Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chocoloco píše:
a jako bonus pridam i vlastni matku
Zn:Reklamace se predem zamita!Příspěvek upraven 04.09.14 v 12:28
@Anonymní píše:
Zrovna si říkam, že daruji je slabé slovo. I za ni zaplatíma a dovoz až do domu
a nepřidává se ještě třeba něco k dobru?
Já si zase nestěžuji, nemám potřebu ji darovat ![]()
@kozisek píše:
a nepřidává se ještě třeba něco k dobru?Já si zase nestěžuji, nemám potřebu ji darovat
Xyzal, Tramal, Diazepam…??
![]()
@Natálka26 píše:
Xyzal, Tramal, Diazepam…??![]()
![]()
Tak tu moji daruji take
ja mam tak hodnou ze sem ja ta krava co vore z jejim synackem.
Za 3 roky nepohlidala??:) Moje za 2 roky videla jednou. A tu 8mesicni jeste ani jednou
@kozisek píše:![]()
jsem to spletla, k psovi se dává žrádlo, ke tchýni psychofarmaka
Tak startovací balíček k psovi + k tchýni není zas tak rozdílný. Zobání jako zobání
![]()
@kozisek píše:![]()
jsem to spletla, k psovi se dává žrádlo, ke tchýni psychofarmaka
Jinak ja mam tchyni celkem fajn, jen nam letos odesla do duchodu, stejne tak i moje mamka a holky se rozhodly, ze budou veskery svuj volny cas (a ze ho ted maji
) travit u nas. Takze bych ten lexaurin potrebovala obcas sama
.
@Anonymní píše:
Holky teď fakt, tchýně není zlá, to ne. Akorát když mi řekne „dobrý den“ tak se koukám jestli je opravdu den nebo nocTakže když pominu, že lže, je líná a strká do všeho nos, malýho mi za celé 3 roky nepohlídala ani jednou, tak je to docela fajn ženská. Tak co, má někdo zájem?
tak si nestěžuj, kdyby chtěla pořád hlídat, tak zase založíš diskuzi, že ti bere dítě.
@mojmira píše:
tak si nestěžuj, kdyby chtěla pořád hlídat, tak zase založíš diskuzi, že ti bere dítě.
A jak to můžeš vědět???
jsi nějaká vědma či co???
Trošku nadsázky, vtipu diskuzím nikdy neuškodí a je dobré to brát s humorem ![]()
Já na tu svoji taky nadávala, ale teď si říkám proč? Moje má taky velký bonus-moc se nevidíme
za vnučkou se byla podívat před 3 měsíci. Bydlí 7 km od nás a je plně mobilní a svůj čas radši tráví vleže u TV ![]()
@Kelsey píše:
Koupíme jim dovolenou do vesmíru.
Já jsem zlá, já bych radši koupila dovolenou sobě.
A já tu moji odešlu někam zato, že se angažuje až moc
ani o to nikdo nestojí.