Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@kar-maa Pokud nenajdeš zájemce, zkus zavolat do Charitního domu pro matky s dětmi ve Zlíně. Nedávno mi volali, protože jsem (mimo jiné i jim) nabízela darování různých věcí. A prý tam mají nastávající maminku, která nemá prostě nic… Budou rádi. ![]()
@kar-maa píše:
@Alichi myslis na svazich?
Ano. Nabízela jsem vaničku, přebalovací podložku…, paní mi pak volala a vyloženě se ptala, jestli nemám i něco dalšího, oblečení, cokoliv. Jsem jí říkala, že to projdu a ozvu se, řeknu známým…
@Alichi diky za typ. Mam ty veci tak jak jsem je dostala. Nejsou spinave, ake ja je jeste neprala. Nevis jestli to nevadi?
Ahoj,
pořídili jsme dcerce druhý kočár, pokud se tu najde nenáročná maminka či tatínek, co by uvítali jetý kočárek, tak se ozvěte. Ráda osobně předám v okolí Konice či Pv, popř. za poštovné zašlu. Jedná se o Tako Drifter. http://www.nicnemame.cz/…LUX,104.html
Zdravím,
diskuze už je poměrně neaktuální, doporučuji nabídnout kočárek v místním Bazaru . ![]()
Monika
@1Luca kočárek je pěkný, my už doma máme.
Snad se povedlo ho podarovat nebo prodat. ![]()
Prosim mněla bych zajem oty hračky děkuji
Mám tu nějaké oblečení XS - S většinou Motivi, Reserved. Orsay, H&M… Je tu nějakǎ maminka, která by to unosila?! Něco úplně nové. Za poštovné zašlu
Prosím o zmínění, ať se mi to ukáže ![]()
@Mišalí je toho moc, mam to v jednom pytli… Trika, tipy, saty… Zkusim udelat nejake hromadné foto, ale… Pokud se nenajde zájemce dam to do toho kontejneru, tak si to snad potřebného majitele take najde