, že za @Jessica97 prosila i patronka Káťa, tak jsem se domnívala, že je Jessica prověřená, že je to opravdu maminka v nouzi
@Ginuš píše:
Chjo a pak má člověk mít chuť pomáhat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
já jsem ještě v jiných diskusích zprdávala holky, které zpochybňovaly pomoc darováním věcí, že jestli se někdo obohatí na jejich starých hadřících, tak teď to mám zpět i s úroky, je fakt, že už nikdy nepomůžu, budu posílat jen kočičímu útulku, který fyzicky znám