Daruji hračky a oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31019
17.1.18 16:08

@Jessica97 Taky by se u nas pripadne neco naslo, akorat to mam uskladnene u nasich, kam se chystame az za mesic. Ale mohla bych pak poslat treba uz neco vetsiho, cca 3-6m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
17.1.18 16:10

@Hobitka urcite i vetsi, aby kazda z nas neposlala jen na ted… To nam snad rekne kdyztak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
17.1.18 18:10

@Jessica97 Odkud jsi? Taky tu mám nějaké věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
17.1.18 18:11

@Jessica97 @Káťa19 já pošlu nějaké oblečení - měla jsem holčičku taky na zimu, možná to bude trošku větší, ale za chvíli miminko vyroste
pošlete mi prosím adresu, kam poslat, asi do soukromé zprávy, pošlu to rychle
kombinézy již bohužel nemám, ale něco rozumného a praktického na zimu pošlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
17.1.18 19:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
18.1.18 19:43

Tak holky od velikosti 86+ ;) spojte se pres sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
19.1.18 09:30

Unuo nadační fond

Pokud by nekdo chtel darovat, tak muzete tady https://www.facebook.com/…nadacnifond/

Oni to tridi a preposilaji dal, potrebnym :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.2.18 08:08

@Jessica97 @Káťa19 včera jsem se mrkla @Jessica97 na fb a asi bych si teda zasloužila nějaké vysvětlení :nevim:
sice si teď trochu odporuji, protože tu často nadávám holkám, které mají problém s darováním svých věcí, aby se tím někdo neobohatil, ale… tady mám teda dojem, že jsem taky naletěla, já jsem matka samoživitelka, alimenty 1500,.- takže žádné vyskakování a když dítě spí, tak pracuji pro svou původní firmu, abych teda nežila z úst do úst…
poslala jsem balík obstojných věcí a poštovné taky něco stálo
slečna @Jessica97 má partnera, žije ve funkční rodině a o žádném miminku není zmínka, slečna chodí do práce
mně už původně zarazila absence důvodu, proč potřebuje pomoc, ale dobře každý se nemusí zpovídat, když mu nějak zhavaruje jeho život, myslela jsem, že ji rodiče vyhnali s dítětem a partner opustil
pak mně zarazilo, že jste chtěly pro měsíční dítě velikost 86, které nyní dávám své 15ti měsíční :nevim:
jediné dítě na fb je neteř, která má nyní 16 měsíců :nevim:
cítím se tedy nyní dost divně, už jsem posílala pomoc pro sestřenici holky, se kterou jsme tady v soukromé skupině Naše říjňátka, ale příště si raději naliskám, a hodím to do prvního kontejneru, má dcera měla horečku a já večer přebírala hadříky a balila balík, v 7 ráno jsem ji narvala do auta nemocnou a jela na poštu, aby pomoc dorazila včas :zed:
takže už NIKDY, NIKDY nikomu nepomůžu přes web, budu nadále pomáhat jen útulku s kočkami jako dosud, protože to tam znám osobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.2.18 08:15

Jo a ještě, když teda nebylo žádné info, brala jsem záštitu @Káťa19 jako patronky, že tomu můžu věřit, jsem teda fakt hoodně zklamaná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
7.2.18 08:51

@stinga Já jí nakonec na poslední chvíli neposlala nic, protože mi přes sz pořád jen opakovala, že potřebuje všechno (nabízela jsem jí chrastítka, kolotoč nad postýlku, látkové pleny, svetříky na miminko apod.). Pak jsem se dozvěděla, že má už starší holčičku (teď teda nevím jestli je vůbec její :roll: ), tak mi to už přišlo podezřelé. Nechápu, proč mi neodepsala, že už má dítko větší a zrovna tohle nepotřebuje. Takže jsem ty už připravené věci zase schovala.
Chtěla jsem pomoct a poslat to, nicméně jsem teď ráda, že jsem to neudělala a dám to někomu, kdo to opravdu bude potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 08:52
@stinga píše:
Jo a ještě, když teda nebylo žádné info, brala jsem záštitu @Káťa19 jako patronky, že tomu můžu věřit, jsem teda fakt hoodně zklamaná :(

Tak to me tedy hodne mrzi :,( bohuzel si teda slecna navymyslela do sz. Chtela po me pouze lahvicku, co nabizim zdarma, ja se pak zacla vyptavat… v zadnem pripade by me nenapadlo, ze nam takhle lze. A muzu se zeptat, jak jsi zjistila, ze to neni jeji dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 08:55

Bohuzel i ja jsem jen clovek a o to vic me mrzi, ze te podvedla, kdyz jsem se jako patronka snazila pomoci :,(
Jsem navzdy poucena a zadnym lidem, kzeri nejsou pod zastitou nadacniho fondu nikdy nic. posilat nebudu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
7.2.18 08:56

Chtěla bych se @Káťa19 zastat, ono přes internet se těžko ohlídá, jestli jsou informace pravdivé. Chtěla prostě pomoct a obrátila se sem na nás. Bohužel podvodníci jsou všude :( Já jsem zmíněné podvodnici taky uvěřila, psala mi třeba, že má jen tři látkové pleny, což mi přišlo strašný, myslela jsem, že má opravdu malé miminko, tak jsem jí chtěla dát naše látkovky po synovi. Psala, že si z finančních důvodů nemůže skoro nic dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.2.18 09:16
@Káťa19 píše:
Tak to me tedy hodne mrzi :,( bohuzel si teda slecna navymyslela do sz. Chtela po me pouze lahvicku, co nabizim zdarma, ja se pak zacla vyptavat… v zadnem pripade by me nenapadlo, ze nam takhle lze. A muzu se zeptat, jak jsi zjistila, ze to neni jeji dite?

projela jsem její fb, žádné dítě nemá, píše nedávno, že jde na směnu - pracuje jako sestra v nemocnici, vyskytuje se tam dítě, ale to je její neteř, která se narodila v září 2016. A mi bylo ještě líto, že jsem už opravdu malé věci darovala jiné holce v nouzi, že posílám oblečky 68-74, že to hned na měsíční miminko neupotřebí,
má fb veřejné
a já vím, že za to nemůžeš, že jsi chtěla také pomoci, hlavně jsem tě zmínila, aby sis to tady přečetla, jak to tedy je, je to smutné, já jí poslala i kojící vitamíny :), co s tím teda bude dělat by mně zajímalo,
a ty oblečky té neteři už nebudou, tak fakt nevím, co to má znamenat
do sz nenapsala taky ani jednu informaci, jen furt děkovala, jak jsme tady úžesné, škoda, že mně to nenapadlo hned tehdy kuknout na fb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
7.2.18 09:37

@NikysekR tak to jsi dobře udělala, že jsi nakonec nic neposlala, já jsem taky uvažovala, že bych poslala třeba hnízdečko nebo hrací deku, ale protože jsem neměla čas to balit, tak jsem to vzdala a nabalila hlavně oblečky, ještě jsem jí nabízela odsávačku MM :oops: jsem hloupá a naivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí