Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@AstraG jestli jste z Brna můžeme se domluvit, jde mi o to předat ty věci a vědět že to pomohlo
@maminka189 no něco ma sice univerzální barvu, ale koupeno v holčičím
@maminka189 píše:
@kozisek Myslíš Marušku?
Nemyslím vůbec nikoho odsud, netýkalo se to e-mimi..někteří lidé podvádí a není jim nic „svaté“, tak má holt člověk strach.
@jez píše:
Hracky, odrazedla apod. jsem uz davala postupne do kojenaku, do motolske nemocnice, materskeho centra, hernicky, a radi jsou kolikrat i ve skolce..samozrejme krom plysaku, to neni zajem nikde..
Sestra odnesla dve plne igelitky plysaku do domova s matkami a detmi v tisni a byly moc radi a vdecni…
@BrunoKri Ahoj, měla bych zájem o hračky pro naši školku. Je nově otevřená a vybaveni moc nejsou…I já občas něco donesu a jsou rádi za cokoliv. Vláčkodráha i panenka by se hodily určitě. Jsem z Brna, můžu si přijet, pokud je ještě něco volné. Díky Zuzz
@BrunoKri píše:
@AstraG jestli jste z Brna můžeme se domluvit, jde mi o to předat ty věci a vědět že to pomohlo
Děkuji, z brna nejsme, určitě se někdo od vás ozve ![]()
@Zuzz píše:
@BrunoKri Ahoj, měla bych zájem o hračky pro naši školku. Je nově otevřená a vybaveni moc nejsou…I já občas něco donesu a jsou rádi za cokoliv. Vláčkodráha i panenka by se hodily určitě. Jsem z Brna, můžu si přijet, pokud je ještě něco volné. Díky Zuzz
tak to bude asi nejlepší volba ![]()
@AstraG píše:
tak to bude asi nejlepší volba
Jé, děkuji
. Uvidíme, jak to dopadne ![]()
Dobry den, rada bych za postovne vzala veci pro 5 letou holcicku a jako odmena Vam poslu nove tilko. jsem z Prahy. Dekuji
Hezký den, nepohrdla bych darovanými věcmi, ba naopak bych je potřebovala, lezeme a šmejdíme, pokud můžete zaslat poštou, budu ráda. Dejte mi prosím vědět na mejl. Děkuji J.
![]()
Bylo by fajn tuhle diskuzi obnovit.
Určitě se tu najde někdo kdo daruje a někdo komu se bude cokoliv hodit. ![]()