Chodí bez podprsenky před mým mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.9.14 20:40

chodí bez podprsenky..

Ahoj všichni, chci vás moc poprosit o radu, bydlíme v domečku s našima a je natolik veliký, že pár pokojů vyšlo i na mého bratra, se kterým mám dobrý vztah i s jeho přítelkyní. Mám manžela a děti, a častokrát k nám večer bratr se svou přítelkyní příjdou a hrajeme třeba karty nebo nějaké hry, ale jeho přítelkyně začla často chodit bez podprsenky, což mě samotné by to ani nevadilo, ale vadí mi, že takto chodí i před mým mužem.. :oops: žárlivá přímo snad ani nejsem, ale je mi to hlavně nepříjemné, když jí jdou vidět bradavky a vůbec obrys celých prsou..nevím jak to taktně říct, je to takové citlivé téma, kdybych to řekla bratrovi bojím se, že jí to řekne a uděláme doma rozbroje, což samozřejmě nechci..asi si to ani neuvědomuje, že takto chodí, že jí jde vše vidět nevím :nevim: jak by jste reagovaly vy?? Děkuji moc ;) jo a anonymní z důvodu, že se zde vyskytuje i švagrová, která toto nemusí vědět ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
1.9.14 20:43

Je doma, jste její rodina, nevidím na tom nic špatného :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.9.14 20:44

Chodím bez podprsenky, nereagovala bych nijak :twisted:
Fakt, není problém, který by ženská nedokázala vymyslet a následně zrealizovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.9.14 20:45

„Všim sis, Karle, co těch našich holek chodí bez podprsenky?“
„Všim.“
„To je hezká móda, viď?“
„Jo. Já jsem rád, že už to dorazilo i na venkov.“
:lol:

• Citovat
  • Upravit
81475
1.9.14 20:46

Něřešila bych to. mě by to teda bylo asi fuk. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.9.14 20:47

Prý je to teď moderní :mrgreen:. Asi bych nikomu nic neříkala, protože nevím jak, abych nevypadala jako žárlivá fúrie (popřípadě závistivá fúrie, protože pokud je ještě bezdětná, tak si to může dovolit :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050

No, jo tak zase doma se tlačit v podprdě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak ja teda bez podprsenky chodim taky, teda nejsem nijakzvlastt obdarena, ale proste me aspon nic nestahuje, je to pro me prirozene, pokud tedy nechodi bez trika naostro, tak mi to doma prijde normalni;-)

• Citovat
  • Upravit
7346
1.9.14 20:48

No…z tohohle popisu bydlení a situace, pokud tu je taky, se určitě švagrová nepozná… :mrgreen:
Jinak bych jí asi koupila nějakou pěknou podprsenku, hezky zabalila a dala jako dárek…nemusí mít svátek ani narozeniny, prostě jen tak…no a pokud nepochopí hned, „vo co go“ tak bych řekla: „Myslela jsem, že by se ti mohla na doma hodit, zvlášť když jdete večer k nám…“ ;)
Ale pokud nebude chtít pochopit, máš smůlu…nutit jí nemůžeš.
Edit: slovosled v poslední větě :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.09.14 v 20:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Tak moment můj bratr si najde přítelkyni a ona chodí k nám do bytu bez podprsenky a mě by to nemělo vadit?? @1Luca 8o mimochodem je mě 30 a jí 21, mému muži 31, vám by to fakt nevadilo?? S mým bratrem chodí půl roku.. a ona tu nebydlí, jen tu přespává třeba o víkendu..to není rodina

• Citovat
  • Upravit
72725

Tak bez podprdy choď taky, ne? co je na tom tak hrozného? Tvůj chlap takových bab denně potká na ulici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234

Taky bych to neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997

Kdyz jsem doma, u nasich nebo u tchyne, taky chodim bez podprdy. Me ten kus pradla irituje :) Nevim, zda s tim svagrova ma problem. Asi se zeptam :lol:

edit: asi se zeptam, protoze mne je 25 a jejimu muzi 37, tak aby po mne necumel :lol:…helle, ja bych to neresila. Konec koncu pokud chce chlap koukat, tak bude at doma nebo jinde :nevim: pokud mas zasadni prpblem, tak ji to rekni. Nic lepsiho nevymyslis.

Příspěvek upraven 01.09.14 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
1.9.14 20:49

Bože, jedna z prvních věcí, kterou udělám po příchodu domů, že si konečně :dance: sundám podprsenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
1.9.14 20:50

Tak já sem na toto teda tlama, normálně bych se jí na plnou hubu jakože s údivem zeptala:„ty nenosíš podprdu, tak to já bych teda nemohla, tobě nevadí, že jsou ti vidět dost prsa?“klidně před svým chlapem, ale zase já to mám jinak a jestli ona to má podobně tak tě může odpálkovat, že jí to prostě nevadí, to jsem moc neporadila co :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová