Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krasavicaa píše:
pátek, sobota a neděle 2× denně![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V neděli ani pán Bůh nedělá…!!!
![]()
@SIMONA1234 píše:
Tak to už máme pondělí, úterý, středu, čtvrtek…kurňa a co v pátek, sobotu a neděli…???Vy se flákáte…!!! @sissi79 @Krasavicaa
Pošli pořádnýho kanca a bude to i v dny prc klidu ![]()
@Anonymní píše:
konečně někdo kdo chápe, že když jsem doma, tak chci mít určitý soukromí a nemusí mi to někdo narušovat. Večerní návštěvy nejsou pořád, byli tu teď nedávno, ale i tak jsem ráda, že se s někým na chvilku pobavíme. Také si myslím, že na návštěvu by se mělo chodit řádně oblečeno, ale tady to vypadá, že bez podprdy a téměř bez kalhotek pod sukní tu chodí každá druhá na návštěvu![]()
Tak si je domů nezvi
jako nechápu jednu věc, ty si pozveš návštěvu a chceš jí diktovat, jak má být oblečená? To jsi vážně tak prudérní, že tě rozhodí jedny mladý prsa?
spousta lidí chodí nahoře bez i do práce, do obchodu, do restaurace… a je to čistě jejich věc. Přesně jak tu někdo psal, pokud se do toho začneš sr. t, akorát se ztrapníš a budeš za histerku ![]()
@LadyPet píše:
Mně by to taky nebylo po chutiPokud s ní máš kamarádský vztah, odtáhla bych si jí bokem a řekla - Hele, ty nenosíš podprdu?
- Jakákoliv její odpověď - Okey, ale není ti blbý chodit takhle naostro k nám? Jako dobrý, kozeny máš dobrý, ale přijde mi to divný, upřímně
Prostě bez křeči, ve srandě, odlehčeně alias jen mezi námi děvčaty - jako že ty to s ní myslíš dobře a dostat jí trochu do rozpaků, aby jí pak bylo trapně a příště už tak nepřišlaTak bych to udělala já..
tohle je super, já za to děkuju ![]()
Tak ja zas proti davu, no skoro jako dycky.
Nechapu ty vase kraktozrake (slusne receno) soudy
ze zakladatelka zarli ci je ma po detech vytahany a ja nevim kdesi cosi. Nevim jak vy, ale ja i kdybych mela prsa vystavni, coz uz bohuzel po kojeni nemam, tak si na navstevu, byť ve stejnym baraku rozhodne si vezmu komplet spodni pradlo a tim myslim i podprsenku. Je to jako by prisla jen v kalhotkach a to byste snad zadna nesla. Nebo by vam treba bylo zcela sumak, kdyby pritel vasi sestry s vami obcas vecer hral karty ve trenkach a penis mu sel videt?
Nejsem pruderni a doma at si kazdy dela co chce, ale to ze bydli ve stejnym baraku a ona ta dotycna tam nebydli neznamena, ze chodim na navstevu oblecena neoblecena. Mne by to taky nebylo prijemne.
Zakladatelko, jestli mate normalni vztah, jak jsi psala, rekni ji, ze potrebujes pomoct v kuchyni treba s jednohubkama a rekni ji to na rovinu, ze jako fakt dobry, ale ze ti to neni uplne prijemny. Mela by to normalne pochopit.
@j.a.n.i1 píše:
No a teď si představ, že já chodím bez podprsenky dokonce i do prácea zatím si nikdo nestěžoval a nevidím sebemenší důvod, proč bych na tom měla něco měnit.
Tak to můj obdiv, taky máme takové 2 v práci, prsa menší, pevná, ale ten tvar, to je opravdu ošklivé… a tý druhý neustále stojej čůča, tak to je úplně šílený
ale jim to neva, pohodlí má asi přednost, ale ještě nikdo neměl tu odvahu to ani jedný říct
je to trošku choulostivé a vždycky když jednu vidim, tak si řeknu jen… proboha
tím nechci říct, že nemáš hezká prsa
to jen tak z mého života ![]()
@Krasavicaa píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sundá ho, čudlíky vyletí a zakl.se zblázní
![]()
![]()
![]()
Ta už je na mašlu teď
![]()
@LadyPet píše:
Mně by to taky nebylo po chutiPokud s ní máš kamarádský vztah, odtáhla bych si jí bokem a řekla - Hele, ty nenosíš podprdu?
- Jakákoliv její odpověď - Okey, ale není ti blbý chodit takhle naostro k nám? Jako dobrý, kozeny máš dobrý, ale přijde mi to divný, upřímně
Prostě bez křeči, ve srandě, odlehčeně alias jen mezi námi děvčaty - jako že ty to s ní myslíš dobře a dostat jí trochu do rozpaků, aby jí pak bylo trapně a příště už tak nepřišlaTak bych to udělala já..
Do rozpaků, z čeho? mě někdo něco takového začít říkat, tak na něj (zcela vážně) koukám, jestli náhodou nespadl z marsu… Jo, tak kdyby mi někdo u formálního oblečení řekl, hele tahle podprsenka je blbá (ano, pod formální oděv ji nosím) tak poděkuju a příště vyberu jinou, ale organizovat mi někdo, že ji mám nosit i pod normální věci ![]()
Zakladatelko myslím si, že ať řekneš nebo uděláš cokoliv, tak skorošvagrová bude chodit bez podprdy dál anebo k vám přestanou chodit vůbec. Mě by to štvalo už jen třeba proto, co si jako vymyslíš příště, že ti na mně vadí…a vůbec - proč by kvůli tobě měla měnit své zvyklosti? jen proto, že ty si myslíš, že se to na návštěvu nehodí? Ona je na to nějaká společenská norma?
Dobra diskuze
ja bych to brala jako dobrou predehru a po jejich odchodu
by jsme na to hned skocili ![]()
mozna je problem v tom, ze zakladatelka si moc neveri a nebo neveri manzelovi ![]()
@sissi79 píše:
Pošli pořádnýho kanca a bude to i v dny prc klidu
kvalitní materiál je teď na podzim nedostatkové zboží…
![]()
@LadyPet píše:
tak po tomhle proslovu bych si maximalne rekla, ze zavidis
A bylo by mi to fakt fuk. Bez podprdy sem odchodila celou vejsku a co? Smaarja, to jsou fakt starosti.
@mili84 píše:
Nečetla jsem komentáře, ale můžeš tak chodit taky, ne???
Ty jsi to zabila
![]()
Nejlepší koment diskuse
![]()