Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@stinga píše:
@Káťa19 @Myssicka @Hedvikaaa @pe-terka @Kryca tak holky, vypadalo to nadějně, aleJessica v neděli nafotila věci, které byly moje, odsouhlasila jsem jí to, pak mně na email poslala fotku zafoliovaného balíku s mou adresou a že to v pondělí pošle, je čtvrtek a nic, to už by to tu muselo být 10×
když tady kupuju na bazárku, tak druhý den po odeslání mám balík až doma
třeba se to někde zdrželo, kvůli počasí
. uvidíš, jestli pošle fotku toho podacího lístku a číslo balíčku. Přála bych ti to
.
@Myssicka píše:
@stinga myslim, ze to posle. Ma aspon snahu to resit a komunikuje. Buh vi, kolik lidi pomoci zneuzije a neprijde se na to. Staci mi cist ve zpravach, ze tretina (nebo dve, uz nevim) z financni pomoci verejnych sbirek pro Somalsko slo do podpory terorismu a jen me to utvrzuje v me neduvere. Jsem asi sobec, ale kdyz vidim v tv ty upoutavky na ty africky podviziveny deti, tak si rikam, ze nema cenu nic posilat, kdyz nevim, kam penize jdouPříspěvek upraven 15.02.18 v 20:32
Do Afriky, pokud by to tam opravdu šlo, bych poslala max. kondomy a nějaké příručky, jak se dělají děti. Chudá oblast, ale rodí to jak krysy. Že spíš tímhle jim nepomáhají, vždyť je to hrozný, jak jsou negramotní a pak natáčí dojemné klipy. Jinak by mě taky zajímalo, kam ty prachy jdou.Jen ty reklamy a různé upoutávky vyjdou raketu.Do toho se najde strašně moc lidí po celém světě kteří jim pravidelně posílají a pořád nemají. Tak já jako nevím
@Myssicka píše:
@stinga myslim, ze to posle. Ma aspon snahu to resit a komunikuje. Buh vi, kolik lidi pomoci zneuzije a neprijde se na to. Staci mi cist ve zpravach, ze tretina (nebo dve, uz nevim) z financni pomoci verejnych sbirek pro Somalsko slo do podpory terorismu a jen me to utvrzuje v me neduvere. Jsem asi sobec, ale kdyz vidim v tv ty upoutavky na ty africky podviziveny deti, tak si rikam, ze nema cenu nic posilat, kdyz nevim, kam penize jdouPříspěvek upraven 15.02.18 v 20:32
To si delas srandu, tohle.mi teda uniklo
![]()
@stinga taky drzim palce, jeste me napadlo, ze to poslala obyc…to by totiz balik mohl jit klidne tyden
oni na ne nespechaji
@vejilka píše:
Do Afriky, pokud by to tam opravdu šlo, bych poslala max. kondomy a nějaké příručky, jak se dělají děti. Chudá oblast, ale rodí to jak krysy. Že spíš tímhle jim nepomáhají, vždyť je to hrozný, jak jsou negramotní a pak natáčí dojemné klipy. Jinak by mě taky zajímalo, kam ty prachy jdou.Jen ty reklamy a různé upoutávky vyjdou raketu.Do toho se najde strašně moc lidí po celém světě kteří jim pravidelně posílají a pořád nemají. Tak já jako nevím
@Ketris píše:
@stinga Drzim palce at vse dobre dopadnw
@Káťa19 píše:
@stinga taky drzim palce, jeste me napadlo, ze to poslala obyc…to by totiz balik mohl jit klidne tydenoni na ne nespechaji
díky holky
Á tak mi píše Jessica, že mi to pošle dnes, jak přijde
lži, lži a výmluvy
@stinga @Káťa19 treba tady https://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
@stinga píše: Á tak mi píše Jessica, že mi to pošle dnes, jak přijdelži, lži a výmluvy
Hlavne at to posle ![]()
@Hedvikaaa @Myssicka @Káťa19 tak můj balík už přišel, po několika mých urgencích a Jessiky výmluvách mám své věci zpět ![]()