Daruji tchýni, značka spěchá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
4.9.14 12:37
@Chocoloco píše:
a jako bonus pridam i vlastni matku :mrgreen:
Zn:Reklamace se predem zamita!Příspěvek upraven 04.09.14 v 12:28
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.9.14 12:37
@Anonymní píše:
Zrovna si říkam, že daruji je slabé slovo. I za ni zaplatíma a dovoz až do domu :mrgreen:

a nepřidává se ještě třeba něco k dobru?

Já si zase nestěžuji, nemám potřebu ji darovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
4.9.14 12:42
@kozisek píše:
a nepřidává se ještě třeba něco k dobru?Já si zase nestěžuji, nemám potřebu ji darovat :think:

Xyzal, Tramal, Diazepam…?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.9.14 12:43
@Natálka26 píše:
Xyzal, Tramal, Diazepam…?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: jsem to spletla, k psovi se dává žrádlo, ke tchýni psychofarmaka :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.14 12:43

Tak tu moji daruji take :D ja mam tak hodnou ze sem ja ta krava co vore z jejim synackem.
Za 3 roky nepohlidala??:) Moje za 2 roky videla jednou. A tu 8mesicni jeste ani jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
4.9.14 12:44
@kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen: jsem to spletla, k psovi se dává žrádlo, ke tchýni psychofarmaka :mrgreen:

Tak startovací balíček k psovi + k tchýni není zas tak rozdílný. Zobání jako zobání :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
4.9.14 12:46

Také daruji 8) přidám bonus tchána :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
4.9.14 12:47
@kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen: jsem to spletla, k psovi se dává žrádlo, ke tchýni psychofarmaka :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinak ja mam tchyni celkem fajn, jen nam letos odesla do duchodu, stejne tak i moje mamka a holky se rozhodly, ze budou veskery svuj volny cas (a ze ho ted maji :) ) travit u nas. Takze bych ten lexaurin potrebovala obcas sama :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
140240
4.9.14 12:48
@Anonymní píše:
Holky teď fakt, tchýně není zlá, to ne. Akorát když mi řekne „dobrý den“ tak se koukám jestli je opravdu den nebo noc :mrgreen: Takže když pominu, že lže, je líná a strká do všeho nos, malýho mi za celé 3 roky nepohlídala ani jednou, tak je to docela fajn ženská. Tak co, má někdo zájem? :mrgreen:

tak si nestěžuj, kdyby chtěla pořád hlídat, tak zase založíš diskuzi, že ti bere dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
4.9.14 12:48

Já si tchýni nechám - má jeden bonus - nejezdí k nám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
4.9.14 12:57
@mojmira píše:
tak si nestěžuj, kdyby chtěla pořád hlídat, tak zase založíš diskuzi, že ti bere dítě.

A jak to můžeš vědět??? :lol: :lol: :lol: jsi nějaká vědma či co??? :lol: Trošku nadsázky, vtipu diskuzím nikdy neuškodí a je dobré to brát s humorem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
4.9.14 12:58

Já na tu svoji taky nadávala, ale teď si říkám proč? Moje má taky velký bonus-moc se nevidíme :mrgreen: za vnučkou se byla podívat před 3 měsíci. Bydlí 7 km od nás a je plně mobilní a svůj čas radši tráví vleže u TV :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.9.14 13:00

Koupíme jim dovolenou do vesmíru :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
4.9.14 13:01
@Kelsey píše:
Koupíme jim dovolenou do vesmíru :kytka:.

Já jsem zlá, já bych radši koupila dovolenou sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.9.14 13:01

A já tu moji odešlu někam zato, že se angažuje až moc :mrgreen: ani o to nikdo nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová