Daruji hračky a oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
15.2.18 20:21
@stinga píše:
@Káťa19 @Myssicka @Hedvikaaa @pe-terka @Kryca tak holky, vypadalo to nadějně, ale :nevim: Jessica v neděli nafotila věci, které byly moje, odsouhlasila jsem jí to, pak mně na email poslala fotku zafoliovaného balíku s mou adresou a že to v pondělí pošle, je čtvrtek a nic, to už by to tu muselo být 10× :nevim:
když tady kupuju na bazárku, tak druhý den po odeslání mám balík až doma

třeba se to někde zdrželo, kvůli počasí :nevim:. uvidíš, jestli pošle fotku toho podacího lístku a číslo balíčku. Přála bych ti to :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
15.2.18 20:31

@stinga Drzim palce at vse dobre dopadnw :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
15.2.18 20:33
@stinga píše:
@Myssicka no do Afriky bych taky neposlala nic, události posledních let mě poučily, ale tady jsem myslela, že to směřuje správně :oops:

To se nestyd, ja bych naletela uplne stejne

• Citovat
  • Upravit
6834
15.2.18 21:15
@Myssicka píše:
@stinga myslim, ze to posle. Ma aspon snahu to resit a komunikuje. Buh vi, kolik lidi pomoci zneuzije a neprijde se na to :nevim:. Staci mi cist ve zpravach, ze tretina (nebo dve, uz nevim) z financni pomoci verejnych sbirek pro Somalsko slo do podpory terorismu a jen me to utvrzuje v me neduvere. Jsem asi sobec, ale kdyz vidim v tv ty upoutavky na ty africky podviziveny deti, tak si rikam, ze nema cenu nic posilat, kdyz nevim, kam penize jdouPříspěvek upraven 15.02.18 v 20:32

Do Afriky, pokud by to tam opravdu šlo, bych poslala max. kondomy a nějaké příručky, jak se dělají děti. Chudá oblast, ale rodí to jak krysy. Že spíš tímhle jim nepomáhají, vždyť je to hrozný, jak jsou negramotní a pak natáčí dojemné klipy. Jinak by mě taky zajímalo, kam ty prachy jdou.Jen ty reklamy a různé upoutávky vyjdou raketu.Do toho se najde strašně moc lidí po celém světě kteří jim pravidelně posílají a pořád nemají. Tak já jako nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.2.18 21:16
@Myssicka píše:
@stinga myslim, ze to posle. Ma aspon snahu to resit a komunikuje. Buh vi, kolik lidi pomoci zneuzije a neprijde se na to :nevim:. Staci mi cist ve zpravach, ze tretina (nebo dve, uz nevim) z financni pomoci verejnych sbirek pro Somalsko slo do podpory terorismu a jen me to utvrzuje v me neduvere. Jsem asi sobec, ale kdyz vidim v tv ty upoutavky na ty africky podviziveny deti, tak si rikam, ze nema cenu nic posilat, kdyz nevim, kam penize jdouPříspěvek upraven 15.02.18 v 20:32

To si delas srandu, tohle.mi teda uniklo 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.2.18 21:19

@stinga taky drzim palce, jeste me napadlo, ze to poslala obyc…to by totiz balik mohl jit klidne tyden :think: oni na ne nespechaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
15.2.18 21:40
@vejilka píše:
Do Afriky, pokud by to tam opravdu šlo, bych poslala max. kondomy a nějaké příručky, jak se dělají děti. Chudá oblast, ale rodí to jak krysy. Že spíš tímhle jim nepomáhají, vždyť je to hrozný, jak jsou negramotní a pak natáčí dojemné klipy. Jinak by mě taky zajímalo, kam ty prachy jdou.Jen ty reklamy a různé upoutávky vyjdou raketu.Do toho se najde strašně moc lidí po celém světě kteří jim pravidelně posílají a pořád nemají. Tak já jako nevím
:potlesk: :potlesk: :potlesk: ano na kondomy bych tam poslala taky - a o AIDS už se vůbec nepíše :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
15.2.18 21:41
@Ketris píše:
@stinga Drzim palce at vse dobre dopadnw :hug:
@Káťa19 píše:
@stinga taky drzim palce, jeste me napadlo, ze to poslala obyc…to by totiz balik mohl jit klidne tyden :think: oni na ne nespechaji

díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
15.2.18 21:46

Á tak mi píše Jessica, že mi to pošle dnes, jak přijde :zed: lži, lži a výmluvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
15.2.18 21:52

@stinga @Káťa19 treba tady https://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

@stinga píše: Á tak mi píše Jessica, že mi to pošle dnes, jak přijde :zed: lži, lži a výmluvy

Hlavne at to posle 8o

• Citovat
  • Upravit
476
19.2.18 11:11

Taky mi to slibila poslat, nafotila atd8o ale zatim nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
19.2.18 13:34

@Hedvikaaa @Myssicka @Káťa19 tak můj balík už přišel, po několika mých urgencích a Jessiky výmluvách mám své věci zpět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
19.2.18 13:35

@Hedvikaaa zkus ji urgovat mailem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
19.2.18 13:52

@stinga Tak to rada slysim! :hug: